Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne, ja...ti treba da sam sebi odgovoriš.

Opet nisi odgovorio. Dakle, zašto se "tvoj jahve" kaje za svoje postupke koje je učinio?

Uzgred, šta ti imaš sa Jahveom? :). Nikada Ga nisi poznavao.

Jahve je moj Stvoritelj, jer je sve na nebesima i na zemlji, vidljivo i nevidljivo, i Prijestolja i Gospodstva i Vrhovništva i Vlasti - Jahve stvorio po svome Sinu i za svoga Sina, Spasitelja i Boga našega Isusa Krista. (Kol 1,16-17)

P.S. Citirajući svetog Pavla - Kol 1,16-17 - sjetih se: Kol: 2,16-17: Neka vas dakle nitko ne sudi po jelu ili po piću, po blagdanima, mlađacima ili subotama. To je tek sjena onoga što dolazi, a zbiljnost jest - tijelo Kristovo.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jahve je moj Stvoritelj, jer je sve na nebesima i na zemlji, vidljivo i nevidljivo, i Prijestolja i Gospodstva i Vrhovništva i Vlasti - Jahve stvorio po svome Sinu i za svoga Sina, Spasitelja i Boga našega Isusa Krista. (Kol 1,16-17)

Jeste tvoj Stvoritelj, ali Ga ne poznaješ. Da Ga poznaješ ne bi me pitao to što me pitaš. Ovako ne poznaješ Ga čim me pitaš u vezi "kajanja" Jahve i ne znaš šta to znači.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jeste tvoj Stvoritelj, ali Ga ne poznaješ. Da Ga poznaješ ne bi me pitao to što me pitaš. Ovako ne poznaješ Ga čim me pitaš u vezi "kajanja" Jahve i ne znaš šta to znači.

Ti ga ne poznaješ niti Ga priznaješ za Stvoritelja. Stvoriteljem ga priznaju samo oni koji vjeruju kako su to vjerovali apostoli. Dakle, samo oni koji vjeruju da je Jahve sve stvorio po svome Sinu i za svoga Sina, Spasitelja i Boga našega Isusa Krista. (Kol 1,16-17)

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ti ga ne poznaješ niti Ga priznaješ za Stvoritelja. Stvoriteljem ga priznaju samo oni koji vjeruju kako su to vjerovali apostoli. Dakle, samo oni koji vjeruju da Jahve sve stvorio po svome Sinu i za svoga Sina, Spasitelja i Boga našega Isusa Krista. (Kol 1,16-17)
Ja ne postavljam takva smešna pitanja kao ti. Čuj tvog zaključka..."pa Jahve se kaje...znači verovatno da On nije znao da će ljudi tako zgrešiti...pa valda zato se kaje". Eeee...elementarijum neznanja. Zaista. Smešan zaključak.

Jahve kaže "od početka znam kraj" a neko zaključi "paaa.. On nije znao da će ljudi tako zgrešiti, pa se pokajao". Ah...zaključka...

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Smiješna pitanja postavljaš ti. I ne samo smiješna, nego bogohulna, a čuo si ih od muhamedanaca. Ta pitanja koja su oni postavili tebi, ipak ti nosi i traži zajedno s njima odgovor. Kršćani znaju odgovor na ta pitanja.
Pa kako ti nije smešno pitanje u vezu "kajanja" Jahve? Hajde, kako nije?

Valda to znaš šta znači. I još smešniji ti je zaključak da Jahve nije znao... Hej...Jahve nešto nije znao. Pa ima li dalje...šta ćeš sledeće pitati i ne dao Bog zaključiti. Znači, nema dalje...heh..

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ti ga ne poznaješ niti Ga priznaješ za Stvoritelja. Stvoriteljem ga priznaju samo oni koji vjeruju kako su to vjerovali apostoli. Dakle, samo oni koji vjeruju da je Jahve sve stvorio po svome Sinu i za svoga Sina, Spasitelja i Boga našega Isusa Krista. (Kol 1,16-17)

Za Krišćane je ISUS YHWH...

Ali, on, Jovan to ne shvata, kao i većina američkim sojem zaraženih i on misli da je dovoljno spominjati Krista, pa da se naziva Kršćaninom.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pa kako ti nije smešno pitanje u vezu "kajanja" Jahve? Hajde, kako nije?

Kako tebi nije smiješno da je Spasitelj i Bog Isus Krist neznalica??? :ludd/:

I još smešniji ti je zaključak da Jahve nije znao... Hej...Jahve nešto nije znao.

Hej, Bog i Spasitelj Isus Krist je neznalica. Hej!

Pa ima li dalje...šta ćeš sledeće pitati i ne dao Bog zaključiti. Znači, nema dalje...heh..

Ja uvijek imam pitanje za tebe. Koliko je svojih spisa Ellen White napisala u pijanom stanju. Kome se tada pripisuje nadahnuće, Bogu ili rakiji?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Meni nije smešno jer sam Isus kaže da ne zna. Šta je tu nejasno?

A tvoje natezanje da ni Jahve ne zna je presmešno. Umesto da se suočiš sa stihom Marko 13,32 onako kako jeste. No, ja te ne mogu podučavati šta znači da je Jahve se "pokajao". To su proste stvari..no tebi je sve zbrkano, vidim...pa neka veruj šta god hoćeš. Ali ti Jahve ne poznaješ.Ne poznaješ elementarijum.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag