Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Onaj stih moraš sam sebi razjasniti...ne mogu ja sve da ti pojašnjavam. Šta znači "Bog se pokajao"...to moraš sam sebi razjasniti.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ubedi ti neke ovde da Bog može da ne zna? Treći put te pitam, kako to Bog može ne znati?

Uvjeri ti, bilo gdje a ne samo ovdje, nekoga da je Bog pogriješio - Jahve se pokaja" (Post 6,6)

Onaj stih moraš sam sebi razjasniti...ne mogu ja sve da ti pojašnjavam. Šta znači "Bog se pokajao"...to moraš sam sebi razjasniti.

Meni su svi stihovi jasni. Ali vidim, tebi nisu. Jer po tvome razumijevanju i tumačenju Biblije, Jahve nije Bog. Dakle tvoj tumač je "bolestan".

P.S.Pretpostavljam da su tebi tumač "Jelenine bogohulnoe škrabotine"

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ok, ti veruješ u Boga koji ne zna sve, moj Bog zna sve.

I još se hvališ time što je tvoj Bog inferiorniji...super.

Moj Bog zna "od početka kraj".

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ok, ti veruješ u Boga koji ne zna sve, moj Bog zna sve.

OK, ti vjeruješ u Boga koji griješi pa se mora kajati, moj Bog je Svemoćan i Bezgrešan. ;)

I još se hvališ time što je tvoj Bog inferiorniji...super.

To ti za mene tvrdiš, zapravo podmećeš. Ti se hvališ svojim bogom koji griješi pa se onda kaje. ;);)

Moj Bog zna "od početka kraj".

Zna i moj. Samo što tvoj nije Bezgrešan a moj je. ;););)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
OK, ti vjeruješ u Boga koji griješi pa se mora kajati, moj Bog je Svemoćan i Bezgrešan. ;)

To ti za mene tvrdiš, zapravo podmećeš. Ti se hvališ svojim bogom koji griješi pa se onda kaje. ;);)

Zna i moj. Samo što tvoj nije Bezgrešan a moj je. ;););)
Ne moj Bog ne greši, već Mu je žao u srcu. Nigde ne kaže da je "pogrešio". Nađi stih gde kaže da je "pogrešio"?

A tvoj ne zna. Kako beše...neznalica ti Bog?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne moj Bog ne greši, već Mu je žao u srcu. Nigde ne kaže da je "pogrešio".

Piše da se kajao zbog onoga što je učinio. Piše li?

A tvoj ne zna. Kako beše...neznalica ti Bog?

Lažeš k'o pas. Vidi:

Iv 16,29-30: Kažu mu učenici: "Evo, sad otvoreno zboriš i nikakvom se poredbom ne služiš. Sada znamo da sve znaš i ne treba da te tko pita. Stoga vjerujemo da si izišao od Boga."

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag