Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Piše li u Pismu da se Jahve pokajao za svoj čin??? Piše.

Piše li da je grešnik. Nepiše. "POKAJATI SE" ovde ima značenje ..biti žao u srcu..lepo sve piše..samo ti po starom maniru..ne citraš sve. Dakle "pokajati se" u ovom slučaju znači "biti Mu žao" a ne "biti grešan" :). Mnogo petljaš i uvek se upetljaš. Baš svašta se od tebe može čuti.

Piše li da Isus "ne zna". Piše. S obzirom da znamo da Bog sve zna..jasno je.

Šta sve moraš činiti..kakve akrobacije da opravdaš dogmu. No, što se tebe tiće, ništa neobično. Žao mi Mireta.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
P. S. ovo je tema o Covid-u..
Da pomognem Jovanu, nece moci covek da spava..

Ja nisam pokrenuo ovu temu. Zašto meni da objašnjavaš. Pitan sam od drugih...nisam ja pokrenuo. Ja sam za to da se pređe tamo na temu gde odgovara.

Nego Mire, nemoj ulaziti u svakojake čudne teorije o Božijem neznanju. To je strahovita hula. Isus ne zna i nije niakakav problem. I sam znaš da Isus nije bio Bog na zemlji. On je telo. To nama hrišanima niej problem da shvatimo. Pusti dogmu o bogo-čovečanskoj prirodi na zemlji. Samo gledaj šta sam Isus kaže.

Pozdrav.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Piše li da je grešnik. Nepiše. "POKAJATI SE"

Piše li da Isus nije Bog? Ne piše. Dapače, piše izričito da je Bog.

Iv 20,27-28: Prinesi ruku i stavi je u moj bok i ne budi nevjeran nego vjeran. Odgovori mu Toma: "Gospodin moj i Bog moj!"

Tit 2,13: iščekujući blaženu nadu i pojavak slave velikoga Boga i Spasitelja našega Isusa Krista.

Baš svašta se od tebe može čuti.

Od tebe, koji si izjednačio Isusa i đavlinu, ništa se lijepo ne može čuti. "Sektaš-mantraš-laprdaš".

Piše li da Isus "ne zna". Piše. S obzirom da znamo da Bog sve zna..jasno je.

Piše li da se Jahve pokajao? Piše. S obzirom da znamo da Bog ne griješi i da se ne kaje, jasno je - Jahve ti nije Bog.

Šta sve moraš činiti..kakve akrobacije da opravdaš dogmu. No, što se tebe tiće, ništa neobično. Žao mi Mireta.

Ti si Boga sa đavlinom izjednačio, da ne bi imao grižnju savjesti kad se klanjaš "proročici alkoholičarki". Ali, sve ti je to džaba, savjest će jednog dana postaviti pitanje na koje se ne može oglušiti.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Piše li da Isus nije Bog? Ne piše. Dapače, piše izričito da je Bog.

Iv 20,27-28: Prinesi ruku i stavi je u moj bok i ne budi nevjeran nego vjeran. Odgovori mu Toma: "Gospodin moj i Bog moj!"

Tit 2,13: iščekujući blaženu nadu i pojavak slave velikoga Boga i Spasitelja našega Isusa Krista.

Od tebe, koji si izjednačio Isusa i đavlinu, ništa se lijepo ne može čuti. "Sektaš-mantraš-laprdaš".

Piše li da se Jahve pokajao? Piše. S obzirom da znamo da Bog ne griješi i da se ne kaje, jasno je - Jahve ti nije Bog.

Ti si Boga sa đavlinom izjednačio, da ne bi imao grižnju savjesti kad se klanjaš "proročici alkoholičarki". Ali, sve ti je to džaba, savjest će jednog dana postaviti pitanje na koje se ne može oglušiti.
Isus ne zna, a Bog sve zna. Dovoljno je.

Može li Bog da ne zna?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag