Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
P. S. ovo je tema o Covid-u..
Da pomognem Jovanu, nece moci da spava covek..
Da pomognem Jovanu, nece moci covek da spava..
Piše li u Pismu da se Jahve pokajao za svoj čin??? Piše.
Idemo nas dvojica spavati, a Jovan je otišao listati Jelenine knjige, traži inspiraciju. Iako bih mu ja preporučio da nađe doma kakvo žestoko piće i da se "naroljala" 'k'o Jelena. Tako će zaspati i na podu, a kamoli u krevetu.
Da pomognem Jovanu, nece moci covek da spava..
Piše li da je grešnik. Nepiše. "POKAJATI SE"
Baš svašta se od tebe može čuti.
Piše li da Isus "ne zna". Piše. S obzirom da znamo da Bog sve zna..jasno je.
Šta sve moraš činiti..kakve akrobacije da opravdaš dogmu. No, što se tebe tiće, ništa neobično. Žao mi Mireta.
Isus ne zna, a Bog sve zna. Dovoljno je.Piše li da Isus nije Bog? Ne piše. Dapače, piše izričito da je Bog.
Iv 20,27-28: Prinesi ruku i stavi je u moj bok i ne budi nevjeran nego vjeran. Odgovori mu Toma: "Gospodin moj i Bog moj!"
Tit 2,13: iščekujući blaženu nadu i pojavak slave velikoga Boga i Spasitelja našega Isusa Krista.
Od tebe, koji si izjednačio Isusa i đavlinu, ništa se lijepo ne može čuti. "Sektaš-mantraš-laprdaš".
Piše li da se Jahve pokajao? Piše. S obzirom da znamo da Bog ne griješi i da se ne kaje, jasno je - Jahve ti nije Bog.
Ti si Boga sa đavlinom izjednačio, da ne bi imao grižnju savjesti kad se klanjaš "proročici alkoholičarki". Ali, sve ti je to džaba, savjest će jednog dana postaviti pitanje na koje se ne može oglušiti.
Isus ne zna, a Bog sve zna. Dovoljno je.
Može li Bog da ne zna?
Isus "ne zna". Sasvim jasno.Jahve se kaje, a Bog ne griješi. Dovoljno je. (mislim, dovoljno je idiotima)