Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Ne znam, nisam virusolog da mogu da dajem takve ocene, ali temperarura ne mora biti samo zbog virusa, moze da bude i zbog neke upale u organizmu. Moguce da virus izaziva upalu i da je to razlog. To ne znaci da svo vreme trajanja temperarure virus ostaje nesavladan..Šta misliš zbog čega je taj virus prilagodljviji visokim temperaturma u telu?
Moguce, ali ne mora biti, jer krv moze biti i posledica nadrazaja disajnih puteva, od prekomernog kaslja.. Opet je cudno da smo oboje, i ja i mama imali iste te simptome..Kako god, to su simptomi COVID-19. Moguće da kada pominješ krv da se radi o vaskularnom delovanju..ne kažem ali ono ima i taj segment.
Jos jedna stvar, ostaje posledica prilikom izdisaja, najverovatnije vazdusni cep u plucima, pa kad izdises vazduh sporije izlazi (to se ne dijagnostikuje, jer se cuje samo u lezecem polozaju).. Sad ne znam da li je to od toga..
Sve ovo moze se pripisati i drugim bolestima..
Sve isto, samo kasalj bez kijavice curenja nosa.. To su mnogi imali tada.. Ali kazem mama uopste nije imala temperaturu (ona uglavnom i nema, ali je uzimala vitamin D, to joj je standardna terapija pa mozda zbog toga).Ja sam u februaru imao simptome slične..temperatura visoka danima..nikada tako dugo, a nema kijavice i onih standardnih stvari. Nesvestica.
Tebi je koliko se secam dijagnostikovana upala pluca? Ja nisam proveravao..
Poslednja izmena: