Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Dok se Jovan ovdje na forumu konfrontirao s Piramidom, bio je "žestoki promotor Isusa Boga i Trojstva". Kad je Piramida ovdje nestao, i kada se Jovan "uhvatio u koštac" sa mnom, divljački je nasrnuo i na Boga Isusa i na Trojstvo, tvrdeći da su Isus i sotona jednaki po boštvu.

Jovane, što kažeš na ovo? :rolleyes:

P. S. Što se brojki tiče...ni ja nisam shvatila odkud najednom 700%?. Izgledalo mi je pretjerano, no budući da sam slaba u matematici, šutim...znaš, po onoj narodnoj - pametniji si kad šutiš. :beee:

Ali sad me zanima. Slape, stvarno je tako veliki porast u Izraelu? Što to znači, da je cjepivo neučinkovito ili da je neučinkovito na novi sloj?

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ali sad me zanima. Slape, stvarno je tako veliki porast u Izraelu? Što to znači, da je cjepivo neučinkovito ili da je neučinkovito na novi sloj?

Ili, što je sasma moguće, cjepivo prenosi zarazu umjesto da je sprečava.

Isuviše brzo se pojavljuju novi sojevi, isuviše da bi se mutacije mogle smatrati prirodnim.

Upravo zato, a kako ne vjerujem u kosmičko podrijetlo Covid -19, niti Boga kao što to ovi bezbožnici rade okrivljujem za isti, upirem prstom i optužujem ČOVJEKA.

"Ovdje je mudrost! Tko ima um, neka izračuna broj zvijeri; jer je broj čovjeka, i broj njezin je šest stotina i šezdeset i šest." Apocalypsis Ioannis 13

Tko od sila zemaljskih ima koristi od ovog zla? SAD? Rusija? Kina?

Niti jedna od njih.

Cabal zlih psihopata, sociopata, moćnika bez duše, svećenika religije relativizma i "humanizma", ljudi od krvi i mesa, čije je mjesto na neobeleženim grobovima (ili na lomačama) stoji iza ovoga.

Množina ih je, jer Ego nomen Legion est, jer Sv. Ivan Apostol i Evanđelista ih monožinom naziva: Antikhristoi...

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jovane, što kažeš na ovo?

Odavno sam o tome pričao. Kada sam došao do novih razumevanja Svetog Pisma ja sam tako i odlučio verovati.

P. S. Što se brojki tiče...ni ja nisam shvatila odkud najednom 700%?. Izgledalo mi je pretjerano, no budući da sam slaba u matematici, šutim...znaš, po onoj narodnoj - pametniji si kad šutiš.

Vrlo jednostavno. Izvučeno iz konteksta. 700% od čega? Prvo tekst je neprecizan jer se da zaključiti da se radi o sledećem danu...u odnosu na taj kada je rečeno 186. No, radi se o tome da su oni sračunavali na početku meseca brojku i na kraju meseca...i sada možeš misliti zbirno na kraju meseca je 700% više nago na početku(kada su računali prva tri-četiri dana). Kakva maestralna statistika? Vau...

Realno je da su se brojke na dnevnom nivou povećale pri kraju meseca za možda oko 100%..tj. duplo ili možda i tri puta više na dnevnom nivou u odnosu na početak meseca. Ali šta su uradili urednici novina? Oni su uzeli par dana na početku meseca kad je stopa oboljenja bila mala a onda uzeli zbirno za skoro ceo lipanj mesec(sračunavši sve i ono sa početka pa sve do kraja meseca)..negde do 28-29 lipnja i rekli..aha vidite statistika je da sada ima 700% ili 7 puta više nego na početku. Neko će pomisliti da je na dnevnom nivou 7 puta više..ali nije nego odnos ukupnog broja zaraženih do kraja lipnja u poređenju sa prvih par dana lipnja. Vrlo manipulativan navod. A da ne pričam da je konstrukcija teksta takva da se ni to ne može odmah videti već se dolazi do zaključaka da je narednog dana bilo 1486 obolelih u odnosu na perthodn dan kada je bilo 186.

Sve u svemu..ovakvi tekstovi su puni manipualcija..i posle se pitaju što ih sklanjaju..ovo su tehnike dezinformacija da im može pozavideti Gebels.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, četvrti put..uzeo si pelcer Slapa..ponavljaš u nedogled neistine. Znači, svi koji uređuju ove portale, itekako pitaju lekare...doktore...
Evo i ja sam pitao doktora i on mi je rekao da je vakcina opasna! Zadovoljan?

Ja sad mogu sve vas vaksere da pobrisem jednim klikom sa foruma odmah!

Pa kakve su to budalastine?

Ne moze nestrucna osoba da procenjuje sta je istina a sta laz! A pogotovo ne moze da brise strucne ljude i njihove postove!

Mire, peti put..pozivam te da odeš na neki portal...pogledaj kako se dobijaju informacije. Pokazuješ samo da pričaš napamet!

Znam ja dobro ko uredjuje, ko cekira i odakle uzima informacije! To rade mahom nestrucne osobe, koje su placene za to!

Ti kazes "oni pitaju doktore", evo i ja sam pitao doktora i on kaze da je vakcina opasna po zdravlje!

I sta ces sad? Kako ces dokazati da ja ne govorim istinu a ti govoris?

Ko te je ovlastio da zastupas doktora? Imas li ti punomocje tog doktora???

Dakle vi govorite u ime jednih a mi u ime drugih lekara! I to govorimo samoinicijativno, jer niko nema pismeno odobrenje ni od koga!

A to sto google, facebook, youtube, i slicni servisi sankcionisu materijal, koji je navodno "opasan po zdravlje" i psihu mladih, to je zloupotreba zakona! Jer oni pausalno odredjuju sta je opasno a sta ne, po svom nahodjenju..

Ne mozes ti uskracivati ljudima slobodu govora u ime zastite psihe i zdravlja omladine (zabranjivati antivakcinase i ravnu zemlju), a istovremeno pustati lezbejke, prostitutke, transeks, vracare i ostale odvratnosti.. To te cini trovacem dece jednako.. A tu se vidi da sve ovo ima politicku pozadinu i radi se sistemski, a nema nikakve veze sa psihom i zdravljem!

Zato ce na sudu i odgovarati..

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Junački ste to podnijeli. Misliš da je to bila corona?
Zaista ne znam sta je bilo, ne mogu da tvrdim da jeste, ali sigurno nije bila obicna gripa, jer simptomi nisu takvi, nema curenja nosa, samo kasalj i temperarura oko 38 jedno dve nedelje.. Kad kasljes ne mozes da se zaustavis.. Pocelo je blagim kasljem u pocetku, mislio sam prehlada, da bi bilo sve gore i gore, a kad je bolest vec prosla, onda iskasljavanje krvi i manifestacija upale misica za disanje nakon toga.. Tako da nakon toga nisam mogao ni do wc-a da odem, jedva. Kod doktora nisam mogao ustati sa kreveta od bolova, morali su me podici..

Lecio sam se jedno 2 meseca nakon toga samo od posledica.. Pio sam skuvano mleko sa kasikom svinjske masti, to cisti pluca..

Zanimljivo da sve iste simptome je imala i moja mama, osim temperarure, ona ju nije imala.. I da zaboravih, glas ti se promeni, govoris ko iz bureta..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Zaista ne znam sta je bilo, ne mogu da tvrdim da jeste, ali sigurno nije bila obicna gripa, jer simptomi nisu takvi, nema curenja nosa, samo kasalj i temperarura oko 38 jedno dve nedelje.. Kad kasljes ne mozes da se zaustavis.. Pocelo je blagim kasljem u pocetku, mislio sam prehlada, da bi bilo sve gore i gore, a kad je bolest vec prosla, onda iskasljavanje krvi i manifestacija upale misica za disanje nakon toga.. Tako da nakon toga nisam mogao ni do wc-a da odem, jedva. Kod doktora nisam mogao ustati sa kreveta od bolova, morali su me podici..

Lecio sam se jedno 2 meseca nakon toga samo od posledica.. Pio sam skuvano mleko sa kasikom svinjske masti, to cisti pluca..

Zanimljivo da sve iste simptome je imala i moja mama, osim temperarure, ona ju nije imala.. I da zaboravih, glas ti se promeni, govoris ko iz bureta..
Mire, to je COVID-19. Sigurno. Dobro je da si ga preležao, ali to je to.

Znaš li zašto temperatura tako dugo opstaje kod COVID-19?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, to je COVID-19. Sigurno. Dobro je da si ga preležao, ali to je to
Po cemu je to to? Znaci vecina ljudi su jos u januaru prelezali, kovid pre kovida? Nisam jedni, bila je puna ambulanta istih skucajeva..

Znaš li zašto temperatura tako dugo opstaje kod COVID-19

Nisam rekao za temperaruru, vec za simptome kompletno da su se zavrsili nakon 2 nedelje.. Posle toga smo i ja i mama iskasljavali sekret sa malo krvi jedno dva dana. A posle jos nedelju dana otprilike, dobilu smo upalu misica za disanje i lecili smo se jedno 2 meseca od posledica..

Za temperaturu nisam siguran, ali koliko se secam nije trajala duze od nedelju dana, oko 38c.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Po cemu je to to? Znaci vecina ljudi su jos u januaru prelezali, kovid pre kovida? Nisam jedni, bila je puna ambulanta istih skucajeva..

Kako god, to su simptomi COVID-19. Moguće da kada pominješ krv da se radi o vaskularnom delovanju..ne kažem ali ono ima i taj segment. Ja sam u februaru imao simptome slične..temperatura visoka danima..nikada tako dugo, a nema kijavice i onih standardnih stvari. Nesvestica.

Ali temperatura koja ne može da savlada virus tako dugo, kao u mnogim slučajevima COVID-19 je upravo jedan od prepoznatljivih znakova ovog novog virusa. Razlog je prilagodljivost virusa na visoke temperature u organizmu. Mnogo je jači od običnog koga temperatura lako savlada.

Šta misliš zbog čega je taj virus prilagodljviji visokim temperaturma u telu?

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
stvarnoslap said:
Dok se Jovan ovdje na forumu konfrontirao s Piramidom, bio je "žestoki promotor Isusa Boga i Trojstva". Kad je Piramida ovdje nestao, i kada se Jovan "uhvatio u koštac" sa mnom, divljački je nasrnuo i na Boga Isusa i na Trojstvo, tvrdeći da su Isus i sotona jednaki po boštvu.

Odavno sam o tome pričao. Kada sam došao do novih razumevanja Svetog Pisma ja sam tako i odlučio verovati.

Baš neobično. :rolleyes: Božja Riječ rasvjetljuje srce i pamet, a tebe "potamnila"?
Pa, koju si to Bibliju čitao?
O tome si pisao na forumu? Gdje? Htjela bih pročitati.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag