Mire, četvrti put..uzeo si pelcer Slapa..ponavljaš u nedogled neistine. Znači, svi koji uređuju ove portale, itekako pitaju lekare...doktore...
Evo i ja sam pitao doktora i on mi je rekao da je vakcina opasna! Zadovoljan?
Ja sad mogu sve vas vaksere da pobrisem jednim klikom sa foruma odmah!
Pa kakve su to budalastine?
Ne moze nestrucna osoba da procenjuje sta je istina a sta laz! A pogotovo ne moze da brise strucne ljude i njihove postove!
Mire, peti put..pozivam te da odeš na neki portal...pogledaj kako se dobijaju informacije. Pokazuješ samo da pričaš napamet!
Znam ja dobro ko uredjuje, ko cekira i odakle uzima informacije! To rade mahom nestrucne osobe, koje su placene za to!
Ti kazes "oni pitaju doktore", evo i ja sam pitao doktora i on kaze da je vakcina opasna po zdravlje!
I sta ces sad? Kako ces dokazati da ja ne govorim istinu a ti govoris?
Ko te je ovlastio da zastupas doktora? Imas li ti punomocje tog doktora???
Dakle vi govorite u ime jednih a mi u ime drugih lekara! I to govorimo samoinicijativno, jer niko nema pismeno odobrenje ni od koga!
A to sto google, facebook, youtube, i slicni servisi sankcionisu materijal, koji je navodno "opasan po zdravlje" i psihu mladih, to je zloupotreba zakona! Jer oni pausalno odredjuju sta je opasno a sta ne, po svom nahodjenju..
Ne mozes ti uskracivati ljudima slobodu govora u ime zastite psihe i zdravlja omladine (zabranjivati antivakcinase i ravnu zemlju), a istovremeno pustati lezbejke, prostitutke, transeks, vracare i ostale odvratnosti.. To te cini trovacem dece jednako.. A tu se vidi da sve ovo ima politicku pozadinu i radi se sistemski, a nema nikakve veze sa psihom i zdravljem!
Zato ce na sudu i odgovarati..