Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Aha..sad se vidi kako se znaš obrušiti za jednu malu greškicu. Ok..pogrešio sam. Pa šta? Hoeš sada da me nazovešsvakojakim pogrdnim nazivma?

Nije to mala greškica, to je greškica k'o svemir. Normalan čovjek i čovjek zdravog intelekta zna što je 700 a što 700 posto (700%). Razliku između ovo dvoje samo idioti ne uočavaju.

Nego...šta znači 700% u donsu na 186? 1486 jel da? A vidiš. guraba grška..nigde neam u statistikama za juni oboljejne u jendom danu za 1486. To je laž..bolje se pozacbavimtom lažju. Znači statistek pokazuje na 200-300 ljudi. Šta sada ja tebe da nazovem lažovom notornim?

Zovi ti mene kako te volja, ali to ne mijenja činjenicu da ti pokazuješ manire idiota. To ti je "nagrada" od gazde, đavline, jer si Boga i Spasitelja Isusa Krista s njime izjednačio.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Zovi ti mene kako te volja, ali to ne mijenja činjenicu da ti pokazuješ manire idiota. To ti je "nagrada" od gazde, đavline, jer si Boga i Spasitelja Isusa Krista s njime izjednačio.

A ova "greškica" tvoja umesto 290 ti pišeš 1486. Da vidimo koliko procenata si ti omanuo: celih 500%. :). Šta ćemo sa tim? Jesi li i ti onda kao i ja Idiot? Samo pazi..koliko si ti grešaka do sada odvalio i napravio a ja te ne nazvah idiotom..tu se pokazuje karakter. Da ova situacija je pokazala onu priču Hristovu o onome što duguje malo i što duguje mnogo..taj što dugujem mnogo je najrigidniji prema onima koji njemu duguju a svoje dugove ne priznaje.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
A ova grškica tvoja umesto 290 ti pišeš 1486. Da vidimo koliko procenata si ti omanuo: celih 500%. :). Šta ćemo sa tim? Jesi li i ti onda kao i ja Idiot? Samo pazi..koliko si ti grešaka do sada odvalio i napravio a ja te ne nazvah idiotom..tu se pokazuje karakter. Da ova situacija je pokazala onu priču Hristovu o onome što duguje malo i što duguje mnogo..taj što dugujem mnogo je najrigidniji prema onima koji njemu duguju a svoej dugove ne priznaje.

Ti si svoje "matematičke sposobnosti" pokazao. Pokrij se, čovječe, ušima i ne sramoti se. Ne ponosi se ovdje svojim učiteljima: sotonom i pismoznancem vojvodom Vojom. Čak se ni tripo ne hvali kako su mu oni učitelji. Pao si toliko nisko da niže ne može.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
A pa ne znaš o čemu ja...pa da. Naravno da ne znaš. Hajde navedi da vidimo odakle taj broj 1486 i za koji dan :). Možeš li? Što veli Narod? ;)

Da bi ti mogao pratiti matematički algoritam i račun za ovo, morao bi baratati matematikom 7. razreda osnovne škole. Ti si međutim pokazao da si "truba za to", pa ja neću trošiti vremena dokazivati nedokazivom i pokazivati slijepcu.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Da bi ti mogao pratiti matematički algoritam i račun za ovo, morao bi baratati matematikom 7. razreda osnovne škole. Ti si međutim pokazao da si "truba za to", pa ja neću trošiti vremena dokazivati nedokazivom i pokazivati slijepcu.

Ne pričaj nego delaj..de da vidmo što Narod veli? Odakle mu taj broj i za koji dan? Hajde.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Nece ti biti nista, jer Isus te cuva :)

Čuva nas, da. Čuvajmo i mi Njega u srcu. I budimo mirni. "Bog sve okreće na dobro onima koji ga ljube."

Ljudi misle da ako govoris o opasnostima vakcine da si protiv, to prosto nije tacno, ja imam dosta prijatelja koji su se bockali.. Ali ja ne nameravam..

Pročitala sam ono što si napisao kad ste ti i tvoja mama bili bolesni...Joj, joj...to je baš bilo grdo. Junački ste to podnijeli. Misliš da je to bila corona?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag