Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
A ja se cijepila...pa me sad zanima dal' smo i dalje prijatelji? :rolleyes:
Isabeleta, nisam ja protiv cepljenja, ja sam protiv "prisile" i protiv "cenzure"! Ko god zeli da se vakcinise neka to ucini, ali neka bude upoznat sa svim benefitima i opasnostima! Ja samo zelim da ljudi budu informisani, da mogu da odluce.. A zvanicni mediji im nece saopstiti punu istinu..

Naravno da smo i dalje prijatelji! :)

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Reko sam da vakcina nije zig! Sta ti tu nije bilo jasno!?

Skreces sad temu, umesto da zavrsis sa zapocetim! Hocu da znam zasto nas sankcionisete a vase promovisete! Zasto nas uklanjate sa interneta??? Zasto nas zastrasujete? Zasto pretite sudakim tuzbama!

Zeznuli ste se ipak i vi i vasi, jer cete na sudu odgovarati.. Cekam to sudjenje..

Zasto izmisljas? Vasi cekeri nemaju iza sebe strucnu osobu da sedi i da ih savetuje! To su neobrazovane osobe koje idu okolo i traze tesktove, a onda napisu i ostave link, to moze i moja baba..

Pitajte nase lekare i strucnjake zasto kazu da TAKO NE TREBA!

Ups, necete ih clni cuti jer ih sklanjaju sa interneta i otpustaju sa poslova..
Mire, ja ti drugi put kažem...imaju ljude i domaće i citiraju sa strane relevantne stručnjake. Nisi upravu, imaš znači pristrasan i neobjektivan stav. Pa ja valda znam šta pišem.

Od suđenja nema ništa. Kako ćete vakcinisane milione suditi? Izmišljena priča "Jovanke od Orleana" velikog "stručnjaka" virusologije..zapravo kliničkog psihologa koji zna da maltretira Vesića.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, ja ti drugi put kažem...imaju ljude i domaće citiraju sa strane relevantne stručnjake. Nisi upravu,
Sta pricas ti?

FACT CHECKERI NISU OBRAZOVANI!

Ti mozes ovde da pises sta god hoces!
Ali oni nemaju diplomu za oblast koju "fejk cekuju"!

Tacka!

Od suđenja nema ništa. Kako ćete vakcinisane milione suditi
Sta pricas ti?

Sude se oni koji su umesani, koji su na vrhu! Nema milion fejk chekera! A ako i ima, sudice se prvo kompanijama koje su ih zaposljavale! Sudi se i politicarima..

Cuj, nema nista od sudjenja :)

Koja vakcina ako nije "tajna" :). U svakom slučaju, na vreme si, ide Delta soj.

Stici ce i lambada soj :)

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Isabeleta, nisam ja protiv cepljenja, ja sam protiv "prisile" i protiv "cenzure"! Ko god zeli da se vakcinise neka to ucini, ali neka bude upoznat sa svim benefitima i opasnostima! Ja samo zelim da ljudi budu informisani, da mogu da odluce.. A zvanicni mediji im nece saopstiti punu istinu..

Dugo sam odgađala, nadala sam da će jednog dana reći da se ne moramo cijepiti. Ali onda sam zažmirila i otišla se cijepiti. Haha, ali prije toga sam otišla na ispovijed, :) pa rekoh -šta bude, Gospodin sve zna - i ljubi nas.

Naravno da smo i dalje prijatelji! :)

Meni je to najvažnije. :)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Sta pricas ti?

FACT CHECKERI NISU OBRAZOVANI!

Ti mozes ovde da pises sta god hoces!
Ali oni nemaju diplomu za oblast koju "fejk cekuju"!

Tacka!

Sta pricas ti?

Sude se oni koji su umesani, koji su na vrhu! Nema milion fejk chekera! A ako i ima, sudice se prvo kompanijama koje su ih zaposljavale! Sudi se i politicarima..

Cuj, nema nista od sudjenja :)

Stici ce i lambada soj :)
Mire, treći put. Pitaju lekare, neki su i sami lekari... ti bi da svi koji vas slušaju prikažeš elitom a one na drugoj strani neznalicama. Uzeo si pelcer Slapa, nije to dobro.

Ja ti kažem, treći put...itekako su informisani.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ps...pusti "Jovanku od Orleana", molim te. Kakvo suđenje. Nema ništa od toga.

Vidi, vi ste kontradiktorni sami sebi. Pričate kako je ovo sve od Sotone, kako ste progonjeni, kako ovo kako ono, kako ovde Sotona vlada...A onda odjednom u tom "sotonskom" svetu vi sudite i presuđujete. Nije li to kontradiktorno?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Dugo sam odgađala, nadala sam da će jednog dana reći da se ne moramo cijepiti. Ali onda sam zažmirila i otišla se cijepiti. Haha, ali prije toga sam otišla na ispovijed, :) pa rekoh -šta bude, Gospodin sve zna - i ljubi nas.
Nece ti biti nista, jer Isus te cuva :)

Ljudi misle da ako govoris o opasnostima vakcine da si protiv, to prosto nije tacno, ja imam dosta prijatelja koji su se bockali.. Ali ja ne nameravam..

Mire, treći put. Pitaju lekare, neki su i sami lekari...
Stoti put - VECINA IH JE NEOBRAZOVANA I NE PITAJU ONI NIKOG NISTA, NITI IZA NJIH STOJE LEKARI!

Ta sacica lekara nece odgovarati ako se time bave, ali svakako je nemoralno to sto rade! Bave se sankcionisanjem interneta!

Najpre ce odgovarati kompanija koja je zaposlila nestrucne osobe da rade taj posao! A potom oni koji su to radili, osim ako im ne oproste. Ja se nadam da ce im ipak oprostiti, to su izmanipulisani ljudi..

Ps...pusti "Jovanku od Orleana", molim te. Kakvo suđenje. Nema ništa od toga.

Samo se ti tesi..

odjednom u tom "sotonskom" svetu vi sudite i presuđujete. Nije li to kontradiktorno?

Nista nije kontradiktorno, jer djavo se moze spreciti, a dogadjaj odgoditi. Ali ako to ne uspe (zavisi od Boga), bitno je da smo podneli tuzbu, to je vazno zbog kredibiliteta nase strane!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nece ti biti nista, jer Isus te cuva :)

Ljudi misle da ako govoris o opasnostima vakcine da si protiv, to prosto nije tacno, ja imam dosta prijatelja koji su se bockali.. Ali ja ne nameravam..

Stoti put - VECINA IH JE NEOBRAZOVANA I NE PITAJU ONI NIKOG NISTA, NITI IZA NJIH STOJE LEKARI!

Ta sacica lekara nece odgovarati ako se time bave, ali svakako je nemoralno to sto rade! Bave se sankcionisanjem interneta!

Najpre ce odgovarati kompanija koja je zaposlila nestrucne osobe da rade taj posao! A potom oni koji su to radili, osim ako im ne oproste. Ja se nadam da ce im ipak oprostiti, to su izmanipulisani ljudi..

Samo se ti tesi..

Nista nije kontradiktorno, jer djavo se moze spreciti, a dogadjaj odgoditi. Ali ako to ne uspe (zavisi od Boga), bitno je da smo podneli tuzbu, to je vazno zbog kredibiliteta nase strane!
Većina su Mire veoma dobro obaveštena. Uostalom sve što se može naći na fack check proverama jeste i i stav medicinara te isti argumenti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag