Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne glupiraj se! Zasto ti komentarises nase postove ako su oni glupi?

Da li ces ti odgovarati ili ne, nema veze sa tezinom argumenata!

I opet da ponovim:

Gore nisi dokazao da neobrazovana osoba moze vrsiti "proveru cinjenica" i usmeravati ljude na "tacne informacije"! Pogotovo, kompanija Google, ne bi smela takvu osobu uposliti!

Zamisli, uposlis "moju babu" da "fact checkira"?
Upravo zato što smatram da treba da se iznese i druga strana mišljenja.

Kao što vi citate "autoritete" tako i ja.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Upravo zato što smatram da treba da se iznese i druga strana mišljenja.
Lepo, onda osudi te tvoje sto nam ne daju da iznesemo misljenje, i sto nase stavove nazivaju "teorijom zavere" a svoje nazivaju "istinom"!

Nema logike da koristis neobrazovane "fact checkere", punis novinske izvestaje sadrzajima koje su oni pisali i to jos nazivas "istinom", a sa druge strane ono sto nasi pisu nazivas "zaverom" i to sankcionises!

Ako hoces fer plej, osudi ovakvo ponasanje! Neka ljudi cuju obe strane? Nazalost, to od njih neces dobiti!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Lepo, onda osudi te tvoje sto nam ne daju da iznesemo misljenje, i sto nase stavove nazivaju "teorijom zavere" a svoje nazivaju "istinom"!

Nema logike da koristis neobrazovane "fact checkere", punis novinske izvestaje sadrzajima koje su oni pisali i to jos nazivas "istinom", a sa druge strane ono sto nasi pisu nazivas "zaverom" i to sankcionises!

Ako hoces fer plej, osudi ovakvo ponasanje!
Nisu neobrazovani. Sve je zasnovano na stručnim mišljenjima, pitaju se lekari, doktori nauka i onda se njihova mišljenja iznose. Isto kao i vi što imate svoje lekare, medicinare. Na obe strane su ljudi struke..

Ne znam ko vas ignoriše, ne dozvoljava...pun vas je gogle i Facebook.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nisu neobrazovani. Sve je zasnovano na stručnim mišljenjima, pitaju se lekari, doktori nauka i onda se njihova mišljenja iznose
To nije istina! Vasi neobrazovani "fact checkeri" nista ne pitaju strucnjake! Oni sami bez icije pomoci pretrazuju internet i postavljaju tekstove koji navodno obaraju ono sto pise suprotna strana! I onda stave link do toga!

Sa druge strane, zasto mi onda ne bi mogli da donosimo zakljucke citirajuci nase lekare i da postavljamo svoje sadrzaje nazivajuci to "istinom", a da nam to ne sankcionisete?

Vi sankcionisete sve sto mi postavimo, nazivate to opasnim materijalom (stavljate usklicnik kod svakog naseg videa ili teksta), pa preusmeravate nas sadrzaj na vas link, gde se navodno nalazi istina!

Ovo je podmukla cenzura, i za to cete odgovarati na sudu u Nirnbergu, istom onom koji je sudio nacistima!

Isto kao i vi što imate svoje lekare, medicinare. Na obe strane su ljudi struke..
Zasto se onda samo vase misljenje populizuje i naziva "istinom" a nase "teorijom zavere"?

Zasto na svakom nasem tekstu i videu stavljte upozorenje sa usklicnikom da je to "lazan i opasan materijal"?

Znaci cenzura, cenzura i samo cenzura!
A ti to neces da priznas!

Ne znam ko vas ignoriše, ne dozvoljava...pun vas je gogle i Facebook
Jel ti mene zafrkavas? Na svakom nasem videu je usklicnik! Ili stave usklicnik ili obrisu video! Ja sam slao na viberu video pa mi brane da posaljem, kamo li na facebook-u i youtube. Moj brat je dobio upozorenje, da ce mu obrisati nalog ako ne prestane da postavlja po njihovom misljenju opasan materijal! Isto je na google-u, isto je svuda!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
No, Mire..sada samo sa aspekta vere. Da li shvataš da "teorija žiga" kroz vakcinu je suprotna Bibliji? Vakcina nije niti uvod u žig zveri niti je sam žig zveri.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Upadam ovamo nenajavljeno, ali samo da pozdravim Mireta. :)
Mire, znam da ću te naći na ovoj temi.
Znači, ti si protiv cijepljenja? A ja se cijepila...pa me sad zanima dal' smo i dalje prijatelji? :rolleyes:

U svoje ime dogovaram, i dalje smo prijatelji.

Nije problem što si se cjepila, niti je problem ako nisi.

PS. Nisam se cijepio, proti ovog virusa se i ne namjeravam cjepiti. Od ostalih sam cijepljen, što medicinski, što prirodno.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
No, Mire..sada samo sa aspekta vere. Da li shvataš da "teorija žiga" kroz vakcinu je suprotna Bibliji? Vakcina nije nti uvod u žig zveri niti je sam žig zveri.
Reko sam da vakcina nije zig! Sta ti tu nije bilo jasno!?

Skreces sad temu, umesto da zavrsis sa zapocetim! Hocu da znam zasto nas sankcionisete a vase promovisete! Zasto nas uklanjate sa interneta??? Zasto nas zastrasujete? Zasto pretite sudakim tuzbama!

Zeznuli ste se ipak i vi i vasi, jer cete na sudu odgovarati.. Cekam to sudjenje..

Itekako pitaju i citiraju...
Zasto izmisljas? Vasi cekeri nemaju iza sebe strucnu osobu da sedi i da ih savetuje! To su neobrazovane osobe koje idu okolo i traze tesktove, a onda napisu i ostave link, to moze i moja baba..

Pitajte stručnjake i lekare šta kažu. Zašto smatraju da tako treba.
Pitajte nase lekare i strucnjake zasto kazu da TAKO NE TREBA!

Ups, necete ih cuti jer ih sklanjaju sa interneta i otpustaju sa poslova..

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag