Nisu neobrazovani. Sve je zasnovano na stručnim mišljenjima, pitaju se lekari, doktori nauka i onda se njihova mišljenja iznose
To nije istina! Vasi neobrazovani "fact checkeri" nista ne pitaju strucnjake! Oni sami bez icije pomoci pretrazuju internet i postavljaju tekstove koji navodno obaraju ono sto pise suprotna strana! I onda stave link do toga!
Sa druge strane, zasto mi onda ne bi mogli da donosimo zakljucke citirajuci nase lekare i da postavljamo svoje sadrzaje nazivajuci to "istinom", a da nam to ne sankcionisete?
Vi sankcionisete sve sto mi postavimo, nazivate to opasnim materijalom (stavljate usklicnik kod svakog naseg videa ili teksta), pa preusmeravate nas sadrzaj na vas link, gde se navodno nalazi istina!
Ovo je podmukla cenzura, i za to cete odgovarati na sudu u Nirnbergu, istom onom koji je sudio nacistima!
Isto kao i vi što imate svoje lekare, medicinare. Na obe strane su ljudi struke..
Zasto se onda samo vase misljenje populizuje i naziva "istinom" a nase "teorijom zavere"?
Zasto na svakom nasem tekstu i videu stavljte upozorenje sa usklicnikom da je to "lazan i opasan materijal"?
Znaci cenzura, cenzura i samo cenzura!
A ti to neces da priznas!
Ne znam ko vas ignoriše, ne dozvoljava...pun vas je gogle i Facebook
Jel ti mene zafrkavas? Na svakom nasem videu je usklicnik! Ili stave usklicnik ili obrisu video! Ja sam slao na viberu video pa mi brane da posaljem, kamo li na facebook-u i youtube. Moj brat je dobio upozorenje, da ce mu obrisati nalog ako ne prestane da postavlja po njihovom misljenju opasan materijal! Isto je na google-u, isto je svuda!