Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Odgovorio sam gore:Ne vidim u vakcini niti u bilo čemu što se odnosi na ove događaje jer naučno jse može pokazati rda to nije tako.
Niko ne misli da je pravedan zato sto je izbegao vakcinu, jer vakcina nije zig! Zig zveri je duhovne prirode, a mamac je upravo materijlana stvar kao sto je "cip", da ljudi pomisle da ce izbegavanjem cipa izbeci Bozji sud!
Ovde se ne radi o materijalnoj stvari vec o duhovnoj!
Sotona pokusava da materijalnim mamcem spreci duhovni napredak onih koji su prepoznali da iza svega ovoga stoji duhovna sila - sotonska! Zato uvodi cip, da prevari ljude i uspori njihov duhovni napredak!
I ko god podrzava taj sistem vec je sam sebe svrstao na stranu sotone! Kao ti sto radis!
Ovo sto se desava niti je normalno niti je zabelezeno u poznatoj istoriji! (osim u slucaju vavilonske kule). Ceo svet je zahvacen, svi imaju jednu volju, jedan cilj, jednu nameru.. A to je globalizacija, vakcinacija, zatvaranje, uskracivanje i ogranicavanje ljudskih prava, uvodjenje bezgotovinskog placanja, uvodjenje cipa.. Tako da ti zaista jesi slep!razum mi na osnovu činjenica ukazuje da ovo nema veze ni sa kakvim zaverama niti ukazuje na mračne sile. Ljudi rade svoj posao, imunizacija je nešto sasvim normalno..