Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
SZO je ipak najrelavantnija naučna institucija po pitanju medicine i prevencije bolesti. To što smo mi(neki među nama) buntovnici..tj. ljudi koji vole pobunu protiv autoriteta, to je više stvar psihlogije. Ali Pismo i kaže da će ljudi postati "bundžije" pri kraju vremana koji se protive svakom autoritetu. To je sve očekivano.

I da će ljudi voleti priče koje gode ušima..i to piše.
Rekoh ja da ti neces shvatiti nista! Ti jos verujes da je ovaj svet dobar, i da su vlasti te koje nam zele dobro. Ludost je takvo nesto i misliti, pored svih dokaza... I naravno Biblije, koja precizno govori ko iza vlasti zapravo stoji..

Ti nas zoves "teoreticarima" a Biblija bas govori o "zaveri"! Ja bi na tvom mestu ostavio bibliju i verovao njima..

Samo se ti ne javaljaj po pitanju "razmišljanja svojom glavom".
Ti kao razmisljas? Pa ti samo mislis da razmisljas zdravo, s obzirom da nisi nista proverio a odgovaras, to je ludost i takvi odgovori su beznacajni..

Sigurno je Sveti Duh protivnik SZO. Vi kada nemate argumente uvek se pozivate na Duha Svetoga.
Ja ne videh da ti imas ikakve argumente..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Rekoh ja da ti neces shvatiti nista! Ti jos verujes da je ovaj svet dobar, i da su vlasti te koje nam zele dobro. Ludost je takvo nesto i misliti, pored svih dokaza... I naravno Biblije, koja precizno govori ko iza vlasti zapravo stoji..

Ti nas zoves "teoreticarima" a Biblija bas govori o "zaveri"! Ja bi na tvom mestu ostavio bibliju i verovao njima..

Ti kao razmisljas? Pa ti samo mislis da razmisljas zdravo, s obzirom da nisi nista proverio a odgovaras, to je ludost i takvi odgovori su beznacajni..

Ja ne videh da ti imas ikakve argumente..

Ne radi se o veri u dobar svet, već o tome da netrebamo promovisati malodušnost i sumničavost bez potrebe. Ako gajimo duh sumničavosti, vidiš da vi ne smete ni da pomislite drugačije, tipa da SZO možda radi ispravno, znači promovišete ad hok sumničavost, to je gore od ubeđenja i naivnosti da je svet dobar. Gajite te destruktivne misli unapred skovane zavere, i time vršite samodestrukciju.

To nije dobro za vas same.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Duh Sveti je Branitelj, prema tome On je protivnik svih onih koji nasrću na čovjeka. A na čovjeka najviše nasrće Antikrst, A "antikristići" onima koji bi "CO2 štitili od čovjeka".

Duh Sveti se po vama meša u najbizarnije stvari jedino je zakazao u onom najbitnijem(bar kada ste vi u pitanju) a to je da menja karakter. A to mu je zapravo najvažnija uloga...no vi ste mu odredili druge "važnije" uloge.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A tko može "čovjekom" smatrati onoga tko tvrdi da je zemlja u opasnosti jer ljudi previše udišu kisik pa izdišu CO2.
Nauka, čista. Nikakva bajka.

Samo što se nama ne dopadaju činjenice, prirodne zakonitosti, ali tako je.

Ali nije problem toliki udisanje CO2 već plasman CO2 u atmosferu.

Eh...postalo je čovečanstvo toliko razmaženo da kada mu se ukaže na bilo koji problem, ono kmeči i negira. A hrišćani umesto da pokažu dostojanstvo oni kmeče zajedno sa onima koji nemaju nade. I podstiču teorije razne, zaludne

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag