- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Samo se ti ne javaljaj po pitanju "razmišljanja svojom glavom".
Samo idiot između Duha Svetog i SZO (Billa Gatesa i ostalih pedofila) odabere ovaj šljam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Samo se ti ne javaljaj po pitanju "razmišljanja svojom glavom".
Sigurno je Sveti Duh protivnik SZO. Vi kada nemate argumente uvek se pozivate na Duha Svetoga.Samo idiot između Duha Svetog i SZO (Billa Gatesa i ostalih pedofila) odabere ovaj šljam.
Rekoh ja da ti neces shvatiti nista! Ti jos verujes da je ovaj svet dobar, i da su vlasti te koje nam zele dobro. Ludost je takvo nesto i misliti, pored svih dokaza... I naravno Biblije, koja precizno govori ko iza vlasti zapravo stoji..SZO je ipak najrelavantnija naučna institucija po pitanju medicine i prevencije bolesti. To što smo mi(neki među nama) buntovnici..tj. ljudi koji vole pobunu protiv autoriteta, to je više stvar psihlogije. Ali Pismo i kaže da će ljudi postati "bundžije" pri kraju vremana koji se protive svakom autoritetu. To je sve očekivano.
I da će ljudi voleti priče koje gode ušima..i to piše.
Ti kao razmisljas? Pa ti samo mislis da razmisljas zdravo, s obzirom da nisi nista proverio a odgovaras, to je ludost i takvi odgovori su beznacajni..Samo se ti ne javaljaj po pitanju "razmišljanja svojom glavom".
Ja ne videh da ti imas ikakve argumente..Sigurno je Sveti Duh protivnik SZO. Vi kada nemate argumente uvek se pozivate na Duha Svetoga.
Sigurno je Sveti Duh protivnik SZO. Vi kada nemate argumente uvek se pozivate na Duha Svetoga.
Rekoh ja da ti neces shvatiti nista! Ti jos verujes da je ovaj svet dobar, i da su vlasti te koje nam zele dobro. Ludost je takvo nesto i misliti, pored svih dokaza... I naravno Biblije, koja precizno govori ko iza vlasti zapravo stoji..
Ti nas zoves "teoreticarima" a Biblija bas govori o "zaveri"! Ja bi na tvom mestu ostavio bibliju i verovao njima..
Ti kao razmisljas? Pa ti samo mislis da razmisljas zdravo, s obzirom da nisi nista proverio a odgovaras, to je ludost i takvi odgovori su beznacajni..
Ja ne videh da ti imas ikakve argumente..
Duh Sveti je Branitelj, prema tome On je protivnik svih onih koji nasrću na čovjeka. A na čovjeka najviše nasrće Antikrst, A "antikristići" onima koji bi "CO2 štitili od čovjeka".
Duh Sveti se po vama meša u najbizarnije stvari jedino je zakazao u onom najbitnijem(bar kada ste vi u pitanju) a to je da menja karakter.
Evo nivo rasprave. Od svega praviš "rialiti".Po vama subotarima Duh Sveti nije na apostole i Crkvu sišao na Pedesetnicu u Jeruzalemu, nego na Edsonovu njivu s kukuruzima 23.10.1844.
Evo nivo rasprave. Od svega praviš "rialiti".
Ko može tebe shvatiti ozbiljnim?
Nauka, čista. Nikakva bajka.A tko može "čovjekom" smatrati onoga tko tvrdi da je zemlja u opasnosti jer ljudi previše udišu kisik pa izdišu CO2.