I podrzavam te u tome da te niko ne vakcinise nikakvom silom,jel bi tad bio prva osoba koja je silom vakcinisana.
O cemu ti pricas? Naravno da ljude vakcinisu na silu!
To sto ti govoris je ignorisanje cinjenice da ljude ucenjuju otkazom sa posla ako se ne vakcinisu, uskracuju im placeno bolovanje, daju nagrade i podsticaj u vidu novca ako se vakcinisu, onemogucavaju nevakcinisanima putovanja i slobodno kretanje, da prisustvuju kulturnim i drugim manifestacijama!
I to nije samo u Srbiji tako, vec svuda po svetu!
Zato ne predstavljaj stvari lazno!
Prisila nije onda kada te neko iglom vija po ulici da te ubode, vec i kada te ucenjuje da zbog egzistencije i drugih benefita moras da primis bocku!
TO JE PRISILA!
Ja nikada necu prihvatiti sistem, koji ljude smatra stokom, i to nije od juce!
Hriscanima nije zabranjeno da se protiv takvog sistema bore i da koriste mehanizme (demokratske mehanizme) da se tome suprotstave! Inace gubi se simisao demokrarije! A to nije ucesce u politici kao sto predstavljate, vec ti time stitis svoja ljudska prava!
Jos ne cuh da je iko ikoga vakcinisao nasilno.
Ne podrzavam nikakvo nasilje.
Onda ti zivis u nekom svom nerealnom svetu! Ljudi su ucenjeni, posebno oni koji rade u firmama koje vodi SNS stranka, da moraju da se vakcinisu inace ce dobiti otkaz! Znam koliko hoces ljudi koji su suoceni sa izborom, da se vakcinisu ili da ostanu bez posla!
Pored toga za one koji nisu u drzavnim firmama ili im gazde nisu iz SNS-a, donet je zakon da u slucaju da se takva osoba razboli, drzava nece platiti takvima bolovanje! (neki od vas su to podrzavali, cak i jos restriktivnije mere).
Navodno su oni sami krivi sto su se razboleli..
Dakle, posto nisu mogli da im uskrate medicinsko lecenje, jer bi to bio ocigledan zlocin, onda su ih sankcionisali uskracivanjem placenog bolovanja.
Drugim recima, drzava ce ti platiti lecenje, ali ce ti uskratice hleb!
Ne znam gde ti zivis, ili takvi kao ti, pa ne vide ili ne zele da vide da su ljudi ucenjeni? U Srbiji ili negde drugde?
Ono sto je najbitnije Zelim ti da se nikada ne zarazis sa covidom 19.
Ja zelim svima da budete zdravi! I podrzavam svakog koji zeli da se vakcinise, to je tvoje pravo da nosis masku, da se zastitis na nacin koji ne ugrozava prava drugih! Svako ima pravo na izbor lecenja!
Ne podrzavam fanatizam, sirenje straha, stigmatizaciju, ucene, prisile i ugrozavanje ljudskih prava!
Ja koji ne nosim masku i nisam vakcinisan, ne ugrozavam tebe koji si se vakcinisao (ti imas zastitu). Tako da je van svake pameti da mene iko tera da to radim! Cak i da vakcina ne postoji, nema razloga da me teras da nosim masku, jer svaki covek je dovoljno svestan kako moze sam sebe da zastiti.. To moze duplom maskom (ako maska 1 na 1 vec stiti 100%) on neka stavi dve, i duple rukavice!
Kazem lepo, sve ove mere su idiotizam teski, zaglupljivanje ljudi i psiholoski rat. Namerno su uvedene da se ljudi naviknu na "novo normalno", a o razlozima smo pricali! Iza toga stoje globalisticki ciljevi!
Vec vidimo efekte ovog psiholoskog rata, pa ljudi sada ni kada je Covid skoro iscezao ne zele da skinu maske, i kad izadju bez njih su kao bez gaca!