- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Aha...bravo. Domišljato.Tako je. Vidi se sa Oriona da je tako.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Aha...bravo. Domišljato.Tako je. Vidi se sa Oriona da je tako.![]()
Hoces da kazes da nema nista od "nedeljnog zakona"? Zelene nedelje? To je slucajno?
Ja ti ovde dokazujem da ce uvesti "klimatsko zakljucavanje" vec pricaju o tome , a ti ni u to ne verujes! Ni u nedelju?
Bas sam hteo da te testiram, znaci ti ne verujes ni bibliji ni adventistima kada govore o "nedeljnom zakonu", a svi smo mi "paranoici", sto vidimo ispunjenje prorocanstava, samo si ti razuman..
I tvoji adventisti bi rekli da si nevernik!
"ostrašćeni" antiglobalista.
Po riječniku i terminologiji vidi se "fejk-čeker". Neki bi rekli "korisna budala".
Fact cheker, koristan istini. Da.
"Ostrašćena" komunjara i boljševik.
Nisi ni svestan koliko si u pravu."Ostrašćena" komunjara i boljševik.
Eh moje Mire,Trenutno nema, ali bice! To ne kazem ja, vec doktori koji su merodavni i strucni da daju takve izjave i kunu se svojim diplomama, da cete vecina vas koji ste vakcinisani zavrsiti po bolnicama, u kom talasu, sasvim je nebitno! Samom vakcinacijom vam je narusen imunitet!
Nikog ja ne plasim (da se razumemo), ali ko planira da se vakcinise, treba da uzme u obzir i ono sta drugi strucnjaci govore..
Ti odbacujes hlorokin (svaku alternativu) i nameces samo jednu metodu lecenja, sto je nehumano! Svi vi koji zagovarate "jedino vakcinaciju" a osporavate svaki drugi oblik lecenja ste "vakcinaski lobi"!
Mi "antivakseri" nismo i nismo protiv lecenja pa ni protiv vakcina, jer mi nikom ne branimo da se vakcinise i da se leci metodom koju sam izabere! Nasuprot tome, vi ste protiv lecenja, i cak podrzavate njihove lazne studije, a promovisete prodaju vakcina i "samo vakcina"!
Molim lepo! Pitajte Kona da vas zaposli, jer dobar posao ovde obavljate..
Svaka vam cast, ali za jednog Hriscanina to nije pohvalno!