- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Aha...bravo. Domišljato.Tako je. Vidi se sa Oriona da je tako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Aha...bravo. Domišljato.Tako je. Vidi se sa Oriona da je tako.
Hoces da kazes da nema nista od "nedeljnog zakona"? Zelene nedelje? To je slucajno?
Ja ti ovde dokazujem da ce uvesti "klimatsko zakljucavanje" vec pricaju o tome , a ti ni u to ne verujes! Ni u nedelju?
Bas sam hteo da te testiram, znaci ti ne verujes ni bibliji ni adventistima kada govore o "nedeljnom zakonu", a svi smo mi "paranoici", sto vidimo ispunjenje prorocanstava, samo si ti razuman..
I tvoji adventisti bi rekli da si nevernik!
"ostrašćeni" antiglobalista .
Po riječniku i terminologiji vidi se "fejk-čeker". Neki bi rekli "korisna budala".
Fact cheker, koristan istini. Da.
"Ostrašćena" komunjara i boljševik.
Nisi ni svestan koliko si u pravu."Ostrašćena" komunjara i boljševik.
Eh moje Mire,Trenutno nema, ali bice! To ne kazem ja, vec doktori koji su merodavni i strucni da daju takve izjave i kunu se svojim diplomama, da cete vecina vas koji ste vakcinisani zavrsiti po bolnicama, u kom talasu, sasvim je nebitno! Samom vakcinacijom vam je narusen imunitet!
Nikog ja ne plasim (da se razumemo), ali ko planira da se vakcinise, treba da uzme u obzir i ono sta drugi strucnjaci govore..
Ti odbacujes hlorokin (svaku alternativu) i nameces samo jednu metodu lecenja, sto je nehumano! Svi vi koji zagovarate "jedino vakcinaciju" a osporavate svaki drugi oblik lecenja ste "vakcinaski lobi"!
Mi "antivakseri" nismo i nismo protiv lecenja pa ni protiv vakcina, jer mi nikom ne branimo da se vakcinise i da se leci metodom koju sam izabere! Nasuprot tome, vi ste protiv lecenja, i cak podrzavate njihove lazne studije, a promovisete prodaju vakcina i "samo vakcina"!
Molim lepo! Pitajte Kona da vas zaposli, jer dobar posao ovde obavljate..
Svaka vam cast, ali za jednog Hriscanina to nije pohvalno!