Ne treba meni svaki detalj, ali ti nisi dao ništa, ništa. Možeš ti vređati koliko hoćeš, meni su samo činjenice bitne.
Da su tebi cinjenice bitne, ti bi seo i procitao, a ne bi trazio da ti mi ovde postavljamo disertacije.
Sem toga, evo i Slapu je poznato o cemu govorim, ali tebi nije! Pa opet ucestvujes na temi o kojoj nista ne znas..
To samo pokazuje, da ti ne raspolazes informacijama, i jedine informacije su ti "Vucic - mediji"!
Ništa nije objašnjeno, već rečeno da je "to to". A to mogu i ja reći, da to je to...kao Mistery 77, i njeno čuveno "u vakcini svašta mućkaju". E tako je, tog tipa, ovo objašnjenje
Pise sve, i kako deluje i zasto leci Covid, samo ti ne zelis citati. I lupas gluposti kako lek namenjen za jednu bolest se ne moze koristiti kod neke druge. Svaki doktor ce ti se smejati, jer takvo nesto cak ni laik ne bi izjavio. Redovno se koriste lekovi namenjeni za druge bolesti kod razlicitih stanja koja nisu navedena u uputstvu! Ja sam ti dao samo jedan primer leka koji se tako koristi, a ti lupas, i pravis se lud! Tako bi se pravio i da ti objasnim zasto hlorokin leci Covid!
Da ne pričam o cinlu, selen, vitaminima koji su dbani a sve propisano hlorokinu. Idi begaj..
Bas tako "IDI BEGAJ"!
Tvrdis da je Covid "opasna smrtnosna bolest" a izlecenje pripisujes cinku i selenu! U stvari kakav selen, pa niko ga nije ni pominjao!
Tebi onda vakcina i ne treba, uzmi cink i selen. Nacinio si Covid obicnom gripom! Smesno! Sam si sebi uskocio u stomak..
Gde ti je uopste podatak da su ovi uzimali cink? Ne moze cink izleciti, eventualno D3 vitamin u kombinaciji sa ostalim medikamentima pomaze!
Dakle pricas u prazno..
Radi se o hospitalizovanim slucajevima! Znaci nije rec o kucnoj varijanti lecenja gde bolest nestaje sama od sebe i leci se vitaminima, vec su ovi ljudi na intenzivnoj nezi lezali i zivot im je visio o koncu! Leceni su pravim lekom, a ne vitaminima! I nijedan doktor nece sebe dovesti u situaciju da mu se metoda ospori, zbog nekih vitamina!
Samo ti vređaj. Možeš malo pojasniti za Covid...čuj ostavio sa 1000 strana. Baš si car...
Evo ja cu ti pojasniti ukratko:
Hlorokin deluje tako sto smanjuje upalu kod pacijenata i blokira virus u organizmu. To je pokazano u laboratoriji. Hlorokin blokira virus, a isto to cini i u organizmu obolelog! U Francuskoj i Kini je na odredjenom broju ispitanika utvrdjeno da hlorokin moze spreciti umnozavanje korona virusa kod obolelih i smanjiti njegovu koncentraciju u organizmu..
Problem je nastao kada su pored hidroksihlorokina, pacijentima davali remdesevir - antivirusni lek, Iopinavir i ritonavir, koji se koriste kod lecenja HIV-a. Zatim interferon beta-1a, koji se koristi u terapiji multiple skleroze. A svi ovi lekovi zajedno kombinovani izazivaju teska ostecenja jetre i deluju toksicno na organizam. Pogotovo ako se hlorokin kombinuje sa antibioticima tipa "acitromicin", za koji se zna da izaziva ventrikularne aritmije, i to lepo pise u uputstvu tog leka, ali oni su ga davali pacijentima!
Znaci, htelo se ubiti pacijenta, ili se radi o nestrucnim lekarima!
Po meni, rec je o klasicnom trovanju, a ne o lecenju, jer su davali sta god su stigli, pored toga pucali su im antibiotike za koje znaju da izazivaju aritmiju i za to su krivili hlorokin!
Na kraju, normalno je da covek u takvim okolnostma i premine! Ti ljudi su OTROVANI!
A to kako lekovi za HIV deluju pogubno po pacijente i da truju organizam, odavno je poznato. Pacijenti zarazeni HIV-om bez terapije zive normalno decenijama i uopste ne umiru, jos jedna prevarna bolest, jer nije smrtonosna! Zato je i ova studija namestena da ospori upotrebu hlorikina, a samim tim je i nevalidna!
Dakle, ako sve dobro prostudiras (a ti to neces uraditi) shvatices da su ovi slucajevi i kontraindikacije - u stvari "otrovani i namerno ubijeni ljudi"!
S druge strane, u francuskoj je na hiljade ljudi izleceno hlorikinom, sto govori dovoljno. I nikakvi dokazi vise nisu potrebni! Hlorokin u laboratorijakim uslovima sprecava replikaciju virusa kao i kod ispitanih pacijenata koji su se njime lecili!
Stopa prezivljavanja je izlecenih hlorikinom je 98%! Suprotno svim namestenim studijama, gde su ih namerno otrovali i ubili!
Znaci radi se o klasicnoj prevari!
Taj lek se koristio vise od 80 godina kao preventiva za malariju i za njeno lecenje, da bi ga odjednom zabranili, i to bez ikakvih valjanih razloga!
Kombinovano lecenje ovde i nepostovanje protokola lecenja (davanjem antibiotika acitromicina, ili tamiflua za koje se zna da izazivaju aritmiju) nije dokaz da je lek - hlorokin izazivao aritmiju! Skroz je suprotno!
Takodje kombinovanje hlorikina sa lekovima koji ostecuju jetru, nije dokaz da on sam ostecuje jetru u tolikoj meri da se ne moze koristiti!
Sa druge strane, izleceni pacijenti svedoce o delotvornosti terapije!
Ti nastavi sad da lupas..