Opet ponavljas "antivakcinaski lobi"?
Ne postoji nesto takvo, postoje borci za ljudska prava, i niko nije protiv vakcinacije, vec protiv prisile! Ko hoce moze slobodno da se vakcinise!
Agresija dolazi sa vase strane, a ne sa nase, koji zelimo "slobodan izbor lecenja"! Kod vas "mora vakcina" a kod nas ne mora, i kod vas ko je ne primi je neprijatelj drustva i samim tim zigosan!
Navedi nuspojave? Svaki lek ima nuspojave, i one nisu uobicajene za svakog, a niti se ispoljavaju kod svakog pacijenta!
Hoces reci da je Covid manje opasan od malarije, pa ne treba trpeti te nuspojave?
Znaci Covid je manje opasan od malarije, evo rekao doktor Jovan..
Istrazivanja su pokazala da je efikasan u 99% slucajeva, sto je daleko vise nego vakcina! Posebno kod starijih pacijenata je efikasan, i dobro ga podnose i stariji preko 85. godina! U Francuskoj su njime leceni i jos uvek se lece na jednoj klinici vise od 1000 pacijenata, tako da informacije koliko je on delotvoran ne manjka! Zapravo on je jedini delotvoran lek protiv Covida!
Nema nikakvih nuspojava, nista vise nego kod ostalih lekova, vise nuspojava imaju drugi lekovi! On se cak uzima preventivno, i godinama se uzimao, i sad ga farmaceutska mafija zabranila!
Pricas o nuspojavama a ne znas ni koje su nuspojave!
Divno, znaci ovim potvrdjujes da je Covid smesna bolest, i da nikakva terapija nije ni potrebna! Ono sto mi govorimo!
Svi ste se upregli (i vi i vasi mediji) da dokazete kako je Covid strasna i smrtonosna bolest, a sad ovamo kao ljudi ozdravljaju sami od sebe!
Pa da, ozdravljaju, ali kod starijih nije tako!
Ja ti govorim da je u studiji koja je vodjena na 1000 starijih pacijenata koji su na intenzivnoj ozdravilo 98%! Svi su leceni hlorokinom, dok u drugoj grupi gde nisu leceni hlorikinom umrlo je 60% pacijenata!
Brojke govore same za sebe! A ti mozes o nekakvim nuspojavama i glupostima da pises!
Ma sta mi naprica
Znaci, ozdravljaju ljudi sami od sebe, hlorokin tu ne utice nista! Pa ti si sam sebe pobedio! A ovamo hoces da predstavis Covid kao "strasnu bolest"!
Ne sprecava vakcina nista! Koje su studije to pokazale?
Sta su se kao dobrovoljci javljali da ih namerno zaraze Covidom, da bi ustanovili da li nakon vakcine mogu preziveti?
Ajd molim te!
Evo videces da ce u narednom talasu, da umire na desetine vakcinisanih (najvise oni ce umirati), zato sto im je imuni sistem narusen vakcinacijom!
A za sve to ce da krive nas kao prenosioce i novi soj virusa..
Nije upitno, vec dokazano! Ti mozes pricati samo gluposti, dok se u francuskoj i dalje lece hlorikinom uspesno!
Te posledice prelezanog Covida su budalastina! Svako ko je prelezao tesku upalu pluca ima posledice neko vreme i do godinu dve, to nije vezano za sam kovid kao bolest!
Vakcina ne sprecava pojavu bolesti!
Pa ne znam sta bih ti rekao, buduci da nemas nalaz, moze biti i ne mora. Necu da kazem da nije bio Covid, moguce je.. Ali taj nedostatak ukusa ne znaci nista, sad bih morao da te ispitujem za simptome a necu.. Neka bude tako ako verujes da si prelezao..