Šta je novo?

Covid 19 i Bog

Učlanjen(a)
30.01.2016
Poruka
341
The Centers for Disease Control and Prevention announced Thursday that it will convene an "emergency meeting" of its advisers on June 18th to discuss rare but higher-than-expected reports of heart inflammation following doses of the mRNA-based Pfizer and Moderna COVID-19 vaccines”

Центри за контролу и превенцију болести најавили су у четвртак да ће сазвати "хитни састанак" својих саветника за 18. јун како би разговарали о ретким, али више од очекиваних извештаја о упали срца након доза Пфизер-а и Модерне ЦОВИД-19 засноване на мРНК. вакцине"
 
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
5.497
Ti si uzas, samo toliko cu reci! Ne vredi pricati! Predlazem ti da sliku Bill Gates-a, uramis i okacis iznad kreveta!

Da znaš da ću morati i to. :). Čim ga ovako pljuju svi mora da je mnogo bolji nego što mislim. Hvala na predlogu, ozbiljno ću razmisliti.

Covek dokazao da CO2 ne utice na zagrevanje i da ne postoji "povratna sprega" a ti ponavljas jedno isto..


Nije je ni pomenuo. On je pričao o nečemu drugome, ali kažem nije to tema. Možemo otvoriti temu.

A ja sam potvrdio da je 1930. godina bila najtoplija u istoriji od kada se meri temperarura (a tada nije bilo fosilnih goriva) , pa o kakvom uticaju CO2 mi onda pricamo?

Najtoplija godina...pa se vratilo na staro nakon te godine. Ali mi govorimo ovde o kontinutietu stalnog zagrevanja,tendenciji stalnog rasta a ne pojedinačnim slučajvima. Ovde je prosek temperature svake godine sve viši. Tendencija rasta je konstantna. To nije prirodni tok.

No, kažem tema posebna.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
5.497
Sto su onda stavili 28. ciklus kao granicu "nevirulentnosti"? Ako postoji tendencija povecanja? Sto nisu stavili na 50. ili 100. da budu sigurni da ne moze da se poveca?


Samo ovde da odgovorim, ostalo je samo ponavljanje. Zašto kažeš nisu stavili odmah ovu granicu? Pa rekoh ti, ne može se u početku sve znati...valda u samom početku se tek istražuje. Tvoje sumnje ili sumnjičavost je stvar tvoje volje a ne tvojih uverenja u činjenice. Ti ćeš uvek sumnjati samo ćeš tražiti razlog za sumnju. No, tvoj stvar.

Ako logički razmatraš stvari, jasno je da u samom početku se nije moglo imati znanja o pojedinstima kao sada. Sada su saznanja o 28-mom ciklusu amplifikacije zasnovane na iskustvenom principu. Zato je sada utvrđen taj prag. No, uvek ima i biće iznimke. Te iznimke zavise od mnogih faktora. I na nižim ciklusima od 28-og, na 30-tom itekako može osoba biti virulentna jer ako je njeno virusno opterećenje na samom početku, recimo, ono lako može za koji dan dostići i spustiti se ispod 28-og ciklusa i osoba može biti virulentna. Ne znam kako ne shvataš da su ovo itekako osetljive stvari, te potencijal zaraze i prenosa zaraze varira, i zavisi od mnogih faktora. Ne možeš ovde naći 100%-tni tretman jer je takva priroda virusa. Ne možeš ni za bilo koju drugu bolest reći da se zasnigurno zna kako će delovati u svim situacijama. Ne znam zaista šta očekuješ od medicine po pitanju ovoga? Naravno, da će dolaziti do novih saznanja koja će biti tačnija i preciznija, sa malim izmnama definicie i tretmana. To je normalno.
 
Top