Da znaš da ću morati i to.
. Čim ga ovako pljuju svi mora da je mnogo bolji nego što mislim. Hvala na predlogu, ozbiljno ću razmisliti.
Kazi mi molim te, ko ga "pljuje", osim nas nekolicine koji ovde kazemo da je covek pokvaren?
CEO SVET GA SLAVI KAO SPASIOCA!
Dok se ti povodis za vecinom, i naostren si njihovim medijima! Mi tvrdimo suprotno od tebe!
Onaj koji je isao za vecinom, uvek je, kao ti sto sada radis, bio na pogresnoj strani!
Bolje bi bilo da proveris ovo detaljno, umesto sto na brzinu odgovaras i proveravas to u hodu..
Nije je ni pomenuo. On je pričao o nečemu drugome, ali kažem nije to tema.
Nisi ti to ni procitao, cim kazes da nije spomenuo! Znaci da pricam sa nekim ko na brzinu odgovara.. A ko brza na recima, srlja u propast, na zalost..
Najtoplija godina...pa se vratilo na staro nakon te godine. Ali mi govorimo ovde o kontinutietu stalnog zagrevanja,tendenciji stalnog rasta a ne pojedinačnim slučajvima
Ne, nije bila samo jedna godina, bila je cak i decenija, do pre drugog svetskog rata, pretoplo je bilo! A tako je i sada bilo, od 90-ih do 2010. otprilike, a posle toga je pocelo polako da se hladi, evo vec godinu za godinom opada!
Ja tacno znam kada je pocelo, jer sam jako osetljiv na toplotu. Najveci toplotni udar je bio oko 2000. godine..
Naravno mediji tome i sluze da naduvaju pricu.. Ako je jedan dan bio uzasno topao, oni ga proglase za "najtopliji itd..", dizu paniku, a onda steknes utisak da je katastrofa na pomolu! A sta oni drugo i mogu osim da pricaju "baba vange price" o "kraju sveta"!
Prema podacima, ovakve razlike hladjenja i otopljavanja su se desavale kroz nasu istoriju redovno! Nije tacno da CO2 utice, jer ga tada nije ni bilo. Covek je lepo prezentovao, samo ces ti vise slusati ove "baba vanga medije"!
Tendencija rasta je konstantna. To nije prirodni tok.
Nema vise rasta, vec opadanje temperature! Jun je mesec, trebalo bi da se przis! Ti cak na sebi ne osecas da je osetno hladnije! Ako ne verujes meni, bar oseti promenu!
A ti si izgleda strucnjak za tu temu?
Ti ćeš uvek sumnjati samo ćeš tražiti razlog za sumnju. No, tvoj stvar.
Nije u pitanju sumnjicavost, vec ocigledno stimovanje rezultata! Da nije tako, onda bi priznali gresku i izvinuli se ljudima sto su ih nabedjivali da su bolesni a nisu!
Problem je ipak novac i kredibilitet, jer zamisli te tuzbe za odstetu kada bi to priznali! Zamisli sta bi se desilo da ljudi izgube poverenje u lekare? Zato i ne smeju!
Sada malko spustaju cikluse, tako da se ne oseti, zato su ostavili cirka 40 ciklus, ali sa naznakom - "ipak na 28 nisi vise zarazan ", ali si do 40 pozitivan, i tako sebe peru!
Medicina ipak ne poznaje takvo tumacenje rezultata, jer ti ako "nisi zarazan za okolinu" i bolest se ne manifestuje kod tebe, ne ispoljava se, ti si "negativan"! Mogu ti navesti brdo primera i naveo sam gde se ovo tako tumaci! Medjutim ovde ne vredi to pravilo -
ZASTO?
Odgovora su dva:
1) NAMERNO SU MANIPULISALI PODACIMA I SADA NAKON VAKCINACIJE SPUSTAJU BROJKE!
2) NISU ZNALI DA JE VEC NA 28. CIKLUSU COVEK ZDRAV! A SADA ZELE TO DA ISPRAVE, ALI DA IM NE NASKODI, PA UVIJAJU PRICU!
Ti izaberi koji ti se odgovor vise svidja, ali prema ostalim pokazateljima (medijskoj torturi, saradnji drzava na istom cilju, sledjenju istog zdravstvenog pravca, zabrani svih altetnativnih lecenja, sirenju straha i panike medju ljudi, povlacenju drugih lekova iz prodaje, gusenju slobode govora, prisilne vakcinacije, bavljenje ucenama, hapsenjima doktora itd..) , sve to pokazuje da se radi o vec unapred smisljenoj i orkestriranoj prici!
I na nižim ciklusima od 28-og, na 30-tom itekako može osoba biti virulentna jer ako je njeno virusno opterećenje na samom početku, recimo, ono lako može za koji dan dostići i spustiti se ispod 28-og ciklusa i osoba može biti virulentna
Nisi ti naveo
NI JEDAN JEDINI PRIMER cime bi to potkrepio! Dakle, ta prica je lazna i sluzi njima da se izvuku!
Ako postoji nekoliko slucajeva, to svakako nije standard za sve! A standard je da si ti nakon 28. ciklusa
ZDRAV!
Molim lepo!
Nabedjivali su i plasili ljude svo vreme da su bolesni i da ce umreti, zatvarali ih u karantine, a sada se ispostavlja da su oni to vreme bili zdravi!
Znas li ti kakve to posledice ima po njih ako priznaju? Pa nece se oprati nikad! Zato i nece priznati, vec uvijaju pricu kao i ti! Tako ih ti branis a oni sebe brane na isti nacin, samo to nije u skladu sa medicinakim nacelima i praksom!
Ne znam kako ne shvataš da su ovo itekako osetljive stvari, te potencijal zaraze i prenosa zaraze varira, i zavisi od mnogih faktora.
To su price za naivne, koji veruju u njihova opravdanja ni na cem zasnovana!
Te price o "asimptomatakom prenosenju" su gurali svo vreme, a ni na cem nisu osnovana!
Pokazalo se na karaju da osoba ne moze biti prenosioc na 28. ciklusu, a tek nakon toga i do 40. nema sanse da nekom drugom prenese virus! Primera koji ovo dokazuju bezbroj, a dokaza da moze preneti virus i nakon 28. ni jedan jedini nisi naveo!
Dakle pricas u prazno!
Ne možeš ovde naći 100%-tni tretman jer je takva priroda virusa.
Hlorokin leci najmanje 90% slucajeva, postotak izlecenja je veci nego upotrebom vakcine! A zasto onda postoji vakcina ako ovaj lek leci i zasto je zabranjen? Zasto je nakon sto se koristio godinama bez problema za lecenje malarije i slicnih bolesti?
Znaci ta prica da je hepatoksican, je prica za malu decu! Ljudi su ga koristili i koriste godinama! Jetra uvek strada od leka, i ona se obnavlja, tako je mala posledica po jetru a zivot moze spasiti i spasava!
Zasto onda zbrana?
Nego su povukli sve ostale lekove koji lece COVID da bi forsirali vakcinu!
A onda pricate "da smo mi teoreticari zavere"?
PA ZAVERA SE SAMA NAMECE!
Ne znam zaista šta očekuješ od medicine po pitanju ovoga?
Sta ja ocekujem? Ne ja, nego i ostali ljudi..
Ocekujem postovanje hipokratove zakletve! Ocekujem da lece pacijente umesto sto ih ubijaju terapijom koju je propiala SZO! Ocekujem da ne povlace lek koji je efikasan samo zato sto je crnac GeberJesus to nalozio! Ocekujem da vrse obdukcije i da izoluju virus, ocekujem da ustanove o kojoj bolesti je rec a ne da veruju "u rekla kazala" price svetskih mocnika.
Da li je u Srbiji izolovan virus, i kako ti znas da je to uopste virus? Reci mi?
Ocekujem da ne ponizavaju svoje kolege suprotnog misljenja i da im ne uskracuju slobodu govora u medijima, ocekujem da ne sire paniku medju narodom i da im ne uskracuju medicinsku pomoc samo zato sto ne zele da slusaju njihove preporuke o preventivi, jer na to ih obavezuje hipokratova zakletva! Znaci oni moraju da izlece svakog, pa i onog koji je bio neodgovoran, a ne da ga posalju na groblje da tamo umre uskracivanjem lecenja! (Sto Vucic kaze nece vam biti dovoljno gradsko groblje..) Pa sram bilo doktora koji to izjavi, da ne zeli da izleci neodgovornog pacijenta! (a mnogo ih je koji to izjavljuju)! Sram ih bilo! Pa koji je to pacijent odgovoran danas?
Da ne nabrajam sve njihove gadosti..
Naravno, da će dolaziti do novih saznanja koja će biti tačnija i preciznija, sa malim izmnama definicie i tretmana. To je normalno.
Nije problem sto su oni dosli do preciznije i bolje dijagnostike, vec je problem sto oni nece da priznaju gresku, jer kad bi to uradili srusili bi sebi kredibilitet i suocili se sa bezbrojnim tuzbama ozlojedjenih ljudi, koje su zatvarali u karantin, koje su plasili smrcu, branili da budu sa svojim voljenima i familijom, da putuju, koje su ujedno prisiljavali da o svom trosku vade testove!
Rekao sam da postoje dve mogucnosti:
1) Ili je cela ova prica orkestrirana a oni sada spustaju brojke da stvore privid kako vakcina deluje!
2) Ili su stvarno pogresili pa sada ne smeju da to priznaju zbog posledica!
Ja ne verujem, nego znam da je prva opcija istinita!