- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Isto je kod vakcinisanih kineskom vakcinom (SINOFARM), na testu ce covek uvek biti pozitivan
Naravno, zato ako je ne ubaci neće biti pozitivan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Isto je kod vakcinisanih kineskom vakcinom (SINOFARM), na testu ce covek uvek biti pozitivan
Da li si ikad cuo da smo mi u duhovnom ratu.Naravno, zato ako je ne ubaci neće biti pozitivan. Jasno. Naravno, pozitivan je kada ima u sebi virus. Kada ga nema nije pozitivan. Prosto.
Da li si ikad cuo da smo mi u duhovnom ratu.
Ako je tebi zlo dobro sta ti je onda zlo?
Kako si u duhovnom ratu ako branis zlo?
Onda si uz Satanu.
Koje fraze nema fraza nego ne zelis da se suocis sam sa sobom kakav si.Čemu ove fraze? Fraze samo služe kada se izbegava direktan, jasan i nedvosmislen odgovor. Bil to nije rekao.
Da li postoje satanisti? Da, postoje. Ali ih očito tražiš na pogrešnom mestu. Dogod vi navodni borci protiv satanista ih tražite na pogrešnom mestu, oni su toliko zaštićeniji i mirniji.
Pričam da nisi konkretno ništa rekla u vezi navodne izjave Bila Gejtsa o kojoj si pričala. Posle si, kada već ne možeš naći njegov citat, krenula na u opštavanje, pričom o nekim satanistima. Zato kažem, dok vi tobožnji borci sa satanizmom, svodite tu strašnu borbu na par izjava Bila Gejtsa, blago pravim satanistima. Oni ne moraju da brinu, mogu mirno spavati.Koje fraze nema fraza nego ne zelis da se suocis sam sa sobom kakav si.
Govorim o duhovnom ratu protiv Satane a ne satanista.
ne trazim ih ti ih branis.
Jovane, ja sam ti dao objasnjenje, i to onako kako stoji u medicinskoj literaturi!Naravno, zato ako je ne ubaci neće biti pozitivan. Jasno.
Znaci "pozitivan" si kada primis vakcinu? Svi vakcinisani kineskom vakcinom su "pozitivni"?pozitivan je kada ima u sebi virus. Kada ga nema nije pozitivan. Prosto
Jeste rekao!Bil to nije rekao.
http://globalnozagrevanje.blogspot.rs/2007/03/staklena-bata-i-ugljen-dioksid-kao.html
Nikako po tvojoj definiciji (ni po kojoj osnovi) osoba sa prisustvom virusa COVID-19, ne moze biti "pozitivna" samo zato sto u sebi poseduje virus! Ako je koncentracija virusa ispod praga osetljivosti - koji izaziva bolest, ili ako je virus u telu vec "neutralisan"!
Pogotovo ne moze biti "pozitivna" ako je viris "neutralisan"! (a to je ovde slucaj!)
Jeste rekao!
On je borac za smanjenje nataliteta, i to je sam izjavio, tako da ga ti ne mozes pravdati!
On zeli da zaustavi prirodni prirastaj kako bi smanjio emisiju CO2 (koja se stvara izdisanjem ugljen dioksida kod ljudi)!
To je mordbidno, jer pokusavas smanjiti emisiju CO2 samnjivanjem nataliteta i radjanja, te zapovedas (tj. lobiras) da "ljudi manje radjaju"! A to je zadiranje u privatnost ljudi i suprotno je svakom moralu i biblijskoj zapovedi "radjajte se mnozite se i napunite zemlju"!
Ti takvog branis!
On je po svim kriterijumima, "protivnik ljudi i zivota", a ne njegov promoter! On se samo pretvara da je nas dobrotvor!
Nije mi jasno kako neko moze da poveruje da CO2 utice na "globalno zagrevanje", kada ga u atmosferi ima jedva 0.04% od svih ostalih materija. Ako neki gas utice, to sigurno nije CO2, jer njega ima cak premalo! (nedovoljno i za zivot biljaka). Na zagrevanje najvise utice vodena para, i povezana je sa aktivnoscu sunca!
Nakon 28 praga on "vise nije prenosioc" i prema tome je NEGATIVAN!Mire, postiji amplifikacije do 40-tog ciklusa. Do tog ciklusa određuje se pozitivnost na virus. Iako se već nakon 28-og smatra da nije i virulentan. Ali to je drugo. Nevirulentnost nije isto što i negativan test.
Ne, nego ti imas predubedjenja i zato imas nameru da sve izvrnes..Pogrešno si ga razumeo, koristeći interpretacije o njemu i
Mozes ti da ostajes pri cemu god hoces!Pošto sam izneo već stav o nekim njegovim tvrdnjama gde smo videli da nema nikakvih zlih namera, ja bih ostao pri tome
Ne postoje "zaveroloski sajtovi"!Vi, koji verujete zaverovloškim sajtovima
U atmosferi ima 0,04% CO2 a covek doprinosi neki milijarditi deo od tog broja. To je toliko minorno, da se ne moze ni brojem izraziti. Samo ogranicen um moze da veruje kako to nesto utice!CO2 se u atmosferi izbacuje godišnje oko 40 milijardi tona. To nije "ni malo" malo....
Objasnio covek gore da ovo nije tacno!..kada se koncetracija CO2 u atmsoferi poveća vodena para se više zagreva i tako dodatno svojim uticajem greje atmosferu. Zato je uticaj CO2 glavni.
Nakon 28 praga on "vise nije prenosioc" i prema tome je NEGATIVAN!
Ne mozes mu ti pripisati "pozitivan rezultat"! Jer samo prisustvo virusa ne znaci bolest!
Mozes ti da ostajes pri cemu god hoces!
Mi njemu nismo pripisali nista sto on nije izjavio! On se zalaze za "smanjenje nataliteta" i prema tome on sam sebe svrstava u neprijatelja covecanstva i ljudi!
U atmosferi ima 0,04% CO2 a covek doprinosi neki milijarditi deo od tog broja. To je toliko minorno, da se ne moze ni brojem izraziti. Samo ogranicen um moze da veruje kako to nesto utice!
Recimo Mars ima 98% CO2 u svojoj atmosferi pa je ekstremno hladan! Nije presudna kolicina CO2, vec uticaj sunca, sadrzina atmosfere (ostali gasovi) i pozicija..
Ne fantaziraj! Receno je da je osoba nakon 28. nevirulentna! Prema tome ona je NEGATIVNA!To nije tako Mire. Do 40-tog je zvanično tako da preko 40-toG je zvanično negativan jer je virusno opterećenje minorno.
Ako je "nevirulentan", nakon 28. ciklusa je po medicinskom shvatanju i po svim udzbenicima "izlecen" i prema tome je "NEGATIVAN!"Međutim, okvirno je utvrđeno da je od 28-og ciklusa nevirulentan
Kakve terapije kad je "nevirulentan"?to je važno zbog odreĐivanja terapije.
Sto su onda stavili 28. ciklus kao granicu "nevirulentnosti"? Ako postoji tendencija povecanja? Sto nisu stavili na 50. ili 100. da budu sigurni da ne moze da se poveca?Iz razloga što neko ko ima virusno opterćenje i na 31-om, 32-ig itd..ciklusu može preći u virulentne ako je virusno opterećejne na početku zaraze, koja ima tendenciju da se poveća
Zato taj 28-mi stepen amplifikacije jeste određana granica ali ne i uvek granica jer postoje i postojala su ranije iskustva prenošejna i virulencije i ispod 28-og cikusa, te zato teba lekar da utvrdi dalju terapiju i ispod 28-og stepena na osnovu drugih faktora a ne samo trenutnog virusnog opterećenja.
zato teba lekar da utvrdi dalju terapiju i ispod 28-og stepena na osnovu drugih faktora a ne samo trenutnog virusnog opterećenja.
Ti si uzas, samo toliko cu reci! Ne vredi pricati! Predlazem ti da sliku Bill Gates-a, uramis i okacis iznad kreveta!On ne govori o smanjenju stanovništva
Covek dokazao da CO2 ne utice na zagrevanje i da ne postoji "povratna sprega" a ti ponavljas jedno isto..Upravo zbog uticaja drugih faktora, atmosfera, koju imamo i koja ima vodenu paru, uticaj CO2 je kao povratna sprega veoma važan u globalnom zagrevanju. Ali o tome možemo novu temu..otvori ako želiš.