Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne moze jedna studija u kojoj su obuhvaceni podaci iz celoga sveta, gde su obuhvaceni i pacijenti koji su primali kombinovanu terapiju a ne samo hlorokin, dokazati kontraindikacije? Ne moze nikako, jer to nije validna studija! Zapravo studija tu nije ni radjena, jer to su random podaci! Ti ljudi su pored hlorokina sirom sveta primali i druge lekove koji su uticali na razvoj aritmije!

Zato kazem hlorokin nije odgovoran za te nuspojave ako se pravilno dozira. I ne samo ja, vec to kazu strucnjaci, recimo jedan nemacki doktor isto to tvrdi. Kad pregledas te tekstove iz dnevne stampe (sto si ti postavio), takodje mozes to isto procitati, i oni sami priznaju da su najverovatnije odgovorni drugi lekovi koji su se istovremeno sa njim primenjivali!

Dalje, francuski doktor Didije Raul uspesno leci pacijente hlorokinom i to je najveci dokaz, a njegova nezavisna studija pokazuje da nema kontraindikacija pri pravilnom doziranju leka. U kranjem slucaju to nije opasan lek, cak i da nema koristi od njega ili da ne leci Covid!

SZO nije, i nikad nece dozvoliti da se taj i slicni lekovi koriste, bez obzira na efikasnost, jer oni promovisu vakcinu..

Ne ocekujes valjda od Geber Jesusa (predsednika SZO) koji je odgovoran za etnicko ciscenje (i tvrdio da je kolera u njegovoj zemlji u stvari "stomacni virus"), koji je optuzen pred medjunarodnim sudom pravde za zlocin protiv covecnosti, da uvrsti taj lek? Nema sanse! On je radio na njegovom uklanjanju iz protokola!

1124117516_0:4:3072:1666_1000x0_80_0_1_ef18ff5d85bc7ab4f8f70603198b34f2.jpg.webp

"Šef Svetske zdravstvene organizacije Tedros Gebrejesus trebalo bi da bude na meti istrage zbog genocida, navodi se u zahtevu koji je Međunarodnom krivičnom sudu podneo američki kandidat za Nobelovu nagradu za mir Dejvid Stejnmen, a dodaje se da je Etiopljanin možda umešan u mnoge zločine u svojoj domovini.

Gebrejesus je bio ključni donosilac odluka u vezi sa akcijama službi bezbednosti koje su uključivale ubijanje, lišavanje slobode i mučenje Etiopljana, piše u žalbi..

Ovo nije prvi put da je Gebrejesus optužen za teška nedela. Još 2017. godine, dok je bio kandidat za poziciju šefa SZO, jedan od konkurenata optužio ga je za prikrivanje epidemije kolere u Etiopiji kako bi navodno spasao imidž tamošnje vlade. "

I jos jedna stvar, posto ne volis Tramp-a, jel umro Tramp posto je uzimao lek redovno? :) S obzirom na godine, i stanje njegovog srca, trebalo bi da je pokojni!

Sve te ja razumem Mire, ali SZO je rekla svoje. A SZO je svetska organizacija, te su njene odgovornosti veće od pojedinačnih.

SZO ne čini ni jedan ni dva čoveka već relevantni naučni radnici iz celog sveta...i oni imaju stav koji imaju. A hlorokin zaista nije lek za COVID19.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ja ne znam nikoga da je izgubio posao ako se nije vakcinisao.
Onda ti ne zivis u Srbiji ili ne izlazis van kuce! Potvrdice drugi ljudi koji procitaju da je to tako..

Sve te ja razumem Mire, ali SZO je rekla svoje. A SZO je svetska organizacija, te su njene odgovornosti veće od pojedinačnih.
Molim? Znaci ti prihvatas da ti SZO diriguje kako ces ti leciti svoje pacijente (stanovnistvo)?

Zar nije SZO savetodavno telo? Nismo li ih mi osnovali? Od kad su to oni od savetodavnog tela postali institucija koja se mora slusati?

Bas po tome se vidi, da mi nismo ozbiljna zemlja! Drugi nam odredjuju pravila, zato i nismo izolovali virus, ne znamo da li on postoji, ali i pored toga primenjujemo "tudje protokole"! A to su protokoli zlocinca optuzenog za genocid i njegovih drugova!

Uzas!

SZO ne čini ni jedan ni dva čoveka već relevantni naučni radnici iz celog sveta...
Kad bi se salili!

SZO i ostale organizacije vode par ljudi (njih desetak), neki od njih vode po vise zdravstvenih organizacija istovremeno! Tokovi novca pokazuju da ih sve finansira jedna ista osoba, a pogodi ko je to? Svi su umrezeni!

Kad bi bilo tako kako ti govoris bilo bi to sjajno, ali tada bi se mi nesto i pitali! A ovako se ne pitamo nista! Tamo sede doktori i naucnici iz celog sveta, koji su uglavnom kupljeni!

Jugoslavija je jos 1948. zajedno sa ostalim zemljama osnovala SZO a prvi predsednik skupstine je bio Andrija Stampar iz Hrvatske! I sada mi dolazimo u situaciju da oni nama nesto odredjuju?

Mi niti smo izolovali virus, niti znamo da on postoji, a ipak primenjujemo njihove protokole! Sto nismo odbacili taj protokol dok ne utvrdimo da li je cela prica istinita?

Zasto nismo usvojili svoja pravila lecenja, ko kaze da moramo njih da slusamo? Sto nismo vrsili obdukcije, ko moze da nam to zabrani? I cuje li se nas glas u SZO, ili je poznato koliko drzava (doktora) je glasalo za i protiv mera?

NE NIJE!

Amerika je odbila da finansira SZO, i time pokazala da na SZO niko nema uticaj, pa ni oni!

To sve dokazuje da mi ne odredjujemo pravila tamo, ta SZO odredjuje pravila nama, o kolicini aditiva u hrani, kontrolise GMO hranu i sve ostalo sto se tice zdravlja, prirodno zagadjenje i emisju CO2 (cika Bill to posebno voli), a to moraju da postuju sve zemlje! Kljucno je zbog trgovine, i zato je SZO prerasla svoju pocetnu "savetodavnu" ulogu i postala je institucija koja se "mora postovati"!

Iz svega prilozenog, vidi se da mi od nekolicine ljudi zavisimo, sta ce nam oni odrediti, i ako su ti ljudi potkupljeni, ne daj Boze, (a svi dokazi pokazuju da jesu - cak i onaj Andrija Stampar je bio odlikovan [primio novac] od strane udruzenja Rocfeler fondacije), onda ti ljudi imaju vlast i nad nasim telom i zdravljem!

A hlorokin zaista nije lek za COVID19

13 000 izlecenih pacijenata u francuskoj svedoci drugacije! Imamo i doktoricu koja tvrdi da nije izgubila ni jednog jedinog pacijenta, lecila je teske slucajeve hlorokinom! Znaci jeste to lek!

Ali cak i da nije, opet lazu da je opasan! A zasto to rade? Pa mora vakcina, naravno!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nakon sto je doktor Kresimir Pavelic dekan medicinskog fakulteta u Hrvatskoj izneo podatke o stetnosti vakcinacije i apelovao na javnost i vlast, da jos jednom razmotri upotrebu bocki, koliko vec sutra je nakon medijske hajke smenjen sa duznosti dekana..

(takodje su uklonjeni svi njegovi videi sa interneta).

Toliko, o slobodi govora u Hrvatskoj i ostalim zemljama! --->

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Kad smo vec kod "teorija zavera"..

Prvo pogledajte sliku na sta vas podseca, i velika zelena slova bez prevodjenja..

Screenshot-20210701-061624-com-adobe-reader.jpg

(zastanite)

A onda znajte, da je knjiga nastala davne 2000. U njoj se govori o nacinima za stvaranje novog drustva i novog svetskog poretka! Na kraju zakljucak je da je to najbolje postici uz pomoc modifikovanih virusa!

U knjizi se zanimljivo spominje i "antraks" kao sredstvo..

Knjiga je pronadjena i zaplenjena zamislite od koga ---> Osame Bin Ladena!

(Zaplenila ju je CIA)

Takodje knjiga promovise i "smanjenje populacije"!

Link do knjige - [ ...]

P.S. budite opomenuti da skidate fajl direktno sa sajta CIA-e.

EDIT: Zbog sigurnosti uklonio sam link..

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Onda ti ne zivis u Srbiji ili ne izlazis van kuce! Potvrdice drugi ljudi koji procitaju da je to tako..

Molim? Znaci ti prihvatas da ti SZO diriguje kako ces ti leciti svoje pacijente (stanovnistvo)?

Zar nije SZO savetodavno telo? Nismo li ih mi osnovali? Od kad su to oni od savetodavnog tela postali institucija koja se mora slusati?

Bas po tome se vidi, da mi nismo ozbiljna zemlja! Drugi nam odredjuju pravila, zato i nismo izolovali virus, ne znamo da li on postoji, ali i pored toga primenjujemo "tudje protokole"! A to su protokoli zlocinca optuzenog za genocid i njegovih drugova!

Uzas!

Kad bi se salili!

SZO i ostale organizacije vode par ljudi (njih desetak), neki od njih vode po vise zdravstvenih organizacija istovremeno! Tokovi novca pokazuju da ih sve finansira jedna ista osoba, a pogodi ko je to? Svi su umrezeni!

Kad bi bilo tako kako ti govoris bilo bi to sjajno, ali tada bi se mi nesto i pitali! A ovako se ne pitamo nista! Tamo sede doktori i naucnici iz celog sveta, koji su uglavnom kupljeni!

Jugoslavija je jos 1948. zajedno sa ostalim zemljama osnovala SZO a prvi predsednik skupstine je bio Andrija Stampar iz Hrvatske! I sada mi dolazimo u situaciju da oni nama nesto odredjuju?

Mi niti smo izolovali virus, niti znamo da on postoji, a ipak primenjujemo njihove protokole! Sto nismo odbacili taj protokol dok ne utvrdimo da li je cela prica istinita?

Zasto nismo usvojili svoja pravila lecenja, ko kaze da moramo njih da slusamo? Sto nismo vrsili obdukcije, ko moze da nam to zabrani? I cuje li se nas glas u SZO, ili je poznato koliko drzava (doktora) je glasalo za i protiv mera?

NE NIJE!

Amerika je odbila da finansira SZO, i time pokazala da na SZO niko nema uticaj, pa ni oni!

To sve dokazuje da mi ne odredjujemo pravila tamo, ta SZO odredjuje pravila nama, o kolicini aditiva u hrani, kontrolise GMO hranu i sve ostalo sto se tice zdravlja, prirodno zagadjenje i emisju CO2 (cika Bill to posebno voli), a to moraju da postuju sve zemlje! Kljucno je zbog trgovine, i zato je SZO prerasla svoju pocetnu "savetodavnu" ulogu i postala je institucija koja se "mora postovati"!

Iz svega prilozenog, vidi se da mi od nekolicine ljudi zavisimo, sta ce nam oni odrediti, i ako su ti ljudi potkupljeni, ne daj Boze, (a svi dokazi pokazuju da jesu - cak i onaj Andrija Stampar je bio odlikovan [primio novac] od strane udruzenja Rocfeler fondacije), onda ti ljudi imaju vlast i nad nasim telom i zdravljem!

13 000 izlecenih pacijenata u francuskoj svedoci drugacije! Imamo i doktoricu koja tvrdi da nije izgubila ni jednog jedinog pacijenta, lecila je teske slucajeve hlorokinom! Znaci jeste to lek!

Ali cak i da nije, opet lazu da je opasan! A zasto to rade? Pa mora vakcina, naravno!
Dok SZO ne kaže drugačije za hlorokin ja neću da izmišljam toplu vodu. Ti imaš pravo da veruješ šta god ali ipak razmisli...SZO i ostali relevantni ljudi od struke su rekli svoje.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Dok SZO ne kažu drugačije ta hlorokin ja neću da izmišlja toplu vodu.

Ovime sam pokazuješ i priznaješ da si idiot. Jer, ti nećeš svojom glavom razmišljati nego ćeš k'o slijepac slijediti slijepca. Tebi SZO danas kaže: 1 + 1 = 30, ti ćeš tvrditi da je 30. Sutra će ti SZO reći: 1 + 1 = 50, i ti ćeš tvrditi da su 1 i 1 pedeset. Bravo, "fejk-čekeru Jovane Prezviteru Deretiću".

Ti imaš pravo da veruješ šta god ali ipak razmisli...SZO i ostali relevantni ljudi od struke su rekli svoje.

Kakvi su to "relevantni ljudi od struke", kojima je jedini argument "uklanjanje neistomišljenika s interneta i iz ostalih medija"???

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Dok SZO ne kaže drugačije za hlorokin ja neću da izmišljam toplu vodu. Ti imaš pravo da veruješ šta god ali ipak razmisli...SZO i ostali relevantni ljudi od struke su rekli svoje.
Rekla je i CIA..

Eno gore knjiga, uklonio sam link jer vodi direktno do njihovog sajta..

A ovo nisu "relevantni ljudi" koje pominjes, vece znanje ima onaj dekan medicinskog fakulteta..

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Rekla je i CIA..

Eno gore knjiga, uklonio sam link jer vodi direktno do njihovog sajta..

Skinuh knjigu... no ništa novo od CIA i nema.

Genderizam, ovo što danas imamo u vidu ludila masa je plod djela CIA (Projekat MK ULTRA, Mockingbird...)

Čak su i "vanzemaljci" njihov projekat.

Vladavina ljudima je cilj.

Ps. Clay Shaw, jedan od "zaverenika" u ubistvu JFK-a, bio je čovek CIA, i homoseksualac...)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Rekla je i CIA..

SZO je ipak najrelavantnija naučna institucija po pitanju medicine i prevencije bolesti. To što smo mi(neki među nama) buntovnici..tj. ljudi koji vole pobunu protiv autoriteta, to je više stvar psihlogije. Ali Pismo i kaže da će ljudi postati "bundžije" pri kraju vremana koji se protive svakom autoritetu. To je sve očekivano.

I da će ljudi voleti priče koje gode ušima..i to piše.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag