Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nauka, čista. Nikakva bajka.

Samo što se nama ne dopadaju činjenice, prirodne zakonitosti, ali tako je.

Ali nije problem toliki udisanje CO2 već plasman CO2 u atmosferu.

Eh...pistalo je čovečanstvo toliko razmažen da kada mu se ukaže na bilo koji problem, ono kmeči i negira.

Nitko ne kmeči, ja samo ukuzujem na vas koji đavliji posao radite. Nije čovjek radi zemlje, nego zemlja radi čovjeka. Međutim, ljudi čiji je um zarobljen u svetogrđe kako je "čovjek radi subote" ne mogu to shvatiti niti razumijeti.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Nitko ne kmeči, ja samo ukuzujem na vas koji đavliji posao radite. Nije čovjek radi zemlje, nego zemlja radi čovjeka. Međutim, ljudi čiji je um zarobljen u svetogrđe kako je "čovjek radi subote" ne mogu to shvatiti niti razumijeti.

Upravo tako.

Zato je takvim i moguće prodati sotonsku blasfemiju o tome da je čovjek tu radi zemlje.

Upravo je zato ekologija, shvaćena onako kako je amerikanci nameću, onako kako je ona Greta Thunberg nameće, samo deo sotonske prevare i kulta.

Humaniste su u stvari sluge ubojice od iskona, sluge onoga tko čovjeka mrzi (a mrzi ga jer je čovjek IMAGO DEI).

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Kmečite, kmečite. Ali hajde, valda ćete postati zrele, odgovorne osobe i postati svesni prave opasnosti.

A kako se postaje zrelom i odgovorom osobom? Tako da se Isusa izjednači sa sotonom, a "proročicu bogohulnicu i kradljivicu" promovira u idola.

Izrael: Jednak porast zaraženih među cijepljenima i necijepljenima​

U Izraelu značajno raste broj zaraženih koronavirusom, početkom mjeseca lipnja taj broj je bio 186 osoba, a jučer čak 700 posto više – 1486 slučajeva zaraze. Zanimljivo je da je procijepljenost u Izraelu velika, više od 57% stanovništva primilo je dvije doze cjepiva. Premda su gotovo svi cijepljeni primili cjepivo Pfizer, zanimljivo je da se zaraza virusom u istoj mjeri širi među cijepljenim i necijepljenim osobama.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
već o tome da netrebamo promovisati malodušnost i sumničavost bez potrebe.
Nema tu sumnjicavosti, vec sigurnosti da su vlasti zle! O tome Biblija govori, da iza njih stoji satana, a ti ako njih podrzavas, onda ne sledis bibliju!

Pogotovo ce u poslednje vreme biti vidljiva otvorena saradnja sa satanom!

Ti pokusavas da se dodvoris svetu, i sramota te je da kazes otvoreno sta biblija uci! Ti brines dal ce te smatrati ludakom ako otvoreno kazes da su oni djavoli!

Mene nije sramota i nikada nece biti, pogotovo ako vidimo ispunjenje prorocanstava i njihov zli plan koji nadahnut satanizmom!

Ako gajimo duh sumničavosti, vidiš da vi ne smete ni da pomislite drugačije, tipa da SZO možda radi ispravno, znači promovišete ad hok sumničavost

Ti hoces da kazes da mi gajimo "bolesnu sumnjicavost"?

To nije slucaj, zato sto smo mi stvari detaljno ispitali i imamo dokaze, i samo slepac ne moze shvatiti da oni nemaju dobre namere, ili onaj koji nije ulozio vreme da stvari detaljno ispita, kao sto ti nisi!

Dokazi su toliko jasni i racionalni, da ih je nemoguce zanemariti..

A bolesna sumnja je sasvim nesto drugo, ona ukljucuje nerealan strah i ponasanje! Pre ce biti da ste vi "bolesno uplaseni" ovom situacijom, jer to sto radite drugima, i kako sumnjate da ce vam drugi preneti Covid, pa ih onda maltretirate zatvarate, uplaseni ste, bojite se drugih ljudi i da disete, to je bolesno ponasanje! Da pozoves psihologa lepo bi vam objasnio.. Mnogi ce posle ovoga zavrsiti na psihijatriji..

Gajite te destruktivne misli unapred skovane zavere, i time vršite samodestrukciju.
Vi gajite strah prema drugima da su zarazeni, tako vrsite samodestrukciju, opasni ste po sebe i po drustvo, jer vam je mozak ispran!

Covek koji se boji, on je u grcu, i on ne moze racionalno da razmislja, tada vazi samo nagon za odrzanjem, svaki razgovor sa uplasenim je besmislen, jer takav je spreman i da ubije.. Zato vi progonite i podrzavate sve ove mere i vlast koja radi sulude stvari.. Bojite se!

Suprotno tome mi vam zelimo dobro, da se oslobodite straha, samodestrukcije i psiholoske torture! Jer ovo sto vam rade je programiranje svesti! Samo vi to nikako da shvatite!

Ali nije problem toliki udisanje CO2 već plasman CO2 u atmosferu.
Ma najveci problem je kad krava prne, to izaziva tornado, a kerovi i macke kad prnu to nije nista, nego kad govedo prne to puno CO2 izlazi u atmosferu da nastane tornado! Sve vihor nastane kad krava prne!

Eto, domaca krava je glavni krivac za CO2, to pise u vasim knjigma, da Bog sacuva vase govedje nauke!

Uplaseni ste i osakaceni za racionalno razmisljanje, zato verujete ovakav idiotizam! A oni vas stokom i smatraju!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nema tu sumnjicavosti, vec sigurnosti da su vlasti zle! O tome Biblija govori, da iza njih stoji satana, a ti ako njih podrzavas, onda ne sledis bibliju!

To što ja vidim drugačije od tebe zlo koje je u svetu i što ga ne vidim tamo gde ga ti vidiš, to nema veze sa sleđenejm ili nesleđenjem Biblije. Jer ja ne negiram zlo..itekako sam ga svestan. To Biblija zaista govori. No, radi se samo o tome gde ga vidimo. I to je važno da ne bismo trošili i rasipali snage na pogrešan način i na pogrešna mesta. A u tome i jeste prevara..da ti trošiš snege i energije na ono što nije zaista zaslužno tvoje snage te da je izgubiš a da se pokaže pravo zlo na mestu i vremenu gde jeste a ti nemaš više snage za borbu.

Eto to je suština. Mislim da vi trošite energiju jer je Sotona smislio lažne mamce za vas...i vi ste se upecali. Sa druge strane mislite da ste pravedni što ste "izbegli" zlo a zapravo niti ste izbegli zlo niti ste pravedni zbog toga. Ne usmeravate snage tamo gde treba i imate potpuno pogrešnu percepciju stvari.

Mire, suština je da ti prestaneš da radiš na sebi već ćeš optužiti ovog i onog da je zao a ti bolji od njega. To je zamka. Nastavi da radiš na sebi...menjaj sebe(kao i ja sebe), čini ono što treba da učiniš..što je do tebe pa ćeš onda videti i taj trun u oku brata.

Pozdrav.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Najnovija vest za covid19
U Srbiji otkriven delta soj ili pak indijski kod dva nasa momka turista koji nemaju nikakvih simptoma ,ali su karantinirani.
To se zove dobro uradjen posao naseg kriznog staba,ali kolko ima takvih neodgovornih koji ce nam doneti i taj soj...
Krizni stab ne moze sve da ih pohvate.
Eto zbog takvih ce drugi da umiru,dok ne pocnu i mladi da umiru,a tada ce biti kasno.
Ovde je rec o vrhunskoj sebicnosti i nemarnosti jacih prema slabijima.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ma najveci problem je kad krava prne, to izaziva tornado, a kerovi i macke kad prnu to nije nista, nego kad govedo prne to puno CO2 izlazi u atmosferu da nastane tornado! Sve vihor nastane kad krava prne!

A svinje tek što su opasne, auuu, samo da znaš, čim samo jedna svinja izrši veliku nuždu, odma se povećava nivo metana u atmosferi. :beee:

Eto, domaca krava je glavni krivac za CO2, to pise u vasim knjigma, da Bog sacuva vase govedje nauke!

U čijim knjigama? Adventističkim? Pa zar oni ne mantraju kako je Bog "blagoslovio" telad?! Auu, to su neki novi momenti....

Šalu na stranu, čitava mantra oko ekologije (pa i modenre "nauke" u celini) je kontra znanje, jer zamisli molim te, čovek koji ne zna kako mu mozak funkcioniše (najkomplekinija stvar u poznatom unoverzumu), koji ne zna gde i kako funkcioniše memorija, šta inicira i na koji način inicira "sećanje" i tome slično, umišlja da poznaje mehanizme funkcionisanja eko sistema Zemlje, same prirode čak.

Jadnici ne znaju da je rešenje u sađenju drveća, u pošumljavanju, u očuvanju okeana, a ne u smanjenu broja krava, svinja ili ljudi.

Ujedno, ni sam ne znam zašto, ali kada pročitam "naučne" teorije o Covid-19, o ekologiji i tome slično, kao autore ne vidim naučnike, nego su mi pred očima predebele, histerične žene s mačkica naočarama, pink roze kose, midnžušom u nosu (u blažoj varijanti bliznakinje Vedrane Rudan).....

Valjda je to zato što su moderni "naučnici" mahom genderističko feministički "pametnjakovići....

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
To što ja vidim drugačije od tebe zlo koje je u svetu i što ga ne vidim tamo gde ga ti vidiš, to nema veze sa sleđenejm ili nesleđenjem Biblije. Jer ja ne negiram zlo..itekako sam ga svestan. To Biblija zaista govori. No, radi se samo o tome gde ga vidimo. I to je važno da ne bismo trošili i rasipali snage na pogrešan način i na pogrešna mesta. A u tome i jeste prevara..da ti trošiš snege i energije na ono što nije zaista zaslužno tvoje snage te da je izgubiš a da se pokaže pravo zlo na mestu i vremenu gde jeste a ti nemaš više snage za borbu
Onda si ti slep. Ako u svemu ovome sto rade ne vidis njihovu zlu nameru, to je slepoca i nista drugo.. Ne znam gde ti onda vidis zlo?

U bibliji pise da ovi primaju vlast od zmije - " i dade joj zmija silu svoju, i presto svoj..", nemozes ih podrzavati nikako! Tu vlast su dobili od sotone, i to otkrivenje govori! A mi po njihovom delovanju to mozemo precizno videti, tako da nema sumnje. Ti zaklapas oci pred stvarnoscu, i pravdas ih.. To je sotonska rabota, to nije strana Bozja na kojoj si ti!

Ne mogu nikako da shvatim da mozes da pravdas ugrozavanje ljudskih prava, prisilu, cenzuru itd.. Da mozes da pravdas Bill Gates-a, kada je sasvim jasno da tu dobre namere nema..

I jos nesto da kazem da ne bi imao problema kasnije jer sebe nazivas "fact checkerom". Zakazano je sudjenje pred medjunarodnim sudom i na jesen ce svi "fact checkeri" odgovarati pred sudom, kao i oni koji su ukljuceni u celu pricu.. Zato ne zovi sebe tako!

Inace, da bi bio "fact checker", ti moras imati obrazovanje, ne mozes kao neko ko nije doktor i ko nema kredibilitet da osporavas rad i stavove nekoga sa visim obrazovanjem! A to svi fact checkeri rade! Oni nemaju nikakvo obrazovanje! To je kao da terenski sudija udje u opersku arenu i presudjuje ko dobro peva a ko ne, to je van pameti!

Sto se tice tvog licnog stava, to mozes da imas, ali opet ne shvatam i ne mogu shvatiti da ne vidis i da si toliko slep..

Sa druge strane mislite da ste pravedni što ste "izbegli" zlo a zapravo niti ste izbegli zlo niti ste pravedni zbog tog
Niko ne misli da je pravedan zato sto je izbegao vakcinu, jer vakcina nije zig! Zig zveri je duhovne prirode, a mamac je upravo materijlana stvar kao sto je "cip", da ljudi pomisle da ce izbegavanjem cipa izbeci Bozji sud!

Ovde se ne radi o materijalnoj stvari vec o duhovnoj!

Sotona pokusava da materijalnim mamcem spreci duhovni napredak onih koji su prepoznali da iza svega ovoga stoji duhovna sila - sotonska! Zato uvodi cip, da prevari ljude i uspori njihov duhovni napredak!

I ko god podrzava taj sistem vec je sam sebe svrstao na stranu sotone! Kao ti sto radis!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Onda si ti slep. Ako u svemu ovome sto rade ne vidis njihovu zlu nameru, to je slepoca i nista drugo.. Ne znam gde ti onda vidis zlo?

Ne vidim u vakcini niti u bilo čemu što se odnosi na ove događaje jer naučno se može pokazati da to nije tako. Bog nas poziva da koristimo razum..ne emocije i osećanje kao što vi radite tipa.."ja osećam da je tako"..ne Bog nas poziva na razumsko rezonovanje, na ispitivanje, preispitivanje itd. Jednostavno, razum mi na osnovu činjenica ukazuje da ovo nema veze ni sa kakvim zaverama niti ukazuje na mračne sile. Ljudi rade svoj posao, imunizacija je nešto sasvim normalno..da ne pričam o izmišljotinama koje gajiti u pogledu nekih ljudi..to nije ni moralno, ni hrišćanski ni ljduski.

Zato kažem Mire, proveravaj, ne zaključuj prebrzo. I rekoh ti...menjaj se..radi na sebi, dozvoli Duhu Svetom da menja karakter..postani umesto drzak blag, umesto ljut, pun ljubavi..itd..znaš i sam..ne moram da ti prčam šta je hrišćanastvo. A ovo drugo..ok...koristi razum a ne osećanja u zaključivanju.

Pozdrav.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag