već o tome da netrebamo promovisati malodušnost i sumničavost bez potrebe.
Nema tu sumnjicavosti, vec sigurnosti da su vlasti zle! O tome Biblija govori, da iza njih stoji satana, a ti ako njih podrzavas, onda ne sledis bibliju!
Pogotovo ce u poslednje vreme biti vidljiva otvorena saradnja sa satanom!
Ti pokusavas da se dodvoris svetu, i sramota te je da kazes otvoreno sta biblija uci! Ti brines dal ce te smatrati ludakom ako otvoreno kazes da su oni djavoli!
Mene nije sramota i nikada nece biti, pogotovo ako vidimo ispunjenje prorocanstava i njihov zli plan koji nadahnut satanizmom!
Ako gajimo duh sumničavosti, vidiš da vi ne smete ni da pomislite drugačije, tipa da SZO možda radi ispravno, znači promovišete ad hok sumničavost
Ti hoces da kazes da mi gajimo "bolesnu sumnjicavost"?
To nije slucaj, zato sto smo mi stvari detaljno ispitali i imamo dokaze, i samo slepac ne moze shvatiti da oni nemaju dobre namere, ili onaj koji nije ulozio vreme da stvari detaljno ispita, kao sto ti nisi!
Dokazi su toliko jasni i racionalni, da ih je nemoguce zanemariti..
A bolesna sumnja je sasvim nesto drugo, ona ukljucuje nerealan strah i ponasanje! Pre ce biti da ste vi "bolesno uplaseni" ovom situacijom, jer to sto radite drugima, i kako sumnjate da ce vam drugi preneti Covid, pa ih onda maltretirate zatvarate, uplaseni ste, bojite se drugih ljudi i da disete, to je bolesno ponasanje! Da pozoves psihologa lepo bi vam objasnio.. Mnogi ce posle ovoga zavrsiti na psihijatriji..
Gajite te destruktivne misli unapred skovane zavere, i time vršite samodestrukciju.
Vi gajite strah prema drugima da su zarazeni, tako vrsite samodestrukciju, opasni ste po sebe i po drustvo, jer vam je mozak ispran!
Covek koji se boji, on je u grcu, i on ne moze racionalno da razmislja, tada vazi samo nagon za odrzanjem, svaki razgovor sa uplasenim je besmislen, jer takav je spreman i da ubije.. Zato vi progonite i podrzavate sve ove mere i vlast koja radi sulude stvari.. Bojite se!
Suprotno tome mi vam zelimo dobro, da se oslobodite straha, samodestrukcije i psiholoske torture! Jer ovo sto vam rade je programiranje svesti! Samo vi to nikako da shvatite!
Ali nije problem toliki udisanje CO2 već plasman CO2 u atmosferu.
Ma najveci problem je kad krava prne, to izaziva tornado, a kerovi i macke kad prnu to nije nista, nego kad govedo prne to puno CO2 izlazi u atmosferu da nastane tornado! Sve vihor nastane kad krava prne!
Eto, domaca krava je glavni krivac za CO2, to pise u vasim knjigma, da Bog sacuva vase govedje nauke!
Uplaseni ste i osakaceni za racionalno razmisljanje, zato verujete ovakav idiotizam! A oni vas stokom i smatraju!