Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Većina su Mire veoma dobro obaveštena
I ti si obavesten nestrucnjak :)

Covece, kako moze nestrucna osoba da presudjuje sta je istina? To moze samo lekar da radi ako je u pitanju medicina!!!

Uostalom sve što se može naći na fack check proverama jeste i i stav medicinara te isti argumenti.
To nema nikakve veze, i moja baba moze da nadje stav medicinara koji tvrde da je "vakcina opasna", pa da je uposlimo da malo vas zeza - moja baba!?

Zamisli moju babu sa 4 razreda osnovne da obrise doktoru post?

Jovane, jesi li ti svestan da oni sankcionisu nase pravo na izrazavanje, da skidaju ono sto mi postavljamo na internet, da nase doktore otpustaju i brisu njihove objave?

Sve ovo rade vecinom nestrucni ljudi, koji nemaju sposobnost da provere sta je istina, jer oni nisu medicinaki strucni! Ali cak i da imaju sposobnost, to je podlo!

Zamisli da mi to vama radimo?

Sta se pravis lud?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
I ti si obavesten nestrucnjak :)

Covece, kako moze nestrucna osoba da presudjuje sta je istina? To moze samo lekar da radi ako je u pitanju medicina!!!

To nema nikakve veze, i moja baba moze da nadje stav medicinara koji tvrde da je "vakcina opasna", pa da je uposlimo da malo vas zeza - moja baba!?

Zamisli moju babu sa 4 razreda osnovne da obrise doktoru post?

Jovane, jesi li ti svestan da oni sankcionisu nase pravo na izrazavanje, da skidaju ono sto mi postavljamo na internet, da nase doktore otpustaju i brisu njihove objave?

Sve ovo rade vecinom nestrucni ljudi, koji nemaju sposobnost da provere sta je istina, jer oni nisu medicinaki strucni! Ali cak i da imaju sposobnost, to je podlo!

Sta se pravis lud?
Rekao sam ti. Slušamo struku. Tebi su svi ne stručni koji nisu u tvom jatu. Grešiš. Sve što se plasira na fack check proverama jesu objašnjenja struke.

Ako si ikada posetio neki takav sajt naćiće na tekstove tipa.."pitali smo tog i tog lekara i on nam je rekao to i to" ...ili "citirali smo taj i taj sajt gde su reči lekara tog i tog"(često da izjavama citiranim) ..vidi se da nisi išao nikada na takve sajtove jer da jesi znao bi ovo.

Jedino što ćete vi graknuti odmah a to je "ma oni su plaćeni"..."oni lažu"...to jedino vas vadi. I to često i kažete.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Mire, "fejk-čekeri" nisu ni instalirani da promoviraju istinu. Oni su zapravo "dželati", dželati čovjekove istine. A taj soj ljudi spreman je i sposoban biti i dželat čovjekova tijela, jer su to patološki mrzitelji i Boga i čovjeka. Primjeti da su "fejk-čekeri" antiteisti, militantni progonitelji Boga, pa što njima onda znači "dželatirati čovjeka".

Sta se pravis lud?

Ne pravi se on lud. On ti je baš takav kakvim se i legitimira. I što misliš, da se za mjesec dana razotkrije da je sve ovo "pandemije" i cijepljenja bilo smišljeno i da je podvala zlih ljudi, bi li Jovan promijenio svoje mišljenje i ovdje to priznao? Ja bih ruku dao odrezati da ne bi. Jovana ne vodi "ljubav prema Istini", nego mržnja prema sugovorniku. Evo ti i dokaz za ovo. Dok se Jovan ovdje na forumu konfrontirao s Piramidom, bio je "žestoki promotor Isusa Boga i Trojstva". Kad je Piramida ovdje nestao, i kada se Jovan "uhvatio u koštac" sa mnom, divljački je nasrnuo i na Boga Isusa i na Trojstvo, tvrdeći da su Isus i sotona jednaki po boštvu.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Rekao sam ti. Slušamo struku. Tebi su svi ne stručni koji nisu u tvom jatu
Fejk cekeri jesu nestrucni!

Mi itekako slusamo struku, doktore koji pricaju suprotno vama! A njih sankcionisete i brisete! Unajmili ste nestrucne ljude da ih brisu! S kojim pravom? To je ludost!

A ti ni jednom jedinom recju nisi osudio to jednoumlje! Sta sa tobom vise pricati?

Sve što se plasira na fack check proverama jesu objašnjenja struke
I ono sto se plasira od strane 'antivakcinasa' jesu objasnjenja struke! Dakle to govore renomirani strucnjaci i doktori!

Molim lepo!

Zasto ih onda sankcionisete?

Ako si ikada posetio neki takav sajt naćiće na tekstove tipa.."pitali smo tog i tog lekara i on nam je rekao to i to" ...ili "citirali smo taj i taj sajt gde su reči lekara tog i tog"
Pitao je on babu svoju!

Daj molim te! Doktor nema druga posla nego da njima pruza usluge fejk cekiranja a oni ce to da postavljaju! Pored lecenja pacijenata spasavanja zivota i brda posla da gubi vreme!

Koliko treba biti inteligentan pa to poverovati?

Kazem, u pitanju su nestrucni ljudi, koje su uposlili, i za to ce odgovarati!

A oni koji se jos lazno predstavljaju doktorima, oni ce tek popiti tuzbu! Takvih je mnogo!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Fejk cekeri jesu nestrucni!

Mi itekako slusamo struku, doktore koji pricaju suprotno vama! A njih sankcionisete i brisete! Unajmili ste nestrucne ljude da ih brisu! S kojim pravom? To je ludost!

A ti ni jednom jedinom recju nisi osudio to jednoumlje! Sta sa tobom vise pricati?

Mire, četvrti put..uzeo si pelcer Slapa..ponavljaš u nedogled neistine. Znači, svi koji uređuju ove portale, itekako pitaju lekare...doktore...

Pitao je on babu svoju!

Daj molim te! Doktor nema druga posla nego ce njima da pruza usluge fejk cekiranja a oni ce to postavljaju! Pored lecenja pacijenata spasavanka zivota i brda posla da gubi vreme!

Mire, peti put..pozivam te da odeš na neki portal...pogledaj kako se dobijaju informacije. Pokazuješ samo da pričaš napamet!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
"Izrael, svetski lider u vakcinaciji protiv korona virusa, zabeležio je najviše novozaraženih u jednom danu za gotovo tri meseca, saopštilo je jutros Ministarstvo zdravlja.

Kako je navedeno, u sredu bilo 307 pozitivnih na korona virus, a prethodnog dana, u utorak, dijagnostikovano 293 novih slučajeva infekcije."

A ovo su informacije od 1 srpnja. Ovde su brojke malo drugačije.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
????
Čudna ova matematika...ako je počekom lipnja bilo 186 a juče za 700 više...to znači 886. U tekstu stoji 700 više tj. 1486?

Ne piše za 700 više, nego za 700 posto više. Sori i zaboravi, to je matematika iz 7. razreda osnovne škole.

Ti si tipičan primjer tko su, što su i koliki je intelektualni domet fejk-čekera. Ti uopće ne razlikuješ što je 700 a što 700%. Ovo je neviđeno. Ali je dobro da ljudi ovdje mogu vidjeti kako sotona "nagrađuje" svoje sluge. Doslovno, idiote od njih napravi.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne piše za 700 više, nego za 700 posto više. Sori i zaboravi, to je matematika iz 7. razreda osnovne škole.

Ti si tipičan primjer tko su, što su i koliki je intelektualni domet fejk-čekera. Ti uopće ne razlikujej što je 700 a što 700%. Ovo je neviđeno. Ali je dobro da ljudi ovdje mogu vidjeti kako sotona "nagrađuje" svoje sluge. Doslovno, idiote od njih napravi.

Aha..sad se vidi kako se znaš obrušiti za jednu malu greškicu. Ok..pogrešio sam. Pa šta? Hoećeš sada da me nazoveš svakojakim pogrdnim nazivima?

Samo napred..

Nego...šta znači 700% u odnosu na 186? 1486 jel da? A vidiš... gruba grška..nigde nema u statistikama za juni oboljejne u jedom danu za 1486. To je laž..bolje se pozabavi tom lažju. Znači statistke pokazuju na 200-300 ljudi. Šta sada ja tebe da nazovem lažovom notornim?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Statistika kaže za 29. lipanj na koji se misli u novinana koje si citirao da je bilo 290 novozaraženih. A ne 1486. :)..kako kaže tvoj izvor.

Šta ćemo sad?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag