Izvini ti svoje shvatanje i to pogresno interpretiras kao nesto sto je vodece telo reklo a nije.
Da li ti znas sta znaci stvar savesti?
kako moze iko biti iskljucen ako je nesto stvar savesti???
a ovo sto si ti napisao: " Vodece telo JS jeste reklo da je vakcinacija stvar slobodne volje i da niko nece biti iskljucen iz JS ako se vakcinise,"
Znaci da je to nesto lose ali da ipak nece biti iskljucni KOJI PRIME VAKCINU
Mene cudi da si ti JS i da tako samouvereno pises nesto sto nije tacno.
Ja sam jako dugo JS i drzim se svega.
Ne bih se sa tobom raspravljala nemas pravo da iznosis svoje misljenje i to pogresno kao stav JS
Sve sto pisem na ovo temu pisem na temelju naucnih dokaza
I Biblijskih
a ti slobodno zivi zatvoren u karantinu ja sam zdrava pa nemam razloga
prvo nauci cemu sluzi karantin
a sto bi pisala nesto sto bi trebao da znas da Hriscani trebaju da slusaju drzavne vlasti ,sve dok se njihove naredbe ne kose sa Bozjim naredbama?
Pa u ovom slucaju se kose, jer su uperene protiv coveka.
Zasto bi slusala Satanisticke mere uperene protiv fizickog i psihickog zdravlja coveka
Stav vodeceg tela nije ono sto ti pises to je tvoje misljenje ne3go ti nisi bas dobro razumeo
stav je samo - da je na savesti
Nemam ja nikakve zamerke na vodece telo jer razumem zasto nesto kazu
nego me cudi tvoja pogresna interpretacija
nemam sta da sa tobom raspravljam kada ne razumes sve sam lepo objasnila u dva moja posta
Trebao bi da znas osnovne stvari sta je danas u rukama Satane
1 Jovanova 5:19 " ceo svety je u vlasti Zloga.
Pa ti razmislis koga slusas.
Ti pises nesto sto vodece telo nije reklo tako da se ti zapitaj sta radis
a preskaces Bozju rec pa da ponovim
Isaija 8
11 Jehovina snažna ruka je bila na meni i, da bi me upozorio da ne idem putem kojim ide ovaj narod, rekao mi je: 12 „Ne nazivajte zaverom ono što ovaj narod naziva zaverom! Ne bojte se onoga čega se oni bojei nemojte drhtati pred tim. 13 Jehova nad vojskama – on neka vam bude svet,+njega se bojtei pred njim drhtite.“+
inace ova tema me i ne zanima napisala sam par posta i to je to
imam svoju lepu temu o Armagedonu