Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Šta mudruješ? Šta se mutav praviš?

Ja sam tebe pitao nešto..jesi li poslušao i je li se slažeš sa onim što govore? Jer što bih ja govorio..evo ti umesto mene najbolje i iz prve ruke..jel se lažeš sa njima? Oni su u mnogo više rečenica opisali i predstavili desnicu..pa šta kažeš? Je li se slažeš sa njima u onome što govore?

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Koje su to ideje "desnice" i gdje se to najviše pokazalo u XX stoljeću? Zar ti je teško 2-3 suvisle rečenice napisati?

Opa, sada smo i desničari? Krasno.. još jednom se pokazuje tačnom, moja konstatacija da sve nakaradne idelogije koje današnji svet vode pravo u sunovart, svoje polazište imaju u "protestantizmu".

PS. Koliko vidim još te se nije udostojio odgovora ...

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja sam tebe prije pitao, odmah na tvoj upis. Ovo:

Koje su to ideje "desnice" i gdje se to najviše pokazalo u XX stoljeću? Zar ti je teško 2-3 suvisle rečenice napisati?

Evo rekoh...ako si slušao njih a kažeš da jesi...evo jel se slažeš?

Recimo je li srpski patrijarh Porfirije izdajnik SPC? Treba li biti anatemisan?

Jesu li srpske zemlje u Hrvatskoj okupirane?

Šta misliš o tome? To je izrečeno. Slažeš li se njima?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Po čemu su to desničari?

Jer su ovo ideje desnice..koja se bori za status naroda zar ne? Desnica je bori za narod i kada je on ugrožen ona ukazuje na koji način i kako naciji vratiti dostojanstvo. Dakle, ovi stavovi izneseni ovde a i drugi koje ću izneti jesu desnica..samo "srpska" desnica naravno. To se drugim narodima neće dopasti ali svaka desnica favorizuje svoj narod.

Sad ti kao desničar podržavaš li ove ideje? Uzgred, oni se zalažu za ono što i vi i oni propagiraju oni što i vi ovde tvrdite o vakcinama i o virusu...ali možeš li se složiti sa njima i po ostalim pitanjima?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Desnica je bori za narod i kada je on ugrožen ona ukazuje na koji način i kako naciji vratiti dostojanstvo.

I što je tu loše ili skandalozno???? Pa i Bog od nas traži da se brinemo za svoj narod. :)

To se drugim narodima neće dopasti ali svaka desnica favorizuje svoj narod.

Ne znam na što konkretno misliš što se neće dopasti drugima, ali i svaki otac favorizira svoje dijete. Smije li to činiti?

Sad ti kao desničar podržavaš li ove ideje?

Nisam uopće pogledao i poslušao, pa ne mogu uopće komentirati.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
I što je tu loše ili skandalozno???? Pa i Bog od nas traži da se brinemo za svoj narod.

Evo ja se pitam šta je tu skandalizno kada jedan od govornika na tribini u ime tog nacionalizma pominje okupaciju srpskih zemlja u Hrvatskoj.

Ne znam na što konkretno misliš što se neće dopasti drugima, ali i svaki otac favorizira svoje dijete. Smije li to činiti?

Jeste samo što su deca različita u potrebama..jedno smatra da je ugroženo od onog drugog i da ima ista prava..pa tako jedan traži deo teritorije a drugo brani.

No, zato kažem pogledaj dobro video...

Zašto je onda nacionalizam "loš"? Pa upravo jer brani kao neotuđiva prava naroda na određene teritorije. Onda on sam po sebi ne može doneti pomirenje i mir..već je izvor sukoba, zar ne?

Oni sa tim idejama takođe podržavaju tvoje u vezi vakcine i virusa. Zato sam stavio ovde na COVID-19 temi jer želim da suočimo u celosti ovu ideju...odakle dolazi, od koga..pa samimtim to nam bude crvena lampica da razmislimo da ti isti koji imaju ovakve ideje koje stvaraju razdor naroda da njihovi umovi i od ovih stvari oko covida prave veštački razdor i veštačke strahove. Da, definitivno..ista je matrica isti narativ. Moje mišljenje.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Evo ja se pitam šta je tu skandalizno kada jedan od govornika na tribini u ime tog nacionalizma pominje okupaciju srpskih zemlja u Hrvatskoj.

Tu nije riječ o desničarstvu, nego o teritorijalnim pretenzijama. A nije li baš Milošević, ljevičar, lenjinist, boljševik, u tome prednjačio. Dakle, promašio si "ceo fudbal".
Zašto je onda nacionalizam "loš"?

Tebe je netko potpuno nakrivo nasadio i naučio. Nacionalizam, u značenju domoljublja, je nešto najplemenitije. Samo hulje nisu domoljubi, nacionalisti u tom smislu. Zato su ljudi desnih političkih misli domoljubi, i nemaš razloga bojati se takvih ljudi. Ljevičari pak, su posve druga priča. Ti ljudi su spremni terorizirati sve oko sebe, čitavi svijet. Svi totalitarni režimi bili su ljevičarski. I najveći krvoloci, ubojice u 20. stoljeću bili su svi redom ljevičari. Lenjin, Hitler, Staljin, Mao Ce Tung, Pol Pot, Tito.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag