- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Jel se slažeš sa njima?
Sve će ti biti janso šta je desnica kada poslušaš njih..pa jel se slažaš sa njima?
Šta mudruješ? Šta se mutav praviš? Ipak tebi ne idu dvije suvisle rečenice u istoj godini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jel se slažeš sa njima?
Sve će ti biti janso šta je desnica kada poslušaš njih..pa jel se slažaš sa njima?
Šta mudruješ? Šta se mutav praviš?
Koje su to ideje "desnice" i gdje se to najviše pokazalo u XX stoljeću? Zar ti je teško 2-3 suvisle rečenice napisati?
Ja sam tebe pitao nešto..
Ja sam tebe prije pitao, odmah na tvoj upis. Ovo:
Koje su to ideje "desnice" i gdje se to najviše pokazalo u XX stoljeću? Zar ti je teško 2-3 suvisle rečenice napisati?
Evo rekoh...ako si slušao njih a kažeš da jesi...evo jel se slažeš?
Recimo je li srpski patrijarh Porfirije izdajnik SPC? Treba li biti anatemisan?
Jesu li srpske zemlje u Hrvatskoj okupirane?
Šta misliš o tome? To je izrečeno. Slažeš li se njima?
Po čemu su to desničari?
Desnica je bori za narod i kada je on ugrožen ona ukazuje na koji način i kako naciji vratiti dostojanstvo.
To se drugim narodima neće dopasti ali svaka desnica favorizuje svoj narod.
Sad ti kao desničar podržavaš li ove ideje?
I što je tu loše ili skandalozno???? Pa i Bog od nas traži da se brinemo za svoj narod.
Ne znam na što konkretno misliš što se neće dopasti drugima, ali i svaki otac favorizira svoje dijete. Smije li to činiti?
Evo ja se pitam šta je tu skandalizno kada jedan od govornika na tribini u ime tog nacionalizma pominje okupaciju srpskih zemlja u Hrvatskoj.
Zašto je onda nacionalizam "loš"?