Ako to nije domen teologije, onda mi ovde raspravljamo o 'miki mausu' i da li ima velike usi..
Mi raspravljamo o implikacijama toga na teološke teme..a ne o samoj teologiji koja nije u domenu ovih dešavanja. Sam si rekao da crkve nemaju stav o tome jer to nije teologija..niti o virusu niti o vakcinama i tu se slažem sa tobom.
Crkva treba da zauzme stav o situaciji koja je izazvana pandemijom, jer ta situacija priprema teren za nesto drugo. A to je uvodjenje ziga, koji ce svi morati da prime!
Dakle, ti cak i ne znas o cemu mi pisemo!
Nema veze to samnom već sa crkvama. Što ne zazumu stav..evo ti sam reci.
Poenta nase price je da Covid sluzi kao priprema za nesto drugo!
Vaše priče, vas par na formumu koji iznosite to uverenje..ne crkve koja to nesmatra tim znakom.
A ti ovo nazivas "teorijom zavere"! I to radis neprestano, bez ikakvih dokaza da to nije tako, jer argumenti da jeste su na nasoj strani! I to je tumacenje u skladu sa biblijom..
Nikakave veze sa Biblijom u onom smislu koji ti prebacuješ u smilu pripreme za žig zveri. Upavo ja želim da ukažem da treba da se okrenemo pravilnom kontekstiranju Covod-19 u svetlu Biblije. Pravilan kontekst jeste ispunjenje Isusovih reči iz Mateja 24,7 ali i drugih tekstova Pisma koji govore o teškoćama poslednjih dana i zagađenju životne sredine o kojoj Biblija govori. Sve je ovo uzrok tih ljudskih aktivnosti...
Znaci, razlog zasto ti branis Bill Gates-a i ove represivne mere, je u tome sto u tome ne opazas ispunjenje prorocanstava i pripremanje terena za kasnije uvodjenje ziga!
Mi u svemu vidimo ispunjenje prorocanstva! Dogadjaji se prosto tako odvijaju..
Dobro, to je vaše pravo..mada ja iskreno nesmatram da katolici na forumu dele tvoje mišljenje jer oni imaju potrebu da napadaju(izuzimam Isabelitu i Antoniju) samo zato što sam to ja rekao..pazi da ja obrnem priču i da govorim kao ti..veruj mi da bi me napali i pričali da govorim nebuloze..ovo ti potpisujem..ali dobro. Kažem samo iz iskustva...znači nemoj misliti da dele tvoje mišljenje..samo te podržavaju zbog tvog pisanja protiv mene.
A tvom iskrenom stavu odajem poštovanje...mada mislim da si u zabludi po tom pitanju.
A oni koji to ne urade, tj. ostanu u gradovima, njima ce Bog oprostiti, ali ce ih pustiti da umru prema svom izboru, medju neprijateljima, jer prvo ce se na gradove izliti kazna, gradovima ce biti najteze.. I vernima koji tamo ostanu ce biti ugrozena egzistencija, nece imati cak ni za hranu, jer nece moci kupovati..
Zato se godinama u napred Hriscanima vec savetuje da napustaju gradove, a to nije slucajno.. .
Zbog ovoga će te optužiti da gajiš deo adventizma u svom verovanju..možda ti neće to reći jer si im potreban sada ali ovo bi ti oni sigurno nasamo rekli da gajiš adventističke ideje o odlasku na selo.
A ti sve ovo smatras nasom uobraziljom i slucajnoscu, a tvoje sagledavanje je cisto ateisticko! Kao da nikd nisi ni citao bibliju!
Na kraju, dogadjaji mogu biti samo odgodjeni, da bi se ljudi pripremili, iz milosti Bozje, ali nikako ta desavanja nece biti zaustavljena..
Slažem se da se spremaju poslednji događaji ali mnogo suptilnije od ovakvog scenarija..ovaj sada scenario služi kao pokazna vežba kako će optužiti izabrane za zla koja dolaze kao što sada optužuju par ljudi u svetu..sada svi koji se tako tvrdoglavo ustremljuju protiv par ljudi optuženih za sve i svašta jeste vežbanje narativa protiv vernog ostatka kada dođe vreme za to. Razmisli Mire, ako želiš.