Drugo, i sam si rekao da nema stava crkve o tome tako da to nije domen teologoje.
Ako to nije domen teologije, onda mi ovde raspravljamo o 'miki mausu' i da li ima velike usi..
Znači, nije stav crkve da se opredeli za ili protiv vakcina.
Ti neprestano promasujes poentu!
Niko nije rekao da crkva treba da zauzme stav o vakcinama, jer one nisu problem. Crkva treba da zauzme stav o situaciji koja je izazvana pandemijom, jer ta situacija priprema teren za nesto drugo. A to je uvodjenje ziga, koji ce svi morati da prime!
Dakle, ti cak i ne znas o cemu mi pisemo!
Poenta nase price je da Covid sluzi kao priprema za nesto drugo! A ti ovo nazivas "teorijom zavere"! I to radis neprestano, bez ikakvih dokaza da to nije tako, jer argumenti da jeste su na nasoj strani! I to je tumacenje u skladu sa biblijom..
Tu nema nikakvog sramocenja vere, fanatizma, ili bilo cega drugog, sto ti pokusavas da nam pripises! To je nase razumevanje prorocanstava..
Znaci, razlog zasto ti branis Bill Gates-a i ove represivne mere, je u tome sto u tome ne opazas ispunjenje prorocanstava i pripremanje terena za kasnije uvodjenje ziga!
Mi u svemu vidimo ispunjenje prorocanstva! Dogadjaji se prosto tako odvijaju..
Radi se samo o slepoci, onih koji sebe zovu "Hriscanima", a Hriscani nisu, jer da jesu videli bi to, i bili upozoreni!
Naime otkrivenje i nije pisano za sve, vec samo za izabrane, koji ce prepoznati opasnost, postupiti u skladu sa njim i izbeci ga! Izaci ce iz gradova..
A oni koji to ne urade, tj. ostanu u gradovima, njima ce Bog oprostiti, ali ce ih pustiti da umru prema svom izboru, medju neprijateljima, jer prvo ce se na gradove izliti kazna, gradovima ce biti najteze.. I vernima koji tamo ostanu ce biti ugrozena egzistencija, nece imati cak ni za hranu, jer nece moci kupovati..
Zato se godinama u napred Hriscanima vec savetuje da napustaju gradove, a to nije slucajno.. .
Ako vas ova situacija ne osvesti, u buducnosti moze biti kasno!
A ti sve ovo smatras nasom uobraziljom i slucajnoscu, a tvoje sagledavanje je cisto ateisticko! Kao da nikd nisi ni citao bibliju!
Na kraju, dogadjaji mogu biti samo odgodjeni, da bi se ljudi pripremili, iz milosti Bozje, ali nikako ta desavanja nece biti zaustavljena..