- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Ok...možeš li naći izvor..
Zašto bih ja tražio? Ti ćeš naći Gatesov demant kako to nije njegova izjava. Dok ne nađeš, moli se svaku večer svojim binarnim bogovima, a posebno se moli bogu Billu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ok...možeš li naći izvor..
Podsecas me na rugace koje je pominjao Pavle.. Ti ovome pristupas sa cisto materijalisticke pozicije. Nikakve duhovnosti u tvojim izjavama.. Cak i kad pricas o nekakvim prorocanstvima koja se ispunjavaju, to tako lako izvrces, da tu nema sile, nema nicega sto coveka moze obratiti i upozoriti na opasnost..
Sigurno da cu braniti i bezboznika koji ima zdrav stav, nego vernika koji ima nezdrav stav. Tako cu braniti svakog istinoljubivog coveka, i onog MARIO ZNA, premda psuje.. On je bar iskreniji od vecine vernika..Eto i tvoj propovednik Nikolic je gostovao kod njegaSamo napred..brani ga u svemu to je normalno. Šta se može očekivati od istomišljenika nego da se podržavaju..
Skoro svi adventisti koje ja poznajem i u kontaktu sam sa njima, smatraju ovu pandemiju vestacki izazvanom. Iako bi neki primili vakcinu da se zastite (nikakva zamerka za to), ne namecu ih nikome i ne ugrozavaju slobodan izbor ljudi, za razliku od tebe (vidimo gore), a Bill Gatesa ne mogu ni da smisle a kamo li da ga hvale..Dobro, ima Jevoinih Svedoka, Pravosalvaca, Adventista koji govore suprotno..je li to "dokaz"?
Pa vidi ovako.. Papa je covek kao i svi drugi, on ima pravo donositi vlastite odluke kada se ne radi o dogmi!Imamo papu koji se cjepio Fajzerom a imamo vernike KC koji ne žele da se cjepe(vakcinišu). Šta je tu sada dokaz? Ne može na ime nečije da se sud donosi.
Zašto bih ja tražio? Ti ćeš naći Gatesov demant kako to nije njegova izjava.
Sigurno da cu braniti i bezboznika koji ima zdrav stav, nego vernika koji ima nezdrav stav.
Skoro svi adventisti koje ja poznajem i u kontaktu sam sa njima, smatraju ovu pandemiju vestacki izazvanom. Iako bi neki primili vakcinu da se zastite (nikakva zamerka za to), ne namecu ih nikome i ne ugrozavaju slobodan izbor ljudi, za razliku od tebe (vidimo gore), a Bill Gatesa ne mogu ni da smisle a kamo li da ga hvale..
Ne bi Nikolic govorio o laznoj pandemiji, ne bi govorio protiv zatvaranja, da to nije stav vecine adventista!
Nikolic ima oko 12 000 pratilaca na youtube-u, sto odgovara broju adventista u Srbiji!
Znaci, ti ne da nisi pravi adventista, nego nemas ni stav koji vecina imaju po ovom pitanju!
Pa vidi ovako.. Papa je covek kao i svi drugi, on ima pravo donositi vlastite odluke kada se ne radi o dogmi!
Ali je stav vecine katolika bio i ostao protiv cepljenja! To se vidi ako citas..
Sto se tice adventista, vidis i po komentarima, podrsci Nikolicu, forumima, da nisu odusevljeni situacijom, i da epidemiju smatraju laznom!
Takav stav imaju i pravoslavni, bez obzira sto crkva po tom pitanju cuti!
Ja nikom ne idem nasuprot, da namerno nekog branim da bi terao tebi inat? Pa to nije normalno!I on je priznao da će pre verovati lažnim prorocima nego meni(da mi bude nasuprot), ti ćeš braniti nevernike i psovače..
Nisi ti u tom drustvu, jer ti je stav nezdrav, a ne zato sto ovde neko ima nesto protiv tebe.ti ćeš braniti nevernike i psovače..vidi..odlično društvo nevernici i psovači sa lažnim prorocima..drago mi je da nisam u tom društvu .
Kada bi imao zdrav stav, branio bih te! I jesam te branio nebrojeno puta ovde!Ja kada bih bio u tom društvu ti bi me branio..ali drago mi je da nisam.
Ja znam mnoge koji ne misle tako..već suprotno..ali to ne govori o njihovoj iskrenosti ili ispravnosti..jednostavno sloboda mišljenja.
Ja smatram da je covek iskren, i da veruje to sto zastupa, jer nista sto on zastupa nije suprotno adventistickoj teologiji - naprotiv! Tako da nema potrebe da se on "pretvara" i ulaguje nekome da bi stekao "poene"!Nije, on to govori da bi se ujedinio sa desničarima te stekao neki "poen" za Adventiste...ali se grdno vara
Sta si ti severac?No, njegova stvar..i on je poreklom južnjak a oni su skloni malo "radikalnijim" i "autoritarnijim" stvarima pa tu kod njega ima malo i dela mentaliteta...no to ne govori o njemu kao lošem čoveku..jednostavno Bog zna pobude.
Onda nemoj da govoris u ime adventista ogradi se od njih, pa pisi sta ti je volja.Ja sam hrišćanin sa svojim shvatanjem...ličnim. Niti tražim podršku Pravoslavnih ni Jehovinih Svedoka ni Adventista.
Ali Adventisi nisu svi, grešiš, teoretičari "plandemije" kako ti kažeš..mada ih ima ..znam..uglavnom su to i ravnozemljaši među adventistima
Naravno da ce te napasti, jer ti ne zastupas stav crkve, njenu dogmu, pa nisi ni adventista! Ne mozes se tako zvati!Ima tu svega...i sa njima sam imao mnogih žučnih rasprava gorih nego ovde..do pretnji čak...vrlo zanimljivo.
Nije adv. crkva protiv vakcina, ona je za "slobodan izbor"! Ali je vecinski stav da je ova pandemija nastala vestackim putem!Elen Vajt je bila za vakcine onog vremena iako su kolale razne zavere kao i sada...
Ali vecinski stav pravoslavnih vernika je protiv vakcinacije! Gleda se sta vecina vernika smatra ispravnim..Mnogi pravoslavni su se vakcinnisali među visokim sveštenstvom kao i monasi sa Svete Gore...
Bas si ti ekspert za jezuitski red pa znas za sta se zalazu?Papa je ipak obavešteniji deo katoličke zajednice a i sam jezuitski red je za vakcinaciju..većinski.
Ja smatram da je covek iskren, i da veruje to sto zastupa, jer nista sto on zastupa nije suprotno adventistickoj teologiji - naprotiv! Tako da nema potrebe da se on "pretvara" i ulaguje nekome da bi stekao "poene"!
Ali nije to poenta, vec da on iznosi stav koji podrzava vecina vernika!
Ti ovde lazno predstavljas stav vecine adventista i pogresno predstavljas vasu teologiju!
Ne samo po ovom pitanju, vec i po pitanju abortusa recimo, jer stav vase crkve nije u korist abortusa! Ali svi "nazovi - adventisti" branite abortus pismom, sto je blasfemija u vasoj crkvi!
Najgore od svega je sto dajete Slapu razlog da vas napada, jer kao branite crkvu i borite se protiv njega, a pricate suprotno njenoj teologiji!
Molim te nemoj vise da branis crkvu!
Nemoj, ako ces iznositi nesto sa cime se vecina u vasoj adv. crkvi ne slaze!