Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Zašto Bill ne "ugasi" sve stranice na kojima je ova njegova izjava, ako nije njegova i ako mu je podmetnuta???

Pa zar nisu toliko lažnih izjava i van konteksta na internetu? :).Vidiš on to ne radi.

I ako mu smeta. Bill može internet ugasiti ako hoće.

Nema šta on da kontroliše...svako ima um i razum da vidi i istraži.

Dakle, evo tebi zadatak..da proveriš odakle je ova izjava zapravo? Gde je i kada on to rekao?

Naime, ona prehodna izjava koju citira ovaj "intervju" je tačna..ali ona nije nastala nakon navodnog pitanja lažnog Andrew-a već je iz drugog izvora i ima konteksta ispravan.

A ova sada izjava gde je izrečena i ako je izrečena koji je njen kontekst. Bili to mogao naći? Ja evo tražim i nema šanse da se nađe izvor..samo citati..mogu ja sada postaviti na internetu navodne tvoje izjave da si rekao ovo ili ono ali gde si rekao, kada si rekao, kome si rekao? Kapiraš..tako da to citiranje u stavljanje u neke okvire sa slikom Bila Gejtsa...nasmejanog nakon te izjave nije dovljno..gde i kada je to rekao to nas zanima. Inače je ovo lažna izjava ili stavljena van konteksta.

Izvor koji koristiš je i iz koga crpiš tj. tobožnji intervju koji je izmišljen stavlja neke izjave Bila Gejtesa ali ih predstavlja da su date nakon određenog lažnog pitanja da bi je kontekstirali po njihovoj volji.

Da nedužim..trebaš nam citirati iz kog izvora je ova izjava o "silikonskoj šaci" najpre..jer se nigde ne može naći ta izjava sa referencama na mesto i datum ili izvor iz koga je uzeta.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Je si vidio ovo?

A u trećoj dozi se dobija update....

Ps. Windows se tokom instaliranja "zakrpa" tri puta restartira... prvi put se dobije 30% "zakrpe", drugi put još 30 %, a treći put se dobije još toliko... ostatak do 100% se dobije kada se "bez problema" pojavi Desktop... Neželjene pojavu su tu, no MS ih ispravlja sledećom "zakrpom" i tako u krug...

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Dakle, evo tebi zadatak..da proveriš odakle je ova izjava zapravo? Gde je i kada on to rekao?

Uopće nije bitno odakle je ova izjava. Jedino je bitno da se Bill Gates uopće ne odriče ove izjave kao svoje. A vidjesmo, tisuće i tisuće je stranica na kojima se Bill Gates "kočoperi" svojim likom uz tekst ove izjave. :) Dakle, Bill je Avon priznaje svojom i ponosan je na nju.

P.S. Prije spavanja ne zaboravi se pomoliti svojim "binarnim bogovima", a posebno tebi dragom "bogu" Billu Gatesu.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Uopće nije bitno odakle je ova izjava. Jedino je bitno da se Bill Gates uopće ne odriče ove izjave kao svoje.

Prvo, važno je odakle je. Jer nije iznikla iz ničega..mora da postoji izvor..glavni izvor. Ako to ga nema onda nema ni izjave..kapiraš? Dakle, za onu prethodnu o "hladnim strojevima" ima izjava ali u kontekstu prethodnih izjava koje je on izrekao..pa se može razumeti šta je tačno rečeno. No, za ovu pak izjavu o "silicijumskoj šaci" nema nigde izvor ni da je to rečeno. Inače, ceo tekst lažnog intervjua iz 21.2.2000 jeste sastavljen od izmišljenog razgovora sa Bilom Gejrtsom gde se perfidno postavljaju tobožnja pitanja i on odgovora tobože na njih..u odgovoru pak koriste se i neki citati koje je Gejts izgovorio zaista ali predstavljene da su date posle tih pitanja što je opet manipulacija..ali ima i onih koje nije izgovorio (ovaj citata o "siluicijumskoj šaci" nema nigde..nigde je ne nalazim) a ovde se citiraju kao odgovor na pitanja.

Manipulacija čista. Kao i do sada mnoge izjave što su van konteksta..ili uopšte izmišljene ili namerno prepravljene..dakle kada nam otkriješ tačan izvor i gde je citirana(ako je zaista to izgovorio) moramo videti dalje da li je ona izmenjena i moramo videti koji je kontekst jer ono što je rečeno posle nje ili pre nje je itekako važno.

Dakle, hoćeš nam citirati izvor ove izjave i da li se ona nadovezuje na nešto što je prethodno rečeno? Kako nije važno odakle je..pobogu? Pa može svako da citira nekoga a da je to falsifikat.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
A ovo drugo, pa znaš kako. Mi sada kada je Bil Gejts upitanju cedimo komarca što bi rekao Isus, postavljamo mu standarde kao da govorimo o nekome ko se predstavlja tvrdim hrišćaninom i onda ga na osnovu toga optužujemo. Naravno, da on kao naučnik koji jeste vođen i hrišćanskom načelima i opštom filantropijom ima svj neki stav. Ali mi ne možemo njemu pripisati zbog tih standarda zločinačke namere. Ne, to što neko se uzda u tehnologiju i u edukaciju i obrazovanje nije protivnik Božiji sam po sebi.

Pa, donekle se mogu složiti s tobom. On nije Majka Terezija, ali on se ni nepravi da jest. Zato sam te pitala da li spominje Krista. Ako ne, onda je to socijalni rad koji mogu činiti svi, pa i ateisti, ako imaju love i volje, naravno.
Kad se bolje razmisli, ako je protestanskog, slobodarskog duha njemu su neke stvari moralno i etički prihvatljive, iako to nisu. Bogat je i slavan, može raditi što hoće. Može biti čudno kako se još više nije izopačio.

On je uložio do sada 29 milijardi dolara u pomoć siromašnim...što ćeš priznati ne može da učini zlotvor a mnogi "hrišćani" tako nešto ne rade.

"Radije bih počinio zlo u dobroj namjeri nego li dobro sa zlom namjerom, jer bi ona najviše naštetila meni."

Osim Boga, nitko sa sigurnošću ne može reći koje su njegove namjere, ali ...riječi koje je izgovorio, jako ružno i bezbožno zvuče. I opasno, jer on ima moć.
Kako god, mutan je...Jovane, nemaš baš razloga braniti ga. Bog nek mu sudi, ali na nama
je da uočimo i opredjelimo se za dobro ili zlo.

P. S. Odgovorit ću ti na onu prvu temu o Isusu Kristu (i postaviti koje pitanjce), ali bez veze mi je pisati ovdje. Ne znam zašto sve pišemo na ovoj temi o Covidu, još ćemo se i zaraziti. :p

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag