- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Služi, izuzetno dobro. Samo ti zaboravljaš.
'Centrala' ti je "za onu stvar". Nego, ima li 'vajde' od molitve tim "binarnim bogovima'?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Služi, izuzetno dobro. Samo ti zaboravljaš.
Ako je istina ovo što Slap piše da ti poistovjećuješ Isusa i đavla kao bogove, (nisam do sada vidjela gdje si to napisao ili da si opovrgao), ali onda se mi nećemo složiti niti u jednoj važnoj stavri jer procesuiramo ( riječi i događaje) na različit način, jedan u Duhu Božjem, a drugi u svom vlastitom duhu ili duhu Zloga.
Osoba Isusa Krista je ključ i mjerilo za naše razumjevanje.
Ako je On rekao, a rekao je: "Tko primi jedno ovakvo dijete u moje ime, mene prima." (Mt, 18, 5) onda su Njegove riječi svijetlo mojoj životnoj stazi i nemam što mozgati da li Bill radi krivo ili pravo, ako je on sa svojim "humanim" djelima ubio stotine djece. Posredno ili neposredno.
'Centrala' ti je "za onu stvar". Nego, ima li 'vajde' od molitve tim "binarnim bogovima'?
Jednostavno radi se o zloj nameri da se čovek optuži da bi valda oni koji ga optužuju u svojim očima sebe predstavili boljim jer su svesni da su bezvredni i siromašni u načelima vere pa im treba neko da ga optužbe za užasan zločin da bi njihova lična neposvećenost izgledala zapravo dobra. Eto to je suština.
Izabelice, evo ti jednog" hrišćanima,"" moraliste"..pogledaj rečnik...
Ako je istina ovo što Slap piše da ti poistovjećuješ Isusa i đavla kao bogove, (nisam do sada vidjela gdje si to napisao ili da si opovrgao), ali onda se mi nećemo složiti niti u jednoj važnoj stavri
već je Isus samo Čovek i Satana samo stvoreno biće. Oni su "bog" u položaju...
Ovo je jednostavno pitanje evolucije. Brzo dolazi dan kada će se svako koljeno prignuti 'silicijskoj šaci', a vi ćete svi moliti svoje binarne bogove za milost."-Bil Gejts
"This spoof originally appeared on the now defunct pwot.com (Pointless Waste of Time) Website in 2000."
Dakle...ispitajte i istražite(još jedan fake) u nizu.
Kao što vidite bezbroj je stranica na internetu, na kojima se Bill Gates 'nemilosrdni' kočoperi i svojim izjavama i svojim slikama. Dakle, Bill uopće i ne misli da mu ova njegova izjava šteti, jer kada bi tako tako bilo, sve bi te stranice "voda odnijela s interneta", kao što je "voda odnijela s interneta" stranice koje su povezivale oca Billa Gatesa, Planned Parenthgood i Margaret Sanger, osnivačicu PP.
Poired toga sto volis Gejtsa jel ti je i Htiler uzor? Mengele?........
takodje je govor doticnog fasisticki i diskkriminisuciOvo je za stoku sitnoga zuba.
Pa ne svedoci lazno9-ta zapšovest kaže: "ne svedoči lažno na bližnjega svoga".