- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Drugo, do sada koliko sam te puta raskrinkao?
Ni jednom. Očito, tebe "tvoj RAM" uopće ne služi, "za onu stvar ti je".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Drugo, do sada koliko sam te puta raskrinkao?
Khm, khm.. nije RAM, nego ROM, a i HDD - SSD mu nije baš savršenog stanja...
Kako god da se zove, "centrala" ga ne služi.
Sto puta. A ti veliki hrišćanin koristiš velike reči..pod navodnicima..onako baš hrišćanske. E moj licemeru..optužuješ lažno čoveka za neke izjave, kao boriš se za hrišćanske vrednosti, optužuheš ga kako on je protiv hrišćanstva, bla, bla, bla a ono tvoj rečnik uličarski. Veze sa hrišćanskom nema.
Jesam, pa uzmi ovaj poslednji samo...a pre toga TED2010 pa zatim Singer, pa zatim Ted Tarner...itd...sve se pokazalo da si izvrnuto preneo...tj.iznosoš samo ono što prenose tvoji desničari i tabloidi.
Što tebe briga za moje spasenje. Moli se ti svojim binarnim bogovima i sebe spašavaj. A evo ti još jednom riječi tvoga "velikog binarnog boga", pa se nadahnjuj:
Bill Gates 'nemilosrdni': "Ovo je jednostavno pitanje evolucije. Brzo dolazi dan kada će se svako koljeno prignuti 'silicijskoj šaci', a vi ćete svi moliti svoje binarne bogove za milost."
A meni si ipak draže, i ja vjerujem ovim riječima: Fil 2,9-10: Zato Bog njega preuzvisi i darova mu ime, ime nad svakim imenom, da se na ime Isusovo prigne svako koljeno nebesnika, zemnika i podzemnika.
Tebe tvoja "centrala" zaista ne služi.
Intuicija je ništa drugo do samoobmanjivanje kako je neko eto iznad drugih pa vidi što niko ne vidi itd..samoobmana. No, rekoh ovde je sve transparentno..ništa tajno i skriveno..samo treba da se čovek potrudi da pronađe.
Nema šta ja da ga pobeđujem. Nego ne znam što mu svi toliko podležete? Nemate svoj stav. Ne znam šta je.
Bill Gates 'nemilosrdni': "Ovo je jednostavno pitanje evolucije. Brzo dolazi dan kada će se svako koljeno prignuti 'silicijskoj šaci', a vi ćete svi moliti svoje binarne bogove za milost.
Na koje binarne bogove on misli?