Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Ja sam samo izjavio da ova tehnologija nije stvorena da bude od koristi coveku, vec da ga "zarobi"! A to mogu dokazati.. Naravno Jovan se uhvatio za to sto ja koristim racunar, umesto da se pozabavi inspiratorom i tvorcem prvog kucnog racunala i njegovim motovima..Sve je u ispravnoj nakani, i tehnologijom možemo slaviti Boga jer On je taj koji je čovjeku razum i kreativnost da istražuje i stvara, ali možemo naravno, zloupotrijebiti ta sredstva i pasti u ovisnost, čak i obožavanje napretka znanosti i tehnologije. Sve je u tome, da li nas internet povezuje s ljudima ili nas otuđuje od nas samih i od drugih, a i od Boga. To bi bilo najstrašnije.
Ma covece, niko mu ne iskrivljuje reci, nego ti koji ga branis a ne znas ni zasto!Pa zato ne treba kritikovati Bil Gejtsa kada promoviše tehnologiju. Samo da mu reči ne krivimo.
Ti ni jednom ovde nisi dokazao da je nesto iskrivljeno! Stavise ja sam ti pre samo jednog dana dokazao da Bill Gates laze u svojim izjavama!
Da, kako da ne! Ti ces napraviti proizvod pa ces onda pricati protiv njega!Gejts ne govori o zarobljavanju već o korisnosti tehnologije
Naravno da ne govori o zarobljavanju, ali izmedju redova govori kad citas! Istina se uvek krije izmedju redova!
I kad pricas sa osobom, ti slusas pazljivo sta ona govori, a utisak o njoj stices citajuci je izmedju redova. Nikada pune recenice ne govore o motivima osobe, vec kljucne recenice koje se pojave izmedju teksta..
Istinu o coveku mozes saznati citajuci "NJEGOVE TEKSTOVE" a ne sta je rekla kazala o njemu baba!To nema veze sa poznavanjem namera čoveka. Pošto ni ja ni ti nismo pili kavu sa njim, možemo znati na osnovu onoga što se o njemu govori.
Ti nisi citao! Ti citas one koji ga brane!
Ovi izvori koje je Slap navodio jesu protiv Bill Gates-a, ali oni nisu "fake"! Jer nisu slagali nista!Naravno, samo je stvar koje izvore koristimo..da li fake news izvore ili one druge.
jer ima i zvaničnih njegovih izjava i stavova citirane u punom tekstu ili u puunom kontekstu i tu TZ ne može ništa.
I malom detetu je jasno, cak i da ne zna ko je Bill Gates, da nije upoznato sa njegovim radom, da ono sto on pise u tom "punom kontekstu" - NIJE NORMALNO!
Na zalost, ti to branis, jer ili su ti mediji isprali mozak, ili zelis da pobedis Slapa. Drugog nema!
A Slapa svejedno neces pobediti neistinom!