Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Što je moj zaključak?

Da je Bil Gejts govorio protiv vrlina uopšte..kao što si i naveo. No, on govori o promeni pristupa zahvaljujući tehnologiji, koje će formalno "odstupiti" od dotadašnjeg pristupa pa će izgledati kao da je upitanju napuštanje vrlina(tj.tradicionalnog shvatanja vrline) ali ne i napuštanje vrlina u opštem smislu onako kako si ti predstavio.

Vidim tekst nisi našao..samo ovaj izdvojeni deo.

E zato kažem da kršiš 9-tu zapovest kroz unapred izrečenu osudu njegovih reči.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Da je Bil Gejts govorio protiv vrlina uopšte..kao što si i naveo.

Jovane, da li Bill kada spomene Krista?
Njegovo djelovanje karakterizira doprinos u napretku, tehnologiji, eksperimentiranju, ali da li ima nešto od onog "starinskog" kršćanskog stava: činim to iz ljubavi prema Bogu i čovjeku?
Da li si čuo za njegov novi pothvat: zamraćenje sunca?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jovane, da li Bill kada spomene Krista?
Njegovo djelovanje karakterizira doprinos u napretku, tehnologiji, eksperimentiranju, ali da li ima nešto od onog "starinskog" kršćanskog stava: činim to iz ljubavi prema Bogu i čovjeku?
Da li si čuo za njegov novi pothvat: zamraćenje sunca?

Bil Gejts govori i o Hristu, ali ovde on ne govori kao vernik ili pripadnik neke verske grupe već kao naučnik. Zato ne meša te stvari. To ne znači da time govori protiv Hrista.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Da je Bil Gejts govorio protiv vrlina uopšte..kao što si i naveo. No, on govori o promeni pristupa zahvaljujući tehnologiji, koje će formalno "odstupiti" od dotadašnjeg pristupa pa će izgledati kao da je upitanju napuštanje vrlina(tj.tradicionalnog shvatanja vrline) ali ne i napuštanje vrlina u opštem smislu onako kako si ti predstavio.

Ovo je tvoja samovoljna interpretacija, koja je skandalozna, 'kurvanjska' i imbecilna.

Vidim tekst nisi našao..samo ovaj izdvojeni deo.

Ja ga imam kompletnog, ali ga ti nisi našao. ;) I neću ti ga dati, lijenčino.

Bil Gejts govori i o Hristu, ali ovde on ne govori kao vernik ili pripadnik neke verske grupe već kao naučnik. Zato ne meša te stvari. To ne znači da time govori protiv Hrista.

Bill Gates ima diplomu srednje škole. :ludd/: O kakvom naučniku ti govoriš? Ne vrijeđaj ljudima zdrav razum.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ovo je tvoja samovoljna interpretacija, koja je skandalozna, 'kurvanjska' i imbecilna.

Ja ga imam kompletnog, ali ga ti nisi našao. ;) I neću ti ga dati, lijenčino.

Bill Gates ima diplomu srednje škole. :ludd/: O kakvom naučniku ti govoriš? Ne vrijeđaj ljudima zdrav razum.
Ja ga imam a ti ako imaš samo postavi...tvoja je to dužnost...ti si krenuo.

Upravo je ovako kako sam rekao...a ti što bi sa optužiš čoveka na tvoj obraz i čast.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
1) Covid-19 postoji! Ali nama nije poznato da li se radi o virusu posto on nikada nije izolovan!

2) Covid je rasiren namerno, i pokrenuo bi istragu koja bi dovela do toga da se odgovorni kazne i utvrdi o kojoj se bolesti tacno radi i koji su nacini sirenja (posto je i to nejasno)! A ne da se optuzuje narod za bolest, koji nije kriv nista!

3) To jeste relativno bezazlena bolest oko koje se pravi panika, posebno mediji to rade, u 99% slucajeva ljudi prezivljavaju bez posledica! Vakcine navodno imaju isti efekat kao i lekovi, pa su potpuno nepotrebne, posebno pored hlorikina i drugih lekova koji u 99% slucajeva daju izlecenje kod ljudi preko 65 god!

4) Ovo nije "opaka bolest", ovo je malo jaca gripa! Medjutim ako se odgovorni za njeno sirenje ne kazne, ( a nista se ne radi po tom pitanju osim sto se narod optuzuje da je kriv za sirenje infekcije), pomenuti ce rasiriti jos opasniji oblik bolesti!

5) Dao sam predlog, potrebno je kazniti odgovorne koji su rasirili ovaj virus, sprovesti istragu a ne praviti se da je on "prirodno nastala bolest" i kriviti narod za "neodgovornost" jer narod u 90 odsto slucajeva postuje mere koje nemaju bas nikakvog efekta! Drugo, vakcine nisu neophodne jer je ista efikasnost lekova koje su namerno zabranili (ne mogu se naci u prodaji) da ljudi ne mogu da se lece drugacije, sto je ZLOCIN i odgovorni za to se itekako moraju kazniti, kao i za nametanje "obavezne" vakcinacije, koja toboze "nije obavezna" ali se svim sredstvima namece ljudima i oni se ucenjuju, sto je takodje zlocin za koji oni moraju odgovarati!

Isus nije rekao da se "mora placati porez"! Oni su samo zeleli da ga nateraju da on kaze da ne treba, da bi imali zasto da ga optuze i da ga ubiju! Zato on kaze njima "sto me iskusavate..".

Da je rekao otvoreno kakav ne treba davati porez, oni bi ga prijavili vlastima, koje su za to kaznjavale smrcu!

Druga stvar je ta, da su jevreji bili "pod Bozjom kaznom", i oni su ropstvo i namete zasluzivali, trebali su strpljivo da ih podnose! To im je Bog odredio!

A to se ne odnosi na nas, jer mi nismo teokratsko uredjena drzava, mi zivimo rastrkani po svetu, zato ovi nameti nisu za nas, i oni su nepravedni!

Svako prema njima treba da se odnosi u skladu sa svojom savescu i postupa u okviru prava. Ako moze da izbegne porez treba da ga izbegne!

Vi ne razumete bibliju, ne razumete Hrista, i uvek ste sve bukvlano shvatali!
1.Virus je izlovan,Kinezi u sinofarm vakcinu ubacuju MRTVI VIRUS.
2.Covid19 su mnoge bitange sirile namerno,namerno su zarazavali druge,o takvim slucajevima je bilo dosta izvestaja u medijima.
3.To je veoma PODMUKLA bolest.Mozda bi trebalo da odes u Indiju i da im kazes kako je to relativno bezopasna bolest.Tamo ljudi umiru po ulicama,spaljuju se lesevi na ulicama,nemaju ni boce kiseonika,a to sto je zdravstveni sistem NE PUKAO,vec se raspao i sto ne mogu da prime NE Covid pacijente ,to ti isto nije bitno...
4"Malo jaci od gripa" NO COMMENT
5.Oni koji su namerno sirili virus su uglavnom pohapseni,ali ostadoh uskracen za odgovor kako leciti bolest Covid 19.
Koji su to tvoji lekovi koji lece Covid19,ali su zabranjeni,dokumentuj ih.Da se naredi vladi da ih nabavi.A sto se tice vakcinacije ona nigde nije obavezna ,pa ni kod nas u Srbiji. To je na dobrovoljnoj bazi,prema slobodnoj volji.Evo kod nas u Srbiji ce svaki koji se vakcinise da dobije nagradu od 3000 dinara.Jel to jos neko u svetu ucinio,ili smo mi Srbi prvi i u ovome nagradjivanju?Nije li nagradjivanje bolje od kaznjavanja?

Pa jel Isus kazao da ne mora da se placa porez ili je dao Cezaru Cezarevo?
Ili mozda nije rekao dajte Cezaru Cezarevo?
Mozda je rekao NE Morate ako necete ili nemate da date Cezaru Cezarevo?,Kako je Isus rekao ucenicima?
Izbegavanje poreza NIJE Namet,vec je to vise kao SAMODOPRINOS da se izgrade putevi,skole,bolnice,da se plate ljudi koji rade za javno dobro,da se daju penzije starima i iznemoglima.
Porezi se i na nas odnose i mi trebamo sa radoscu da ih dajemo,a ne sa suzama.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070

To je njima dovoljno... zar si zaboravio da se nedovršeni stiudent geologije naziva doktorom, a svršeni gimnazijalac "inspiriše" im "kradljivca identiteta", o nastavnku o.t.o s Cetinja da i ne govorim.

Kontra znanje, doktori tipa Mengelea i Kinseya, "usrećitelji" sveta tipa Sorosa i Gatesa, sve su to sotonini "vojnici", miljenici klanjatelja senke i "proročice" u glavu kamenom udarene.

No, da se vratimo mi na temu.

Sve sam bliži uverenju da ako im ovo sa Covid - 19 prođe, da je sledeće upravo žig zveri.

Naime, ovdašnji (srbijanski) Veberovac, arhi lažovčina, ljude podmićuje s 25 eura ako se vakcinišu, a onima koji se iz bilo kog razloga ne vakcinišu ukida pravo na plaćeno bolovanje. Od toga do brisanja iz postojanja je mali korak. EU - ta protestantska nakarada na mala ili velika vrata uvodi digitalne covid pasoše.

Da niko ne može kupiti ni prodati, ni rob ni slobodnjak, a da nema žig zveri, broj imena njezina.

I to nikako nije Nedelja kako to uče subotodioti.

No, ne bojim se. Božija je poslednja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag