1) Covid-19 postoji! Ali nama nije poznato da li se radi o virusu posto on nikada nije izolovan!
2) Covid je rasiren namerno, i pokrenuo bi istragu koja bi dovela do toga da se odgovorni kazne i utvrdi o kojoj se bolesti tacno radi i koji su nacini sirenja (posto je i to nejasno)! A ne da se optuzuje narod za bolest, koji nije kriv nista!
3) To jeste relativno bezazlena bolest oko koje se pravi panika, posebno mediji to rade, u 99% slucajeva ljudi prezivljavaju bez posledica! Vakcine navodno imaju isti efekat kao i lekovi, pa su potpuno nepotrebne, posebno pored hlorikina i drugih lekova koji u 99% slucajeva daju izlecenje kod ljudi preko 65 god!
4) Ovo nije "opaka bolest", ovo je malo jaca gripa! Medjutim ako se odgovorni za njeno sirenje ne kazne, ( a nista se ne radi po tom pitanju osim sto se narod optuzuje da je kriv za sirenje infekcije), pomenuti ce rasiriti jos opasniji oblik bolesti!
5) Dao sam predlog, potrebno je kazniti odgovorne koji su rasirili ovaj virus, sprovesti istragu a ne praviti se da je on "prirodno nastala bolest" i kriviti narod za "neodgovornost" jer narod u 90 odsto slucajeva postuje mere koje nemaju bas nikakvog efekta! Drugo, vakcine nisu neophodne jer je ista efikasnost lekova koje su namerno zabranili (ne mogu se naci u prodaji) da ljudi ne mogu da se lece drugacije, sto je ZLOCIN i odgovorni za to se itekako moraju kazniti, kao i za nametanje "obavezne" vakcinacije, koja toboze "nije obavezna" ali se svim sredstvima namece ljudima i oni se ucenjuju, sto je takodje zlocin za koji oni moraju odgovarati!
Isus nije rekao da se "mora placati porez"! Oni su samo zeleli da ga nateraju da on kaze da ne treba, da bi imali zasto da ga optuze i da ga ubiju! Zato on kaze njima "sto me iskusavate..".
Da je rekao otvoreno kakav ne treba davati porez, oni bi ga prijavili vlastima, koje su za to kaznjavale smrcu!
Druga stvar je ta, da su jevreji bili "pod Bozjom kaznom", i oni su ropstvo i namete zasluzivali, trebali su strpljivo da ih podnose! To im je Bog odredio!
A to se ne odnosi na nas, jer mi nismo teokratsko uredjena drzava, mi zivimo rastrkani po svetu, zato ovi nameti nisu za nas, i oni su nepravedni!
Svako prema njima treba da se odnosi u skladu sa svojom savescu i postupa u okviru prava. Ako moze da izbegne porez treba da ga izbegne!
Vi ne razumete bibliju, ne razumete Hrista, i uvek ste sve bukvlano shvatali!