Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ako pak ne znaš tko je i kakav je Bill Gates, a sve ovo pišeš, onda si "mutav", onda si zapravo "korisna budala" koja se utapa u masu većine koju "vladari psihopati" koriste kako bi vladali svijetom.
Jovan nije svestan koliko se utopio u masu vecine, koliko su mu isprali mozak, i nije svestan svog neznanja..

Izjava Billa Gates-a općem stanju svijeta: "Vidite, stare ideje o dobroti i plemenitosti jednostavno su smetnje koje svijet mora odbaciti . A ovi hladni, bezosjećajni strojevi pokazuju nam pravi put."
----------------------------------
Evo!?!?!? Bill Gates zagovara da dobrotu i plemenitost treba što prije odbaciti, i ugledati se i ponašati se kao hladni i bezosjećajni strojevi. :ludd/::ludd/:

Nije citao Bill Gates-a, nije ga ni slusao.. Vrti jedan isti citat koji je pronasao na netu, i tvrdi da je to sto mi citiramo izvuceno van konteksta..

Pa ne znam samo kako moze da brani coveka koga nikada ranije nije ni citao, slusao i sa kojim nije upoznat?

Za razliku od njega, neki od nas od ranije poznajemo ovog coveka kao bezosecajanog..

Hahha..boji se jedog čoveka koga u životu video nije, niti će ga videti...pa ti si fenomen. Samo paranoiši....
Jesi li ga video, jesi ga citao, od kad uopste poznajes ovog coveka po imenu? Da li si o njemu cuo tek nakon pandemije ili ti je poznat od ranije?

Mogu da se kladim da ti njega nikada pre nisi slusao!

Nije tačno..Bil Gejts ne govori o tome..e zato trebaš ceo kontekst da priočitaš..ja ti neću reći moraš sam. On govori to u konteskut nečeg drugog..ima ceo tekst :)
Neki od nas znaju i kako Bill Gates dise! A ti nisi kompetentan da analiziras njegove stavove i tvrdnje! Vrtis se sa jednim jedinim citatom kao da on nesto dokazuje, a ima nebrojeno drugih tekstova!

Za kompletnu sliku o ovom coveku, moras mnogo vise citati, poznavati tehnologiju, racunare, programiranje i ostalo da bi mogao doneti sud o njemu, o njegovoj karijeri, licnosti i ostalom sto sad pokusavas!

Nisi dovoljno upucen! Ali si zato zapenio da ga odbranis!

Meni je dovoljno, jer znam ko je i sta je covek, nevezano za Covid i vakcine koje sada promovise.. O njemu i njegovom poslu mogu reci sve najgore..

E pa...to ćeš ti pronaći..nadam se...i postaviti..jer si sam birao tekst i citirao pa je red da ga ti i pokažeš u celini. Samo da ne bude zabune..tekst koji prethodi ovome govori o nečemu drugome te se ovaj nadovezuje
A ti si strucan da taj tekst analiziras? Ti znas sta je Bill Gates time mislio? :)

Pa ti ne poznajes tog coveka ni godinu dana! Mozda si nekada cuo za njegovo ime, ali o njemu nista ne znas!

Ukratko: Bil Gejts govori o tome da će tehnika i tehnologija omogućiti da se siromašni ne moraju pomagati "isključivo" od milostinje bogatih(iako će i dalje naravno bogati davati sirotinji, ali to ne rešava problem). Tehnologija treba da omogući brži način komunikacije i lociranje problema te omogućiti bolje načine rešavanja pitanja siromaštva..uz naravno edukaciju tih siromašnih.

Tako će "mašine zameniti dotadašnju praksu milosrđa"...

Upravo tako!

Bill Gates govori da ce masine zameniti potrebu za ljudskim kontaktom, odnosno da vise nece biti tolike potrebe za istim, i zato on promovise digitalizaciju, transhumanizam, a ljudski kontakt zeli da svede na minimum!

Stoga:

"Stare ideje o dobroti i plemenitosti jednostavno su smetnje... A ove hladne, i bezosjecajne MASINE (kompjuteri) pokazuju nam pravi put.."

Covek ima ozbiljnih psihickih problema!

On vise ceni kompjutere od ljudi, i kontakte sa robotima vrednuje vise nego kontakte sa ljudima! On promovise robote, i cak seks sa masinama.. Kompleksas je od mladosti jer je bio ruznjikav, niko ga nije voleo! Pa je izgradio odnos sa masinama!

Eto, nikakav problem sa ovom izjavom samo kada se pravilno kontekstira.
Ti ne vidis nikakav problem sa ovom izjavom? :oops:

JA SAM SOKIRAN!

9-ta zapšovest kaže: "ne svedoči lažno na bližnjega svoga".
Lazes ti protiv Boga!

A to ko je Bill Gates, molim te, nemoj nas uciti, to zna svako ko se bar malo bavio informatikom! Ti ocito nisi!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
3.To je veoma PODMUKLA bolest.Mozda bi trebalo da odes u Indiju i da im kazes kako je to relativno bezopasna bolest.Tamo ljudi umiru po ulicama,spaljuju se lesevi na ulicama
Ajde ti malo vise nauci o religiji, pa se onda javi da pricas! U indiji se ljudi spaljuju po ulicama vec 1000 godina, i na reci Gang, to je najveca pocast za jednog indijca da ga spale na reci Gang i razaspu njegov pepeo! To se radi iz verskih razloga!

Naravno lazljivi mediji ce ovo predstaviti kao da je spaljivalje zbog kovida! Takvim lazovima ti verujes!

Strasno sa kime ja uopste i pricam, vama su mediji isprali mozak, bukvalno!

Ostalo necu ni da komentarisem, nista pametno od tebe!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A to ko je Bill Gates, molim te, nemoj nas uciti, to zna svako ko se bar malo bavio informatikom! Ocito ti nisi!

Ja sam ti Mire rekao, da me je čovek angažovao i smatra da ga mogu zastupati. Ne znam zašto baš mene ali rekoh..filantrop čovek i kada sam malo o njemu se informisao ja videh da je stvarno falantrop koji je dao 29 miliajrdi dolaza do sada za siromašne. Tako da ja čoveka nemogoh odbiti.

Bill Gates govori da ce masine zameniti potrebu za ljudskim kontaktom, odnosno da vise nece biti potrebe za istim, i zato on promovise digitalizaciju, transhumanizam, a ljudski kontakt smatra nepotrebnim!

Stoga:

"Stare ideje o dobroti i plemenitosti jednostavno su smetnje... A ove hladne, i bezosjecajne MASINE (kompjuteri) pokazuju nam pravi put.."

Covek ima ozbiljnih psihickih problema!

On vise ceni kompjutere od ljudi, i kontakte sa robotima vrednuje vise nego kontakte sa ljudima! On promovise robote, i cak seks sa masinama.. Kompleksas je od mladosti jer je bio ruznjikav, niko ga nije voleo! Pa je izgradio odnos sa masinama!

Psihologija je majka!

A ti si sada koji kucaš na kompu postao jel da...hendikepiran nešto? Onda nemoj koristiti komp...ako si dosledan svojim tvrdanjma. Tehnika će te ubiti..ona ti je najveći naprijatelj...beži od nje.

Vidiš Mire, kako je kada se izvlači iz konteksta...mnogo gadno...

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
A ti si sada koji kucaš na kompu postao jel da...hendikepiran nešto? Onda nemoj koristiti komp...ako si dosledan svojim tvrdanjma. Tehnika će te ubiti..ona ti je najveći naprijatelj...beži od nje.

Vidiš Mire, kako je kada se izvlači iz konteksta...mnogo gadno...
Ja bolje znam sta je zavisnost od kompjutera i kako utice! Ja sam se bavio i dan danas se bavim programiranjem. A ti nemas pojma o ovoj temi uopste a pricas o njoj! I Shone vise zna, jer to mu je posao!

Svaki kompjuter pokrecu mali pozadinski procesi zvani "DAEMONI". I tvoj android uredjaj sadrzi iste!

Znaci, dok ti ovde pises, tvoj android uredjaj koristi pozadinske procese zvane DAEMONI! (cita se DEMON).

Da ne govorim da ovom sajtu pristupas preko adrese WWW (666) itd..

To nisu puke "slucajnosti", namerno se tako zovu! To su "demoncici" koji "trce"!

ZNACI U TVOM UREDJAJU, DOK OVO PISES, TRCE DEMONI! RAZMISLI O TOME!

Da ne bude da ja nesto izmisljam posto o ovom nemas pojma. Evo i odakle potice naziv za te pozadinske programe:

"The term was coined by the programmers at MIT's Project MAC. They took the name from Maxwell's demon, an imaginary being from a thought experiment that constantly works in the background, sorting molecules.[2] Unixsystems inherited this terminology. Maxwell's demon is consistent with Greek mythology's interpretation of a daemon as a supernatural being working in the background, with no particular bias towards good or evil..

A o Bill Gates-u ti ne znas bukvalno nista!I prosto, nisi kompetentan da donosis sud o njemu i tumacis njegove izjave! Prvo se obrazuj malo vise!

Ja sam ti Mire rekao, da me je čovek angažovao i smatra da ga mogu zastupati.
Ne glupiraj se!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja bolje znam sta je zavisnost od kompjutera i kako utice! Ja sam se bavio i dan danas se bavim programiranjem. A ti nemas pojma o ovoj temi uopste a pricas o njoj! I Shone vise zna, jer to mu je posao!

Mire, kad toliko znaš, što onda širiš dezinformacije...utom još gore..koristiš tehnologiju a onda govoriš kako je ona zla i kako pomoću nje Bili hoće da te zarobi i šta ti ja znam...molim te...ne pričaj svašta.

Svaki kompjuter pokrecu mali pozadinski procesi zvani "DAEMONI". I tvoj android uredjaj sadrzi iste!

Znaci, dok ti ovde pises, tvoj android uredjaj koristi pozadinske procese zvane DAEMONI! (cita se DEMON).

Da ne govorim da ovom sajtu pristupas preko adrese WWW (666) itd..

To nisu puke "slucajnosti", namerno se tako zovu! To su "demoncici" koji "trce"!

ZNACI U TVOM UREDJAJU, DOK OVO PISES, TRCE DEMONI! RAZMISLI O TOME!

Odlčino Mire, a što onda koristiš te DEJMONE kada kuckaš na tom kompjuteru? Nedoslednost.

A o Bill Gates-u ti ne znas bukvalno nista!I prosto, nisi kompetentan da donosis sud o njemu i tumacis njegove izjave! Prvo se obrazuj malo vise!

Da, ti si pio kafu sa njim i sve ti je rekao..doduše mene je vrbovao pre par meseci a ti sa njim si na gde si Bili..gde si Mire decenijma unazad?

Mire, šta ti to znači da ja o njemu ne znam ništa a to pretpostavlja da ti sve znaš? Kako ti možeš znati o njemu više od mene? Samo to me zanima?

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380

Sve je u ispravnoj nakani, i tehnologijom možemo slaviti Boga jer On je taj koji je čovjeku razum i kreativnost da istražuje i stvara, ali možemo naravno, zloupotrijebiti ta sredstva i pasti u ovisnost, čak i obožavanje napretka znanosti i tehnologije. Sve je u tome, da li nas internet povezuje s ljudima ili nas otuđuje od nas samih i od drugih, a i od Boga. To bi bilo najstrašnije.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, kad toliko znaš, što onda širiš dezinformacije..
Ja govorim istinu o lazovu Bill Gates-u! A ti siris dezinformacije!

koristiš tehnologiju a onda govoriš kako je ona zla i kako pomoću nje Bili hoće da te zarobi i šta ti ja znam...molim te
Ova tehnologija je zamisljena da "zarobi coveka"! Medjutim nije poenta cemu je ona namenjena, vec nacin na koji se koristi!

Noz je takodje zamisljen kao "oruzje", ali ga ti mozes koristiti u pozitivne svrhe da recimo preseces hleb!

Ja samo upozoravam na zlu nameru koja stoji iza ove tehnologije i o njenom satanskom poreklu. A o samom Bill Gates-u koji je deo iste price, kazem ti nisi kompetentan da govoris!

I sve izvrces! Nisi se cak ni dovoljno informisao..

Odlčino Mire, a što onda koristiš te DEJMONE kada kuckaš na tom kompjuteru?

Zasto ti koristis NOZ?

Da, ti si pio kafu sa njim i sve ti je rekao..doduše mene je vrbovao pre par meseci a ti sa njim si na gde si Bili..gde si Mire decenijma unazad
Ja sam informaticki obrazovan, a ti ocigledno nisi! Da jesi, ne bi ovako pricao o Bill Gates-u.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
ve je u ispravnoj nakani, i tehnologijom možemo slaviti Boga jer On je taj koji je čovjeku razum i kreativnost da istražuje i stvara, ali možemo naravno, zloupotrijebiti ta sredstva i pasti u ovisnost, čak i obožavanje napretka znanosti i tehnologije. Sve je u tome, da li nas internet povezuje s ljudima ili nas otuđuje od nas samih i od drugih, a i od Boga. To bi bilo najstrašnije.

Pa zato ne treba kritikovati Bil Gejtsa kada promoviše tehnologiju. Samo da mu reči ne krivimo.

Ova tehnologija je zamisljena da "zarobi coveka"! Medjutim nije poenta cemu je ona namenjena, vec nacin na koji se koristi!

Gejts ne govori o zarobljavanju već o korisnosti tehnologije

Ja sam informaticki obrazovan, ti ocigledno nisi!

To nema veze sa poznavanjem namera čoveka. Pošto ni ja ni ti nismo pili kavu sa njim, možemo znati na osnovu onoga što se o njemu govori. Naravno, samo je stvar koje izvore koristimo..da li fake news izvore ili one druge. Lako se sve zablude o njemu razotkriju i jednostavno ne možeš ti poznavati njega bolje od mene niti ja od tebe već ono što koristimo kao izvore o njemu a lako se otkriju kažem lažne vesti jer ima i zvaničnih njegovih izjava i stavova citirane u punom tekstu ili u puunom kontekstu i tu TZ ne može ništa.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag