Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Čekaj, gde bežiš od odgovora. Pitah te, zašto se ne možeš složiti u svemu sa onima koji gaje tako plemenitu ideju koju i sam zastupaš? Znači li to da ta ideja ipak nije dobra? Šta je problem sa vama koji gajite tu plemenitu ideju..zašto vas ona ne oplemeni da mislite isto?

Koju ideju? :)

Ne zna se jesi li drskiji ili mutaviji. Deset puta ti je odgovoreno.

I komentiraj svoje ljevičare megaubojice - Lenjin, Staljin, Hitler, Mao Ce Tong, Tito, Pol Pot.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Tu nije riječ o desničarstvu, nego o teritorijalnim pretenzijama. A nije li baš Milošević, ljevičar, lenjinist, boljševik, u tome prednjačio. Dakle, promašio si "ceo fudbal".

Slape, navlači te... doslovno te navlači da tema skrene u politiku.

Na delu je klasična sektaška lingvistička igrarija.

Bolje da se držimo reda/Pravilnika i da na Religiji ne pričamo o politici.
Da ne "popijemo ban...:mig:

On to i želi.. da Slapa baniraju.... što samo govori da radi posao za "ivicu", tačnije da su svi oni u dosluhu...

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Da, ljubav prema narodu je odlika velikih i Bogu odanih ljudi.

Ok, hvala na odgovoru.

Pa zato sam te pitao zašto ta ideja ako je tako "plemenita" ne učini da imate ljubav jedni prema drugima vi rodoljubi u Hrvatskoj i ovi ovde u Srbiji? Gde je tu ljubav među rodoljubima?

Ako vi nemate ljubav međusobno znači da ideja nacionalizma i "rodoljublja" nije dobra. Jer vas rodoljube čini da se međusobno mrzite a ne volite..pa gde je onda tu plemenitost te ideje? Hajde ali iskreno.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ti si očito neke druge ljude zamijenio sa domoljubima.

Nemaš odgovor. Ja ti kažem da vi "rodoljubi" ako ste vođeni plemenitom idejom zašto imate tako dijametralno suprotna mišljenja po pitajnu rata 1991-1995. Toliko vam je ideja plementia da u njeno ime vi ne možete ništa zajedničko naći. Zato te pitam šta je tu plemenito i dobro a još manje da je od Boga?

Ali evo imam plementiju ideju...hrišćansku. Ona ne govori o "rodoljblju" prema naciji već o ljubavi prema svima..svakom čoveku. E sada testiraj tu ideju nasuprot ideji "rodljublja". Kada se ova ideja u praksi primeni nestaju sukobi. A kada se ideja "rodoljblja" primeni u praksi nastaju sukobi. Shvataš da u toj ideji "rodoljublja" nešto ne štima..nije plementia.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nemaš odgovor. Ja ti kažem da vi "rodoljubi"

A ja tebi kažem da si ti očito neke druge ljude zamijenio sa domoljubima.

ako ste vođeni plemenitom idejom zašto imate tako dijametralno suprotna mišljenja po pitajnu rata 1991-1995. Toliko vam je ideja plementia da u njeno ime vi ne možete ništa zajedničko naći. Zato te pitam šta je tu plemenito i dobro a još manje da je od Boga?

Zašto hoćeš diskutirati o stvarima o kojima pojma nemaš?

Ali evo imam plementiju ideju...hrišćansku. Ona ne govori o "rodoljblju" prema naciji već o ljubavi prema svima..svakom čoveku. E sada testiraj tu ideju nasuprot ideji "rodljublja".

Isus je bio domoljub. Sori, tebi je Isus jednak đavlini.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A ja tebi kažem da si ti očito neke druge ljude zamijenio sa domoljubima.

Očito skrećeš temu.

Zašto hoćeš diskutirati o stvarima o kojima pojma nemaš?

Čekaj, jesam li rekao nešto što nije tačno..evo ti domoljubi u Srbiji na ovom skupu toliko "lepih" reči o Hrvatima i oni se pozivaju na "rodoljublje" i Boga. A oni vas mrze...pa de je tu plemenitost ideje? Isto je u Hrvatskoj. Pa gde se izgubi ta plemenitost?

Vidi, hrišćanska ideja bi ponudila mir na ovim prostorima..da je imate imali bi mir..ali "rodoljblje" vam radi suprotno..ne da vam mir.

Zašto izbegavaš da se suočiš sa realnošću da "rodoljublje" nije dobro? Vidiš li koliko krvi je proliveno zbog njega na Balkanu?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag