- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Ja sada ne govorim o tebi već o fenomenu "rodoljublja" i desnice koju ti protežiraš i kojoj se diviš.
Opet pokazuješ da si notorni neznalica, ili pak "proketi drznik". Ma čovječe, ja se ne divim desnici, ja se samo grozim krvoločne ljevice i krvoločnih ljevičara -
Lenjin, Staljin, Mao Ce-tung, Hitler, Čang Kaj-šek, Pol Pot, Crveni Khmeri, Mengistu, Tito. Po naređenju ovih osam nabrojanih krvoloka, megaubojica, ubijeno je 130 milijuna ljudi.
Evo da povežemo na kraju sa temom. Balkanska plemenska osetljivost nas čini da sumnjamo u svet da nam želi neko zlo..."oni sigurno nas mrze" .. "oni hoće da nas otruju" ..da nas unište. SZO radi protiv nas. ... ali kod nas je najizraženije jer mi ovde najviše u Evropi gajimo to "plemensko rodoljublje"
Osim što si "prokleti drznik", ovim gore si se sada razotkrio i da si "prokleti rasist". Tebi se naprosto gade ljudi koji žive na ovim prostorom. Zato se tebi i gadi nazivati ih narodima, pa ih imenuješ "plemenima". Dakle, ja sam bio "prokleto u pravu" kada sam konstatirao da ti mene "mrziš do bjesnila". Mrziš me jer sam katolik - pripadnik Kristove Crkve koju ti kao subotar moraš prokazivati kao Kurvu, mrziš me jer sam Hrvat a Hrvate ti smatraš divljim plemenom, i na koncu mrziš me jer sam, po tebi, desničar, iako ti zaprovao pojma nemaš ni što je desnica ni što je ljevica.
Zato je tolika odbojnst prema svemu što dolazi iz sveta.
Na šta konkretno misliš - što dolazi iz svijeta? Na marksizam koji stiže iz Bidenove Amerike? Točno, odbojan mi je. Suprotstavit ću mu se koliko god mognem. I ako mu se čitavi svijet ne suprotstavi, za koju godinu na "marksističku aždaju" će zajahati nekoliko novih - Lenjina, Staljina, Hitlera. Ti jaši s njima, ja ostajem na Božjoj strani.
Poslednja izmena: