- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Moram da kopiram ove tvoje bisere.
Ima tu novih bisera, posebno ovo da je Isus bio u petak sa Ocem.
odmah sam ovo tvoje prosledio.
Izgleda da ti je bolje. Treba li zvati Simovića, instituciju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Moram da kopiram ove tvoje bisere.
Znači, Laodikeji se objavljuje "bog facebook". Takav se bog i Jeleni objavljivao. Pa bi ona, kad joj veza s bogom nije bila najbolja, obznanila svjedočanstva u kojima je optuživala krive ljude.
Pa raj nije bio na nebu, vec u drugom delu hadesa! Naravno da nije bio na nebu kod Oca tog dana! Samo vi morate da se sramotite, da dajete besmislene komentare!A sam rekao u nedelju ujutro da još nije uzašao kod Oca
Znaci samo pucate pripremljen materijal, a to dokazuje da vas diskusija i ne interesuje, nego da "dokazete svoje" , da drugi vide kako ste nas pobili! I kako smo mi eto u nedostatku argumenata "zanemeli"!
To je upravo svrha bombardovanja!
A tih fora nam je vec dosta!
Nismo zacutali zbog nedostatka argumenata, vec zbog besmislenog kilometarskog posta!
ada Mu rekoše Jevreji: Sad videsmo da je đavo u tebi: Avraam umre i proroci, a ti govoriš: Ko održi reč moju neće okusiti smrt doveka.
Eda li si ti veći od oca našeg Avraama, koji umre? I proroci pomreše: ko se ti sam gradiš?
Isus odgovori: Ako se ja sam slavim, slava je moja ništa: Otac je moj koji me slavi, za kog vi govorite da je vaš Bog.
I ne poznajete Ga, a ja Ga znam; i ako kažem da Ga ne znam biću laža kao vi. Nego Ga znam, i reč Njegovu držim.
Avraam, otac vaš, bio je rad da vidi dan moj; i vide, i obradova se.
Tada Mu rekoše Jevreji: Još ti nema pedeset godina, i Avraama li si video?
Jovan, glava 8
Aha, znači Simović je kao Kinsey, Veith, i tako ti, nekakav liječnik?Izgleda da ti je bolje. Treba li zvati Simovića, instituciju?
Prosledio si da se sramotis! Pricas kako ti znas sta uci pravoslavlje 550 puta bolje od mene, a ne znas da mi ne ucimo da je Raj bio na nebu!!!Moram da kopiram ove tvoje bisere.
Pa raj nije bio na nebu, vec u drugom delu hadesa! Naravno da nije bio na nebu kod Oca tog dana! Samo vi morate da se sramotite, da dajete beamislene komentare!
Ne 550 nego 1550. Ti uopšte ne znas pravoslavnu teologiju. Sam si više puta rekao besmislice, a ja sam citirao pravoslavne teolog. Nisi znao da Justin Ćelijski uči o Mitarstvima. Da PC uči da se razgovara sa mrtvima. Da duše umrlih misle i pričaju, a ti si tvrdio da samo osećaju. Uopšte ne znas prav. Teologiju. Ja svaki dan čitam prav. Knjige. Izmislio si da ne učite o večnim mukama, a ja čitao Amfilohija u Sverigori gde zastupa večne muke i da je to učenje PC. A od njega nema glavnijeg pravoslavca kod Srba i uopšte se računa kao najstručniji u celom svetu. Pa si pitao gde pc uči nauku Platona. Ja ti onda citiram jednog od najvećih teologa Grčke danas.550 puta bolje od mene
Mire, Isus je i čovjek i Bog svemogući. Naravno da je u svakom trenutku sa svojim Ocem. Ne bi Isus lagao razbojniku da će još u petak biti s njim u raju.
Blage veze ti sa pravoslavljem nemas! Da imas znao bi da su do Hrista sve duse i pravednika i nepravednika bile na istom mestu u hadesu! Dakle, Isus nije morao da ode "na nebo u raj" jer tamo nije raj! Vec kao sto i pise bio je u hadesu sa zlocincem, tj. u delu za pravednike, koji se naziva rajem!!!Ne 550 nego 1550. Ti uopšte ne znas pravoslavnu teologiju. Sam si više puta rekao besmislice, a ja sam citirao pravoslavne teolog. Nisi znao da Justin Ćelijski uči o Mitarstvima. Da PC uči da se razgovara sa mrtvima. Da duše umrlih misle i pričaju, a ti si tvrdio da samo osećaju. Uopšte ne znas prav. Teologiju. Ja svaki dan čitam prav. Knjige. Izmislio si da ne učite o večnim mukama, a ja čitao Amfilohija u Sverigori gde zastupa večne muke i da je to učenje PC. A od njega nema glavnijeg pravoslavca kod Srba i uopšte se računa kao najstručniji u celom svetu. Pa si pitao gde pc uči nauku Platona. Ja ti onda citiram jednog od najvećih teologa Grčke danas.
Uhh, kako ti zelis da nam nadjes kontradikciju?Jedni verujete jedno, drugi drugo, pravi haos i konfuzija u vasim tvrdnjama