- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
"Sve sam zapovijedi iz Dekaloga održao, a posebno subotu, pa što mi je još činiti da se spasim", zapita Tripo Isusa. Još jedno ti nedostaje, idi i sprdaj se s ljudima.", odgovori mu Isus.
Isus??? Ili "Isus"...
Pre će biti onaj drugi. Ali to je tako očekivano, jer njima je on Isusov brat....
I ja mu oprastam, ali ne pitam se ja..
Upravo tako. Ne pitamo se ni ti ni ja.
Sramota! Vadis se "konstatacijom"! Nazvali ste nas (odnosno ti si nas nazvao) - "retardima i ludacima"! A to i mislis da jesmo! Biblija kaze - "svaki koji kaze bratu svom budalo ZASLUZIO JE PAKAO OGNJENI!"! Pa ti sad vidi jesi li gresan ili ne!
Ti izazivas reakciju, da bi optuzio, sto je sotonsko delo!!! Druge navodis na zlo i podmeces im nogu! To je zloca i ja to ne radim!
Ko je on da nešto konstatuje? Ko? Heretik i apostata, nametljivac koji je prihvatio lažno evanđelje koje pokušava da nametne drugima.
Da li je grešan ili ne zavisi od toga da li nas on smatra "braćom". Mi nismo deo "remnanta", te nismo njegov "brethren" stoga ne čini nikakav greh, ali zato ga čini kada se Isusovim naziva, a ono što on misli da je Isus, Isus nije.
Uz sve to on i ne veruje u pakao. Veruje lažljivoj koju je Taramama odlično opisao.
Sotonsko delo? Pa šta si drugo mogao da očekuješ od njega koji je kao i svi njemu slični i deo sinagoge satane.
Pa ti sam sebe nameces kao temu svojim vredjanjem nas i nase licnosti. Vredjas nasu crkvu, svetinju, svoje grehe nam pripisujes, podmeces i lazes, izazivas i pravis zavere da nas se makne s foruma! Izmisljas da si crnogorac, da si bivsi pravoslavac, da si profesor, i da si se krstio skoro u adv. a njihov si clan jos pre 90-ih.. Tvoja licnost je ne samo upitna, vec je dokazano da si prevarant!
I umesto da se posramis i da se pokajes, ti nastavljas sa istim radnjama!
Svemu tome je uzrok ono što on naziva "naukom" i sa čime se identifikovao. Ne zaboravi da je na "dubioznim" temeljima, tačnije lažnim i nastao kult čekalaca sedmog dana.