Cistiliste

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
"Sve sam zapovijedi iz Dekaloga održao, a posebno subotu, pa što mi je još činiti da se spasim", zapita Tripo Isusa. Još jedno ti nedostaje, idi i sprdaj se s ljudima.", odgovori mu Isus.

Isus??? Ili "Isus"...

Pre će biti onaj drugi. Ali to je tako očekivano, jer njima je on Isusov brat....

I ja mu oprastam, ali ne pitam se ja..

Upravo tako. Ne pitamo se ni ti ni ja.

Sramota! Vadis se "konstatacijom"! Nazvali ste nas (odnosno ti si nas nazvao) - "retardima i ludacima"! A to i mislis da jesmo! Biblija kaze - "svaki koji kaze bratu svom budalo ZASLUZIO JE PAKAO OGNJENI!"! Pa ti sad vidi jesi li gresan ili ne!

Ti izazivas reakciju, da bi optuzio, sto je sotonsko delo!!! Druge navodis na zlo i podmeces im nogu! To je zloca i ja to ne radim!

Ko je on da nešto konstatuje? Ko? Heretik i apostata, nametljivac koji je prihvatio lažno evanđelje koje pokušava da nametne drugima.

Da li je grešan ili ne zavisi od toga da li nas on smatra "braćom". Mi nismo deo "remnanta", te nismo njegov "brethren" stoga ne čini nikakav greh, ali zato ga čini kada se Isusovim naziva, a ono što on misli da je Isus, Isus nije.

Uz sve to on i ne veruje u pakao. Veruje lažljivoj koju je Taramama odlično opisao.

Sotonsko delo? Pa šta si drugo mogao da očekuješ od njega koji je kao i svi njemu slični i deo sinagoge satane.

Pa ti sam sebe nameces kao temu svojim vredjanjem nas i nase licnosti. Vredjas nasu crkvu, svetinju, svoje grehe nam pripisujes, podmeces i lazes, izazivas i pravis zavere da nas se makne s foruma! Izmisljas da si crnogorac, da si bivsi pravoslavac, da si profesor, i da si se krstio skoro u adv. a njihov si clan jos pre 90-ih.. Tvoja licnost je ne samo upitna, vec je dokazano da si prevarant!

I umesto da se posramis i da se pokajes, ti nastavljas sa istim radnjama!

Svemu tome je uzrok ono što on naziva "naukom" i sa čime se identifikovao. Ne zaboravi da je na "dubioznim" temeljima, tačnije lažnim i nastao kult čekalaca sedmog dana.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Opraštaš mi za uvrede koje si rekao meni.Baš divno od tebe.

Koji si ti covek to je strasno!
Pa ti si nas provocirao, kao i sada sto provociras, a ja sve sto sam rekao o tebi je tacno!

Opet projekcija.

Projekcija si ti sam, ali projekcija necastivog Milose Bogdanovicu!

Evo kajem se što si mi rekao da pijem lekove i da sam zao

Nisam ja pominjao nikakve lekove, opet podmeces! A da, pa jesi primao lekove, ali intravenozno si sam sebi ubrizgavao, Milose Bogdanovicu! Pitanje je da li si i sada cist.

A da nisi zao, pa ne bi ovo radio!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
ostavi adresu i ja ću ti poslati Bibliju koja ima i Novi zavjet. :smisi:

Komentar mog prijatelja.
Ha ha

Ovo zadnje je prejako.

:roll::roll::roll::roll::beee::beee::beee:

Hoćeš li ovako leći i valjati si, ako te slučajno Isus upita: Zašto si se izrugivao sa svetom Gertrudom?:smisi:

Baš će me pitati. Ma sigurno joj je Isus rekao. :beee:

:roll::roll::roll::roll::beee::beee::D:D:D:mig::mig::dance2::bfghb::bfghb:

I ovo ću da kopiram.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Opet te pitam: Što onda čine oni koji se krste za mrtve?
A ne, to je pogresan prevod! Treba da glasi - "koji se krste da bi bili mrtvi", znaci "duhovno mrtvi"! Njima je sve simbolicno kad im to odgovara!

A to sto u makabejcima pise da se mole za mrtve itd.. ma to je paganska izmisljotina, to su izbacili. Isto tako su izvrnuli i kada "Isus propoveda mrtvima" po njima on ne propoveda "doslovno mrtvima" vec "duhovno mrtvima"!

Kako ne shvatas Slape sa kim pricas? Sa onima koji ce namerno izvrnuti tekst, insistirajuci na drugom prevodu samo da odgovara njihivoj dogmi. Tako ce i zapetu pomeriti, cak ce menjati i Hristove reci! Pa ne kaze on da ce on biti u raju sa zlocincem tog istog dana, vec "jednog dana"! (iako ovo nikako ne odgovara Isusovom stilu govora)..

Sa takvima ne vredi diskutovati, oni su podrugljivci, cak i kad naizgled govore sa postovanjem, iza toga se krije zelja da te zavrbuju! Ne pada im na pamet da razmisle da li mozda oni grese, jer oni "imaju istinu"! Kako oni mogu da pogrese? Zato ce uvek, ma kako govorili, tebe i tvoje ucenje ismejavati u sebi, a tebe licno smatrati glupim, naivnim ili prevarenim.

I ako ne prihvatis njihov pogled na bibliju, i posle konstantnog ubedjivanja, onda si za njih ili "retardiran" ili "pokvaren" i "namerno lazes"!

Zato ovaj i njemu slicni nas i nazivaju "ludacima"!

Sacuvaj me Boze takvih ljudi!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Ljudski rod će se ponovo vratiti stanju prvobitnog blaženstva, opravdavajući samim tim prvobitni cilj svog postojanja. Argumentacija za tu ideju je veoma jednostavna: ljubav Božija prevazilazi sve naše grehe, i kao što obilni izvor gasi razbuktalu vatru, tako će i milost Božija preizobilno pokriti grehe čovečanstva i rashladiti surovi plamen paklenog ognja. Pa i sam pakleni oganj, saglasno takvim predstavama, stvoren je i zato da bi pretapao grešnike u svete, čistio ih od primesa strasti i grehova, kao što zemaljski oganj čisti zlato od nepotrebnih primesa.

I PC uči o čistilištu.

Sveštenik Valerije Duhanjin: Da li večne muke protivreče ljubavi Božijoj

Dakle lažu da ne priznaju čistilište.

Opet konfuzija oko učenja.

Sveti Pavao: Što onda čine oni koji se krste za mrtve? (1 Kor 15,29)

Da stvarno se tu vidi nauka o čistilištu.

Imaju još 3 stiha, kako te nisi dao.

:beee: :D :D:D:beee:

Natrag