UPLOADER
- Učlanjen(a)
- 19.10.2010
- Poruka
- 3.323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Štose tu može , vaša je nauka poganska i izmišljena , vi više vjerujete ženi koja je fantazirala ,i maštala o Orijonu i ratovima zvjezda nego Kristu koji je govorijo o spasenju duše
Štose tu može , vaša je nauka poganska i izmišljena , vi više vjerujete ženi koja je fantazirala ,i maštala o Orijonu i ratovima zvjezda nego Kristu koji je govorijo o spasenju duše
U Bibliji stoji da vatra na vratima u Jerusalimu neće nikada biti ugašena, eno ih još gore.
Piše da će se dim iz Edoma večno dizati, eno se još diže.
Sodoma još gori. Večni oganj, eno ljudi videli da još gori Sodoma.
Molitva za oslobođenje tisuću duša iz čistilišta
Isus je obećao svetoj Gertrudi da će svaki put kad se izmoli ova molitva, pa i ako se izmoli više puta dnevno, osloboditi tisuću duša iz čistilišta:
Međugorje info
A jaću dase molim svojoj Gospi
Tako imi sa vašim glupostima , subotarenjima ilažnim proročnicamaZa razliku od vas mi se ismejavamo sa vašim molitvama svecima i vašim izjavama.
Tose odnosi navasKao Ilija Valovim prorocima.
Kao ivi snašima , Tripo sirkusantA vi ne možete sa našim izjavama.
Tako imi sa vašim glupostima , subotarenjima ilažnim proročnicama
Kao ivi snašima , Tripo sirkusant
Anrtonija, kada bi ti procitala makar dvije knjige Elene Vajt: Put Hristu i Ceznja vekova, videla bi o kome je ona najvise pisala.Štose tu može , vaša je nauka poganska i izmišljena , vi više vjerujete ženi koja je fantazirala ,i maštala o Orijonu i ratovima zvjezda nego Kristu koji je govorijo o spasenju duše
Pogledajte prilog 116772
Aha, ali mi idemo pravo u čistilište, a oni, khm, khm....
Zasto onda tvoja crkva uci da se "inkarnirao"? Hoces da budes vodja a ne znas ni sta ti crkva uci!Isus je postao duša, dakle čovek. To je Biblija, a tvoja nauka je paganska i lažna
Nije Isus bio nikakva dusa ili duh pre utelovljenja, jer on nije bio stvoreno bice, vec vecni Bog.
Covek u sebi ima stvaralacku silu koju imaju stvorenja, i on je kao zivo bice dusa ziva.
To nikako ne moze biti Isus jer on nije stvoreno bice, vec vecni nestvoreni Bog.
Najeo se, gorusicu imas, samo sto ti vatra na nos ne izadje! Daj popi neki lek, sta skaces na nas! Nismo ti mi krivi sto ti imas pokvaren stomak!Bibliji stoji da vatra na vratima u Jerusalimu neće nikada biti ugašena, eno ih još gore.
Piše da će se dim iz Edoma večno dizati, eno se još diže.
Sodoma još gori. Večni oganj, eno ljudi videli da još gori Sodoma.
Za razliku od vas mi se ismejavamo sa vašim molitvama svecima i vašim izjavama.
Kao Ilija Valovim prorocima.
A vi ne možete sa našim izjavama.