Cistiliste

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Aha, ali mi idemo pravo u čistilište, a oni, khm, khm....

To vam je da umirite savest pošto ovde nećete da se menjate na bolje.

Isus se nikome nije ismejavao,

Zato jeste Ilija.

Daj popi neki lek, sta skaces na nas! Nismo ti mi krivi sto ti imas pokvaren stomak!

Naravno da ćeš nakon svih onih besmilica da popljuvaš sagovornika.
Jer i sam znaš da iznosiš neistine.
Ovo je tvoje pravo lice. Bar sada ne glumiš.

I to govori o tebi, ti sebe projektuješ kroz ono što meni govoriš.

I ovo ću da priložim uz one tvoje besmislene komentare.

Koji su samo za sprdnju.

on i danas poziva ljude k njemu, pruza ruke ka svojima i moli ih da mu se vrate, kao sto i pise u bibliji..

To je radio i Ilija, a onda im je izrekao sud od Boga.

A sto se tice Ilije, on je imao poruku suda za njih da objavi!

E vi ste u istom stanju kao i Valovi sveštenici.

A ti nisi Ilija prorok da nosis poruku suda! Hriscani su pozvani da prenose evandjelje, koje je "dobra vest" milost spasenje i oprostaj ljudima, a ne izrugivanje i osude!

Vas to ne zanima. Čak stoji naredba da se pred takve ljude ne stavlja jevanđelje.

Naravno da ću da se sprdam sa vašom naukom.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Zato jeste Ilija
Znaci ti si prorok Ilija? Taramana je ovo isto govorio da se ugleda na Iliju i Laodikeja!

Sve vas sotona uverio da ste proroci!

Rekao sam to Taramani, ali za razliku od tebe on se popravio i na kraju prestao, a ti si Boze me sacuvaj!

To je radio i Ilija, a onda im je izrekao sud od Boga.

Ilija je imao vest "osude"! Hriscani imaju vest "evandjelja"! Ti ne znas ni sta je to evandjelje!

"Bog ne gleda vise na vremena neznanja nego zapoveda svima da se svuda pokaju".

Ti jedino nas napadas - crkvu, a homoseksualce, pedofile, sataniste i sav sljam ovoga sveta amnestiras!

To je toliko jadno, da ja nemam reci!

Ilija ce imati vest osude! Ali pre toga ce se propovedati "dobra vest" spasenja, oprostaja, mira i ljubavi!

Znaci sta ti ovde radis, ti svima oprastas osim nama! I jos vices kako su svi od nas bolji! To je bolesno!!!

E vi ste u istom stanju kao i Valovi sveštenici.

Da smo i 100 puta gori, u NZ niko nije ismejavao mnogobosce, Pavle ih je cak i pohvalio za njihovu poboznost!

Vas to ne zanima. Čak stoji naredba da se pred takve ljude ne stavlja jevanđelje

Stoji naredba - "ako neko ne poslusa, otresite prah sa nogu svojih"!

Rekao im je da ih ostave na miru, a ne da ih maltretiraju psuju i vredjaju kao ti nas! Ti uzivas u svom bezobrazluku!

Kako si nas ono nazvao? - "retardima i ludacima"? Vidi se koliko si zao!

Naravno da ću da se sprdam sa vašom naukom

Sprda se jedino demonizovan covek! Demonizovani, pljuju, psuju, vredjaju, skrgucu zubima i imaju fobiju od krsta, od crkve i od svetinje! A tebi se isto povraca cim vidis crkvu!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Ti jedino nas napadas - crkvu,

Nisam ja kriv što ti (vi na toj strani) obožavaš svoju denominaciju.

To je iz PP i nisam rekao ja nego onaj kome sam poslao vaše besmislice.

Sprda se jedino demonizovan covek!

Znači da je Ilija demonizovan po tebi.

“Koliko uspiješ izbaviti zatočenih duša, toliko ćeš zadobiti prijatelja u Nebu”

Blažena Marija Eugenija de Smet, još kao dijete pomagala je dušama u Čistilištu

Međugorjeinfo

Evo koliko je jadna nauka koju zastupate.

Dakle kolji, ubijaj, varaj, kradi, a mi ćemo te iz čistilišta izvući.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Sprda se jedino demonizovan covek! Demonizovani, pljuju, psuju, vredjaju, skrgucu zubima i imaju fobiju od krsta, od crkve i od svetinje! A tebi se isto povraca cim vidis crkvu!
Misliš ima "bjesove"? Vidi, ako i ima, kod njega ne pomaže egzorcizam. Prvo jer "prosvetljeni" biblijom (namerno malim slovom) posednuti i ne izgone takve duhove, drugo jer je on duha svojom voljom primio, a egzorcizam se vrši nad onima koji su svesni svoje posednutosti i traže pomoć.

Sve vas sotona uverio da ste proroci!

Upravo je taj koga si pomenuo. On, pali serafim, sin vatre, i jeste Ellenin "duh proroštva". Njemu naime nije strano da se predstavlja kao anđeo Svetla, ali i kao Bog (to je učinio stvarajući islam).
Ti jedino nas napadas - crkvu, a homoseksualce, pedofile, sataniste i sav sljam ovoga sveta amnestiras!

Ilija ce imati vest osude! A pre toga se propoveda "dobra vest" spasenja, oprostaja, mira i ljubavi!

Znaci sta ti radis, ti svima oprastas osim nama! To je bolesno!!!

Ne, Mire, nije bolesno. Osim ako posednutost ne smatraš bolešću.

Da smo i 100 puta i gori, u NZ niko nije ismejavao mnogobosce, Pavle ih je cak i pohvalio za njihovu poboznost!

Problem je u tome što mi nismo gori. Što sve optužbe nemaju nikakvih osnova i što pre svega dolaze od onih koji su što u svojoj gluposti, što naivnosti, što sa namerom postali "apostoli" i "proroci" palog zlobnika i njegovog "duha".

Stoji naredba - "ako neko ne poslusa, otresite prah sa nogu svojih"!

Rekao im je da ih ostave na miru, a ne da ih maltretiraju psuju i vredjaju kao ti nas! Ti uzivas u svom bezobrazluku!

Da, stoji ta naredba. Ali ona se odnosi na apostole, a ne na posednute lažne proroke. Treba li da poslušamo takve? Koji nas uče da se klanjamo DRUGIM BOGOVIMA? Koji prenose drugo evanđelje?

Ne mire, nije on zao, on je samo sluga "vernog ostatka", otelotvorenje oholosti kultista i sektaša.

Ps. što se tiče oprosta, ja mu kao čovek opraštam, ali On u čije ime tvrdi da radi takve stvari, neće.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303

Jadno je ono što vi zastupate.

To je bolesno!!!

Tačno ono kako se vi odnosite prema nama i kakva vam je nauka.

Pavle ih je cak i pohvalio za njihovu poboznost!

To nije tačno, kako se onda zgrozio nad idolima.

To vi radite i to direktno, moj brat i prijatelj nije nikome direktno to rekao. On je samo konstatovao stanje.

Misliš ima "bjesove"?

To pokazuje Miroslav Slankamenac, zvani Mire ovde.

Prvo jer "prosvetljeni" biblijom (namerno malim slovom) posednuti

Tebi je bitno da si napisao velikim S za satanu.

Svaku temu si pretvorio u popljuvavanje moje ličnosti i adventizma.

Molitva svete Matilde za duše u čistilištu
Bitno

Isus je razorio ovu nauku pričom o Lazaru i bogatašu.

Nema prelaska nikome, ko nije verovao Mojsiju i prorocima neće verovati da ko ustane iz mrtvih.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ps. što se tiče oprosta, ja mu kao čovek opraštam, ali On u čije ime tvrdi da radi takve stvari, neće.

I ja mu oprastam, ali ne pitam se ja..

To nije tačno, kako se onda zgrozio nad idolima

Mozes ti da se zgrozavas koliko hoces, a li ne da vredjas! Biblija kaze - "neka svaka vasa rec bude solju zacinjena" "I uvek budite spremni na odgovor svakom KO VAS ZAPITA za razlog nade koja je u vama ALI TO CINITE BLAGO I SA POSTOVANJEM.."

Prvo kaze da "ne nameces veru" vec ako te neko pita da objasnis! Dok nas ti vijas i maltretiras!

Drugo kaze da to "cinis blago i sa postovanjem"!

A sta ti radis, ti nas ismejavas i vredjas bezobrazno! Jos nas bez imalo srama nazivas "retardima i ludacima"! A to je tvoj duh. U private si me naravno i psovao, pa te ja nisam prijavio a trebao sam!

To vi radite i to direktno, moj brat i prijatelj nije nikome direktno to rekao. On je samo konstatovao stanje.

Sramota! Vadis se "konstatacijom"! Nazvali ste nas (odnosno ti si nas nazvao) - "retardima i ludacima"! A to i mislis da jesmo! Biblija kaze - "svaki koji kaze bratu svom budalo ZASLUZIO JE PAKAO OGNJENI!"! Pa ti sad vidi jesi li gresan ili ne!

Ti izazivas reakciju, da bi optuzio, sto je sotonsko delo!!! Druge navodis na zlo i podmeces im nogu! To je zloca i ja to ne radim!

Tebi je bitno da si napisao velikim S za satanu

A kada ti pises velikim slovom onda nema veze? Uzeo si moj prigovor tebi sto sam uputio, i bezobrazno druge optuzujes za ono sto i sam radis! I to uvek tako cinis, druge optuzujes za ono sto ti sam radis! Da li je u pitanju formalizam, mrznja, da li drugo sta!

Svaku temu si pretvorio u popljuvavanje moje ličnosti i adventizma.

Pa ti sam sebe nameces kao temu svojim vredjanjem nas i nase licnosti. Vredjas nasu crkvu, svetinju, svoje grehe nam pripisujes, podmeces i lazes, izazivas i pravis zavere da nas se makne s foruma! Izmisljas da si crnogorac, da si bivsi pravoslavac, da si profesor, i da si se krstio skoro u adv. a njihov si clan jos pre 90-ih.. Tvoja licnost je ne samo upitna, vec je dokazano da si prevarant!

I umesto da se posramis i da se pokajes, ti nastavljas sa istim radnjama!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
I ja mu oprastam, ali ne pitam se ja..

Opraštaš mi za uvrede koje si rekao meni.

Baš divno od tebe.

A to je tvoj duh.

Opet projekcija.

A kada ti pises velikim slovom onda nema veze?

Kada je na početku rečenice, naravno.

Uzeo si moj prigovor tebi sto sam uputio, i bezobrazno druge optuzujes za ono sto i sam radis! I to uvek tako cinis, druge optuzujes za ono sto ti sam radis! Da li je u pitanju formalizam, mrznja, da li drugo sta!

Opet projektuješ sebe.

Pa ti sam sebe nameces kao temu svojim vredjanjem nas i nase licnosti. Vredjas nasu crkvu, svetinju, svoje grehe nam pripisujes, podmeces i lazes, izazivas i pravis zavere da nas se makne s foruma! Izmisljas da si crnogorac, da si bivsi pravoslavac, da si profesor, i da si se krstio skoro u adv. a njihov si clan jos pre 90-ih.. Tvoja licnost je ne samo upitna, vec je dokazano da si prevarant!

:beee: :roll: :D

Tebi je lična uvreda ako uzmem vaše arg. i dam ih drugima.

Ti samo vređaš lično ljude, što si pokazao jutros.

I umesto da se posramis i da se pokajes

Evo kajem se što si mi rekao da pijem lekove i da sam zao.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
I ovo ću da priložim uz one tvoje besmislene komentare.

Koji su samo za sprdnju.

Naravno da ću da se sprdam sa vašom naukom.

"Sve sam zapovijedi iz Dekaloga održao, a posebno subotu, pa što mi je još činiti da se spasim", zapita Tripo Isusa. Još jedno ti nedostaje, idi i sprdaj se s ljudima.", odgovori mu Isus.

Natrag