pa kakve veze ima ako se time taj tvoj budizam ne bavi. ako je korisna, vežbaš i bude ok.
jel vidiš kako je korisno to disanje. uopšte te ne kapiram. ti navrzo na taj budizam, a ovamo imaš lek u rukama. ta gipkost me naročito zanima, leđa me nešto koče. valjda puno sedim. jbg a ko ne sedi.
Au brale ovo ostalo što pišeš mi je totalno konfuzija. pa kud sa glavom da se zezaš. tu ako nešto kvrcne, ode mast u propast. to samo da poludiš. ovi pravoslavci ovde navalili o bogu kojeg niko nije ni video ni čuo, ali svi 100% ubeđeni da postoji. što bi ti reko, tako im rekli kad su bili mali
a ti opet o umu. ni njega nisam vido, ali dobro, valjda je tu negde u glavi...
priznajem, lava sam vido u zološkom vrtu
čekaj bre. za početak objasni šta se postiže tom meditacjom. sigurno i njih ima raznih. jedna za ovo, druga za ono. nego, kolko ti već radiš tu meditaciju. jel si ti iskusan?
početak mi je jasan. sednem na stolicu i ispravim leđa. to je jasno. možda ću ipak morati malo da se naslanjam. kazao sam ti da me leđa bole nekad.
ali totalno te ne kapiram za ovo da ne kontrolišem disanje. pa moram da dišem. ne mogu na škrge.
i ovo kad udišeš, šta ti to znači da ispratiš svojom svešću
ej sad sam probao i stvarno kroz glavu samo lete neke slike. ko na tv kad menjaš kanale. ma otkazaću kablovsku, majke mi
hvala ti za ova uputstva. nije tu meni još mnogo toga jasno, ali probam pa se javim. najviše mi se sviđa ovaj deo što nema promašaja. kako god da bude, dobro je. to mi je totalno gotivno
e znao sam! ti to onako objektivno. što jes jes
e ovde si se izvadio. strašno mrzim ono: svaki ciga svoga konja hvali. čim pitaš nekog nešto, a on ko da si uključio ploču. iz usta mu med i mleko, sve neka obećanja, te raj na nebu, blaženstvo, idila, san snova. a posle ga vidiš, mrzi samog sebe. čekaj, polako, čoveče, prvo sebe preslišaj šta si postigo sa tim svojim andrmoljama, pa posle drugima popuj.
dobro, za sad si položio, bar kod mene. al nemoj sad mnogo da mi hvališ, jel odmah prelazim na oni prananjamu
e pa to sam te pitao odma na početku. šta ti nudiš? za šta je po tebi dobra ta meditacija. ja sam čuo od nekih opet one hvale što sam ti piso, ali sam to domah pola bacio u kontejner