Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zato sam rekao, za sagledavanje istorije nije dovoljno uzeti udjbenik iz 5 razreda osnovne skole, vec istrazivati dublje.
Ne istrazivati je vrlo opasno, i danas je veci deo covecanstva izmanipulisan jer ne istrazuje, i veruje povrsnim istorijskim podatcima koje crkve vesto koriste da bi drzale ljude u okovima neznanja.
Pogresno, dokaze sam vec prilozio.. Ali nije bitno..
U pravu si da su mnogi ljudi izmanipulisani i da treba duboko da istražujemo. Niko od nas nije vakcinisan protiv manipulacije, zato treba dobro da pazimo ko i šta piše. Lepo je što ti ovde predlažeš, ali nigde ne vidim konkretnu referencu za dublje istraživanje. Pored najbolje volje ne mogu da vidim dokaze koje si priložio ili predložio. Zato te ljubazno molim da u tom smislu predložiš ovde reference za dublje istraživanje kojim se ti očigledno baviš pa da i mi uzmemo da izučavamo iste izvore.
Meni se nisu smejali.
- Jevsevije Popović - opšta crkvena istorija
- Sokrat Skolastik - crkvena istorija
- Sozomen - crkvena istorija
- Epiphanus - adversus Haereses
Neke od navoda sam vec prilozio, u vezi otpada, Nazarena, itd..
[/QUOTE]Sve najboje
Ne istrazivati je vrlo opasno, i danas je veci deo covecanstva izmanipulisan jer ne istrazuje, i veruje povrsnim istorijskim podatcima koje crkve vesto koriste da bi drzale ljude u okovima neznanja.
Meni se nisu smejali.
- Jevsevije Popović - opšta crkvena istorija
- Sokrat Skolastik - crkvena istorija
- Sozomen - crkvena istorija
- Epiphanus - adversus Haereses
Neke od navoda sam vec prilozio, u vezi otpada, Nazarena, itd..