Član
- Učlanjen(a)
- 03.10.2010
- Poruka
- 1.305
[h=2][/h] Koji rečnik koje izražavanje? samo prebrojte koliko je ružnih reči napisao što sramote Boga. A ovo je ta miroljublivost na koju se Adventizam poziva.
Toliko o pobožnosti i posvećenosti tog Adventizma pun duha svetoga! a sada vi sami zaključite dali su to deca Božija i ima li ljubavi Božije u njima. Zaboravili su i na ljubaznost i na HRISTOVU najveću zapovest.
1.Jov. 3,10. Po tom se poznaju djeca Božija i djeca đavolja: koji god ne tvori pravde, nije od Boga, i koji ne ljubi brata svojega.
Ljubazni! koji dobro čini od Boga je, a koji zlo čini ne vidje Boga
Progone nas, ali nijesmo ostavljeni; obaljuju nas, ali ne ginemo. 2Kor. 4,9 žig zveri nas mrzi i LAŽE
Da mi je znati na koga se ovi ugledaju?:yea:
- 25-09-2011, 01:43
Mika32
Ovo se odnosi na sve hriscane koji ovde ucestvuju u diskusiji.
Mislim da smo se svi osvedocili da je Tandara mandara stari smesko, mrgud i AApotskez,
ubacini agent masonaca da ovde ismejava religiju i javno huli na Boga.
Posto smo se svi uverili da je tako, predlazem da prestanemo sa svakim ogovorom na njegova besmislena pitanja i koja neprestano ponavlja iako je primio i stotine puta odgovor na ista.
On izvrce tudje izjave i stalno potencira lazno ucenje koje podvaljuje drugima.
On naprime tvrdi da je neki od nas rekao da je Isus Hristos jdini Bog, sto time kao hoce da pokaze kako neki hriscani ne veruju u Boga Oca. Neprekidno huli na Hristovo Bozanstvo, a huli i na Svetog Duha.
Ja smatram da mi koji se trudimo da mu odgovorimo na njegogvo bezumlje, podupiremo njegove hule.
Zato predlaze da niko ne odgovara ne njegove besmislice.
Oni koji su godinama ucestvovali na forumu Serbina cafe, vrlo dobro znaju ko je Tandara mandara stari smesko.
On i njegova saradnica Nepopravljiva su jedno vreme pravil dzumbus na forum, prosipali mrznju, lazi, osvete uz kocijaski recnik sve dok jednom moderatorima nije doslo po vrh glave i dok ga nisu zauvek banovali i oduzeli mu svako pravo.
Tesko je prosuditi, da li je covek toliko bolestan ili je toliko iskvarene duse.
Ne trazi on odgovor na nijedno pitanje, neg trazi da pravi cirkus i ismejava ljude i njihova verovanja.
Sta vi mislite o ovakvom predlogu?
Toliko o pobožnosti i posvećenosti tog Adventizma pun duha svetoga! a sada vi sami zaključite dali su to deca Božija i ima li ljubavi Božije u njima. Zaboravili su i na ljubaznost i na HRISTOVU najveću zapovest.
1.Jov. 3,10. Po tom se poznaju djeca Božija i djeca đavolja: koji god ne tvori pravde, nije od Boga, i koji ne ljubi brata svojega.
Ljubazni! koji dobro čini od Boga je, a koji zlo čini ne vidje Boga
Progone nas, ali nijesmo ostavljeni; obaljuju nas, ali ne ginemo. 2Kor. 4,9 žig zveri nas mrzi i LAŽE
Da mi je znati na koga se ovi ugledaju?:yea: