Član
- Učlanjen(a)
- 03.10.2010
- Poruka
- 1.305
AApocketz, vrati se na neke ranije komentare gde sam postavio tekstove o Isusovom bozanstvu, to se nalaze svi dokazi...
Sve te textove si ti prekopirao sa bloga nepogrešivog Adventističkog duhovnog učitelja proročkog duha Dragan Micic. Jak je to neki dokaz bar ti u to ubeđen.
Glavno pitanje Jovanovog Jjevandjelja 1. 1 je `Ko je Isus Hristos iz Nazareta?
U Ovom tekstu Isus je u odnosu na Boga prikazan kao rec Bozja koja je oduvek bila u Bogu, ili u Grckom tekstu`Sa Bogom, i da je ta rec, odnosno Isus oduvek bio Bog.
Jovan u ovom tekstu nema nameru da dokazuje koliko brojcano Bogova ima, vec da pokaze da je Isus zaista vecni Bog, koji je u jednom istorijskom trenutku uzeo ljudsko telo i postao nas spasitelj.
Tri licnosti, Otac, Sin, i Sveti Duh, cine jednog Boga.
Dakle ipak Jovan 1,1 po proročkom duhu Adventizma se ovde misionira važna vest da to nije najveći biblijski dokaz Svete Trijade, baš me zanima koji vam je onda najbolji dokaz te TRIJADE?
Čekaj opet lažeš! pa dokle ćeš nas ovde lagati?
Tražim od duhovnog Advenizma da citira sa njihovog proročkog bloga broj citata koji "KAŽE" da je HRISTOS oduvek bio Bog i tako dokažu da je SIN (večan) oduvek jedanak svome Bogu i Ocu.
Drugo
Tražim od Adventizma da mi slučajno iskopira taj broj citata kojim dokazivaju koliko brojčano Bogova jedina istinita Adventistička Hristova crkva ima i obožava?
Isto tražim da mi se citira broj citata po kom Adventizam naučava da Tri ličnosti čine jednoga Boga?
Blagoje vama, Adventistički proročki duh ne mora imati mira sa svim ljudima.