Ja rekao ne mesaj Pravoslavlje i Papinu crkvu, a ti odmah pomesa, eto koliko znas... Pa prijatelju moj ja ne kazem kako se sada siri vec kako se prosirila.
Isus Hristos je Bog. Siguran sam da si cuo za praznik Velika subota, ako ne, onda si 99% cuo sta se na taj dan desava, a ako si onaj 1% onda cu malo da ti objasnim. Svake godine na Veliku subotu, dan posle raspeca Isusa, u Crkvi Svetog Groba u Jerusalimu, dolaze vernici iz citavog sveta Katolici, Jevreji, PRAVOSLAVCI, razni protestanti, pa cak i Muslimani, da vide Sveti oganj (
Свети Огањ - Јерусалим mozes ovde vise pogledati, ako ti vera dozvoljava) koji se spusta sve do groba u kom je Pravoslavni Patrijarh pre toga pretresen, i pali mu svece, u isto vreme se pale i kandila u crkvi, jos jedan dokaz da je Isus Bog. Pre 40 i neke godine papa je hteo da njemu dodje plamen i da mu upali svece, pa je isterao sve Pravoslavne Hriscane sa Patrijarhom napolje. Patrijarh se molio i u jednom trenutku plava scetlost se spustala sa nebesa i kao munja je udarila i "sisla" niz stub od Crkve i Patrijarhu zapali svecu. Stub je i danas rascepljen kao opomena Papi. Inace taj plamen nije kao vatra jer njime ne moze da se zapali papir, kosa, tkanina i sl. i nedaje toplotu. Videvsi to mnogi pa i muslimani predjose u Pravoslavlje.Amin