Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Наше? Хоћеш да кажеш да су хришћани изазвали ратове и освајања?
Pa zar Isus nije rekao da hrišćani trebaju biti mirotvorci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Наше? Хоћеш да кажеш да су хришћани изазвали ратове и освајања?
Драган - то је увек твоја улога, то су сви већ схватили. Твоје реченице немају смила, углавном пишеш контрадикторне ствари, себи ускачеш у уста, па се онда правиш као да се ништа није десило. Мислиш да то не може да се види? Колико сам те само пута ухватио у лажи...
Ма, какве "веснике", шта бунцаш више? Опет си имао "визију"? Стварно сам кривио себе што сам углавном био оштар према теби, али такви као ти заиста праве култове и окупљају душе.
Amin - Bog vodi svoje delo i on ce ga zavrsiti po svojoj volji, u tome covek nema nikakve moci da ga zaustavi, jer on sam ce istinu objaviti celom svetu, makar ne bilo ni jednog coveka koji bi radio za njega.
Да ли бележиш колико си објава имао укупно до данас, када ти је стигла ова последња?
Заиста не желим да те исмејавам. Нисам због вицева почео да пишем на овом форуму.
Kako nije nacionalizam, kada prvo ljude filuju nacijom, šta su radili srpski carevi, junaci itd. onda im tek pričaju o Jevanđelju.
Miješanje vjere i nacije se najviše ogleda u tome da se nove vjere formiraju sa novim nacijama, kao u Ukrajini. To je pogubno za takav tip religija.
Ko im je kriv za ono što im se dešava.