Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Mire žao mi je iskreno.
Nemoj da brineš, videćeš ga - kao i ja moju majku koja umrla 2013 godine, i tada sam se sedeći na krevetu isplakao, ali u jednom trenutku tog plakanja - Gospod mi je nadprirodno uzeo tugu iz srca, i osvedočio me da ću je ponovo videti, i moje lice se tom trenutku ozarilo nebeskom radošću.
Od tog trenutka ja ne brinem, i znam da je rastanak samo privremen, i da je sve u njemu, i da će on sve stvari vratiti u prvobitno stanje.
Bog te blagoslovio, imaj mir sa njim na svom nivou vere, a Gospod će sve urediti.
Hvala brate moj, meni je zao tvoje majke, verujem da Bog nikog nece zaboraviti, posebno one koji su dobro cinili, pa i ako nisu znali Boga, da ne moze zaboraviti ljubav koju su pokazivali prema drugima. Moj otac nije bio neki vernik, krstio se na kraju, a cinio je svima dobro, ono sto je gresio bilo je iz neznanja.. Zato verujem da cu ga videti ponovo, molim se da mu se Bog smiluje..
Moje saučešće , molimo da duša vašeg oca nađe mir i spokoj.
Hvala ti Antonija od srca!
Brate moj,moje iskreno saučešće.
Neka te MIR Isusov uteši i osnaži da život provedeš proslavljajući svog Gospoda za sve što primiš iz Njegovih ruku.
Mi ispraćamo TELO a duh ide Bogu u kome je sve ono što je čovek bio u svojoj suštini.
Saučešće i od brata Rachema koji me zamolio da prenesem.
Hvala brate moj, puno hvala i Rachemu, verujem kao sto rekoh, da Bog nece zaboraviti onog ko je imao ljubavi za druge, ko je pomagao bliznjima, ko je voleo.. A moj otac je jednu baku prihvatio kao da mu je rodjena majka, a pomagao je kome je stigao u svom okruzenju, i svi su ga voleli.. jeste gresio u proslosti mnogo, ali verujem da nije umeo bolje, medjutim u zadnje vreme se jako promenio nabolje, pa je pred smrt ispravio sve sto je gresio, i mnogo se kajao za to.. Mozda je Bog zato i odlucio da je bolje dozvoliti da umre sada da bi ga spasao.. Stvarno ne znam, Bog zna, ali je prerano umro i iznenada.. Nadam se da ce mu Bog dati mir, i dozvoliti da ga ponovo vidim na onom svetu.. Za to se molim..
Moje saučešće.
Hvala brate Tripo, necu ja komentarisati ono gore, nema potrebe za to. Za tebe se molim Bogu, da te sacuva, da ti podari mir, da shvatis da nemas nista od tog zaludnog prepiranja samnom. Jer zivot je prekratak da bismo ga trosili na isprazne stvari, da umesto toga trebamo voleti ljude oko sebe, da trebamo to pokazati nasim delima, jer nikada ne znamo kada ce doci vreme za naplatu.. Zato trebamo skupljati svoje blago na nebesima, i manuti se ovih zaludnih rasprava.. Neka Bozji mir , koji prevazilazi svaku misao, sacuva i tvoje misli u Hristu Isusu, nasem Gospodu. Amin.