ograđujem.
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ograđujem.
.
Ako nisam iskren prema ljudima "po tvojim zaključcima" nedvojbeno znači da ljudima lažem pa izvoli navesti moje laži kako bi porekao ovu svoju bezočnu laž o meni. Što se tiče "normalnih diskusija", već neko vrijeme diskutiram ovdje s tobom i upravo tvrdiš da svaka diskusija s tobom nije normalna - to ti vjerujem. A moje vrijeđanje i omalovažavanje koje također izmišljaš si kao forumaš ovdje dužan prijaviti administraciji ovog foruma pa ubuduće to i učini kako se više nebi sramotio ovdje što također bezveze pokušavaš prišiti meni.Iz svega zaključujem - da nisi iskren prema ljudima, niti te bilo kakva normalna diskusija zanima, osim da kao i pojedini vređaš i omalovažavaš, što je sramota za tebe.
Sve što napišep protiv mene - nema neki veliki značaj, i ja se o svaku optužbu i o laži upućene na moj račun ograđujem.
Tebi sve najbolje.
Hehe, bas...
Crkoh od smeha
Duša je smrtna i svako drugo mudrovanje je sotonska nauka.,
Kada nemate dokaza onda se kikoćete, šta ćete morate nešto.
Nezam zašto piješ kad ti škodi?
Tebi su dokazi "jaca strana", toliko su "jaki", da si nas sve ubedio!
Jos samo da ubedis i Boga!
A ne, on ne pije!
Samo "sok"!
Znas mislim da mu nedostaje "vitamina B", ima ga u pivu, a kome nedostaje on je "nervozan"!!!