Besmrtnost ili smrtnost duse

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Taramana, dosadio si i Bogu i ljudima sa svojom zloćudnošću i zajedljivošću.

Da sam na tvom mestu - ja bih se postideo takvog svog ponašanja, i sramota bi me bilo da se pojavim na forumu.

Uozbilji se, budi uljudan, i piši na jedan dostojanstven način, jer tebe niko ne goni, niti te izaziva svojim komentarima.

Pa mora tako kada nema dokaza za svoje tvrdnje.

Učlanjen(a)
22.10.2016
Poruka
122

Pa mora tako kada nema dokaza za svoje tvrdnje.

Lk 6,39-42

42Kako možeš kazati bratu svomu: 'Brate, de da izvadim trun koji ti je u oku', a sam u svom oku brvna ne vidiš? Licemjere! Izvadi najprije brvno iz oka svoga pa ćeš onda dobro vidjeti izvaditi trun što je u oku bratovu."

... a gdje su dokazi za tvoje tvrdnje?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Rekoh ne stavljaj prst u usta jer možeš iz njega izvući neku ideju koja će ti popuniti lobanju a prst ostati šupalj i nisi poslušao zato sad čitamo sadržaj tvog prsta jer iz lobanje nije imalo šta izaći.

Čovek pomisli da veće gluposti nije čuo od vas čekalaca sedmog milenijuma i uvek nas iznenadite novom i većom glupošću...vi time baš obilujete.

Ja stvarno vecih gluposti nisam cuo do ovde na forumu.. Trebalo bi ih skupljati u knjigu kao viceve :)

Eno gore Nostroumo i Tripo, hahahaha :

Tripo: "nisi bio na proslim casovima"

Nostroumo: "ti ces meni upisivati neopravdane casove"

Nostroumo druze, pa ti ne znas da je Tripo profesor, da uci decu u skoli :)

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Slažem se sa Tripom, jer Nostrouomo i ne zna o čemu se govori u pojedinim diskusijama, i ko je šta kome rekao, i šta je neko odgovorio - a komentariše, čisto da bi neršto napisao protiv nekoga, ne sagledavajući celinu diskusiija.

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Rekoh ne stavljaj prst u usta jer možeš iz njega izvući neku ideju koja će ti popuniti lobanju a prst ostati šupalj i nisi poslušao zato sad čitamo sadržaj tvog prsta jer iz lobanje nije imalo šta izaći.

Evo Taramanina mudrosti:

JEVANDJELJE PO TARAMANI

Taramana cesto spomine izraz: “MI VERUJUCI”.
Ovo su kopirane Taramanine izjave iz njegovih komentara) to je njegovo Jevandjelje:
"Lazovcino, vešticine, Jelenaši, tvoja glava zahteva dupli par nogu, crni kukavce, Provetravaju li po bolnicama sobe ili vas tako drže zatvorene? SATANO, ???????,placenici, Jel video neko onu nesrecu od lopova Maricela? Budi miran vezacu te!

Ti crni kukavce, ti bi mu nesreco rekao,placenici, Lažni ucitelju, Lažni ucitelju, koliki si ti lažov, šarlatani i lažovi. VEŠTICA SA KRISTALNIM ZUBIMA, Mene bratom više nemoj oslovljavati, kome treba zmija za brata, NAMCOR...
takve glave koje su vegetari obicno imaju 4 noge. Pitam SVE JELENAŠE, VEŠTICA SA KRISTALNIM ZUBIMA KOJA UCI O KRAJU SVETA, placenice, Ti si LAŽOV, neznaš stoko kako si sretan. Na pašu! LAŽEŠ stoko. rekoh ponovo NE TERAJ ME NA ZLO!
Vec sam te upozorio da to NE PONAVLJAŠ zato pamet u glavu STVORE!" Ðes LAŽOVE i placenice, necu ja prljati ruke stocnom krvlju. Ako sreteš de onu STOKU pozdravi je i reci joj da ja volim kucne ljubimce.;Dakle zmiski porode, LPOVCINA, Lažeš simboliko! lažov, i Lakica nesrecu razumem, Varena ovcija glavo,

------------------------
ti placenice ko laže,

,,Zmijski porode,, ,,Okreceni grobe,,Teološki šarlatane, lažove,Teološki šarlatane, rode ljigavi?

Govece, zmijski porode, Grobe okrecenji, Lazes, lazes... izrode ljudski, pas i stoka, stara lopuza, alkoholicaru, vestica, zmijski porode, lopovi, stvorovi, masoncine, vi lopovi, nesreco ljudska, grobe okreceni, tvoja glava zasluzuje dva para nogu, stoka (oni sto jedu zelje), gmizavce, grobe okreceni, zmijski porode, grobovi okreceni, nesreco ljudska, masoncina, A sad srebroljubce: ti si satana... srebrnjaci, srebroljubivu dušu, da baciš srebrnjake, Placenice, srebrnjaci, zmijce,"

Ljudi sta mislite, da li je taju Taramana bolestan ili...?

"Kakav izvor takva i voda istice iz njega."
I posle ovakavih pogrda, Taramana ocekuje da ja snjim diskutujem o Bogu, Teologiji i istini. U gornjoj izjavi sve si nam rekkao i dobro smo te razumeli.

Isus je to lepo objsnio:

"Dobar covek iz dobre kleti IZNOSI DOBRO; a zao covek iz ZLE KLETI IZNOSI ZLO. A ja vam kazem da ce za svaku praznu rec koju rekuy ljudi dati odgovor u dan strasnoga suda. Jer ces se svojim recima opravdati , i svojim ces se recima osuditi." Matej 12,35-37

Da li se zaista tako izrazava onaj koji je “VERUJUCI?”

Gospod Isus rekao je:

“Svako drvo dobro rodove dobre radja, a zlo drvo rodove zle radja.
TAKO DAKLE PO RODOVIMA NJIHOVIM POZNACETE IH.”
Matej 7,17.20.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.10.2016
Poruka
122
Slažem se sa Tripom, jer Nostrouomo i ne zna o čemu se govori u pojedinim diskusijama, i ko je šta kome rekao, i šta je neko odgovorio - a komentariše, čisto da bi neršto napisao protiv nekoga, ne sagledavajući celinu diskusiija.
Kako ću saznati što vi neki ovdje govorite u pojedinim diskusijama kada ni vi to ne znate?
U svojim komentarima pišem za ili protiv nečega što je napisano- Ti za mene nisi netko.

Na osnovu svega ovdje što si ti napisao, meni se nameće jedan i samo jedan zaključak:
Bolje bi bilo da ovdje o religiji nikada ništa nisi napisao pa da svi misle da si vjerski neznalica jer su se tvojim postovi svi ovdje uvjerili u to.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Iz svega zaključujem - da nisi iskren prema ljudima, niti te bilo kakva normalna diskusija zanima, osim da kao i pojedini vređaš i omalovažavaš, što je sramota za tebe.

Sve što napišeš protiv mene - nema neki veliki značaj, i ja se o svaku optužbu i o laži upućene na moj račun ograđujem.

Tebi sve najbolje.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Da li se zaista tako izrazava onaj koji je “VERUJUCI?”
I ja se pitam jesu li oni verujući:
23:31 Tim samo svedočite za sebe da ste sinovi onih koji su pobili proroke. 23:32 I vi dopunite meru otaca svojih. 23:33 Zmije, porodi aspidini! ... (Isus Hrist)
3:7 A kad vide (Jovan) mnoge fariseje i sadukeje gde idu da ih krsti, reče im: Porodi aspidini! (rode zmijski)Ko kaza vama da bežite od gneva koji ide?(Jovan krstitelj)
23:3 Tada mu reče Pavle: Tebe će Bog biti, zide okrečeni! I ti sediš te mi sudiš po zakonu, a prestupajući zakon zapovedaš da me biju,, (apostol Pavle)
. 23:27 Teško vama književnici i fariseji, licemeri, što ste kao okrečeni grobovi, koji se spolja vide lepi a unutra su puni kostiju mrtvačkih i svake nečistote.(Isus Hrist)

Nije lepo da ti kao zakonik imaš takvo društvo sa takvim rečnikom jer ni jednu milu reč ne kazaše o tebiali zato ti ja kažem: DRŽI SE TI LGBT BRATIJE I NE BRIGAJ!

Natrag