Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Duh Isusov je kao i duh Stefanov.Одговори онда! Зашто пишеш сада глупости и бесмислене реченице. Питања су једноставна. Оно прво је најважније. Можеш ли (смеш ли) одговорити, питам се.
Ja ostajem u biblijskom ucenju, a upravo ti u paganskom.
За тебе је паганнско учење да Дух Исусов није исти што и дух говеда?
Не сме. Јер се не уклапа са:
"Dakle, Isus nakon smrti na krstu nije otisao u raj, vec kako i sam kaze - prebivao je u grobu do casa vaskrsenja."
Јер гледају само телесно. Тело је пребивало у гробу, али Дух Исусов их не занима. Он је исти као дух стоке. Чак и не виде колика је хула њихова. По њима:
Дух Исусов = дух говеда
Срамота колико бране јерес која их тера у пропаст. Дај, Боже, да увиде шта говоре...
Opet si izbjegao stihove iz Biblije koje sam dao.Duh Isusov je kao i duh Stefanov.
Isti je duh koji oživljava čovjeka i životinje.
Ви сте дебело у Аријевој јереси. Вама је Дух једноставно безлична сила, а не Дух који има силу. Ако је Господ Дух, а Стефан и Исус имају исти дух, онда је и Стефан Господ. Ви сте изгубљени тотално. По овоме се види да Јеховини сведоци и адвентисти имају исти почетак.
Боље да вас не увлачим више у хуљење.
pošto nemaš arg. iz BIblije.
То ти кажеш. Лаодикеја непрестано говори о контексту, а ви извлачите реченицу из читавог Соломоновог излагања (проповеди). Зато се и зове Проповед, јер је целина. Од почетка до краја има смисао. Не може се посматрати парцијално, јер Соломон излаже све безбожничке аргументе, а тек на крају даје одговоре на њих.
Лаодикеја каже да није исти Дух Исусов и дух говеда, а онда каже:
"vec u govedima je Isusov Duh"
Ви сте заиста далеко одлутали. Бог је Творац свих духова, анђела и духа људског, духа животињског,...
Својим Духом оживљава, јер Дух Божији ИМА СИЛУ ЖИВОТНУ. То није једноставно СИЛА. Чак и не видите да говорите као Јеховисти. Ужас!
Pa nisam ja ovdje došao da me ti ljubiš ili bilo ko drugi.Па? Ви хулите на Духа, а ја да одговарам у вези Платона? Нема смисла. И Грци пагани су славили "непознатог Бога", па Павле каже да баш тог Бога проповеда. Свако побожан и безбожан зна да има душу, само је ви немате. И сви знају да душа, иако везана за тело, представља "унутрашњег човека" о коме апостол пише.
И престани да убацујеш материјал са адвентистичких сајтова, гори си постао од њих. Раније сам мислио да си слободан човек, да те нека секта не држи у канџама. Сад се чини другачије.