Ne kaže već ti to pogrešno tumačiš.
tvoj sagovornik ima razum, nije dovoljno reći nije to tumačenje. tako bi reklii homoseksu. "to što piše u BIbliji nije tačno".
Nikakvo objašnjenje nisi dao, osim "to nije tačno, to je pogrešno".
Opet to je vaše pogrešno tumačenje koje se ne slaže sa Svetim Pismom.
Znaš kada bi sud uvažio tvoje riječi? Nikada. glupa kosntatacija je da kažeš "... to je vaše pogrešno tumačenje..."
I TO je sve. to je nivo rezonovanja djeteta do 5-6 godina. Kratko bez objašnjenja zašto je tako.
Oni ovo koriste da bi Grcimo objasnili u njima poznatim terminima hrišćanstvo i nisu jedini.
Opet isto daješ, ato sam ti oborio i opet ću. Nije njima to davanje nauke, nego uzimanje od njih. Ovo je uzimanje nauke. Dokaz da hvala Bogu mogu jednostavno logikom da te oborim je ovo. "Ja dođem kod Nelsima i dam mu poklon, a Nelsim kaže da je došao kod mene i meni dao poklon za taj isti događaj". Nije njima propovijedanje vjere, nego jasno kako piše
св. Атанасије, св. Григорије из Нисе и његова сестра св. Макрина
користе оно што је Платон рекао о души у Федону, Федру и Законима.--------------------------------------------------Konstantin Kavarnos Besmrtnost duše
KORISTE ono što je Platon rekao. Dakle uzimaju nauku od pagana.
Ako ja koristim tvoj auto, uzeo sam od tebe auto.
Hvala Bogu i logiku bolje znam od tebe. Ali hvala Bogu. Ja nemam ništa u sebi dobro ,sve mi je dobro od Boga.