LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.09.2009
- Poruka
- 8.464
Onda nam ne prostaje ništa drugo nego da žalimo jedni druge! Vi koji vjerujete, žalićete nas koji ne vjerujemo, pošto ste sigurni da nam je zagarantovan put u pakao, a mi koji ne vjerujemo, žalićemo vas što gubite silno vrijeme, materijalna dobra, širinu i slobodu misli, baveći se uzaludnim poslom!Они који верују стварно, неће се љутити на тебе, може им само бити жао што је тако, а треба се чувати греха према Богуyes3. Ипак ништа не добијаш рецимо слободнијим понашањем према религији ако Бога нема, а ако га има сигурно губиш.
Onda, u krivu si kada misliš da ništa ne dobijam slobodnim ponašanjem prema religiji ako Boga nema. Znaš, ateisti su, uglavnom, i altruisti, rado pomažu drugim ljudima, pa ako svojom slobodnom mišlju bar navedu nekoga da se malo zamisli o svijetu u kome živi, i to je nekakva pomoć.
I nadanja su nam obostrana. I ja se nadam da ćeš i ti nekada promijeniti mišljenje, jer...Ма то је скроз у реду, ниси ме ничим лично увредио. Није ни мени циљ, нити ми је био, да се спрдам са атеизмом. Можемо да се зезамо на неку другу тему, али можда ћеш и ти некад променити мишљење (надам се искрено):yea:.
E, ovo već nije drugarski. A osim toga sebičan si i osvetoljubljiv. Zašto bi mi, umjesto grešne kurtizane, podmetao crnca?Пре бих рекао да има нека сауна са црнцем од 2 метра и 150 кила