{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
21.08.2010
Poruka
1
Problem je kad ga upalim i udje u sistem tastatura sama kuca i kad nekako udjem u word kuca slova sama i kad odkacim tastaturu i onda brlja?
 
Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
61
Pozdrav
Da li se neko bavi izradom crtanih filmova,ono sautth park?..pravimo ekipu za to i onda stavljamo na net sajt ,koji ce biti za svakakvih vesti,i jos raznih dodatka..pa sam mislio da nadjem 3,4 lika da rade animaciju, 1 zvuk i 2,3 glasove..Da li je neko zaintresova?Crtani su tipa sauth park,svako dobro..na nasem ce biti..
 
Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
198
Ako si pod time mislio na hard sa SATA prikljuckom da se stavi na plocu bez SATA prikljucaka onda moras da kupis SATA to ATA adapter,njih imas i koji rade dvosmerno tj moze i ATA hard na SATA konektor,mozes ih naci za nekih 800 dindzi u pc shop-ovima...
 
Član
Učlanjen(a)
21.05.2011
Poruka
1
Molim vas vrtim se vec satima i nemogu da krekujem call of duty 5 world at war! dali neko moze da mi kaze sta trba da uradim
 
Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
163
Pretpostavljam da je u pitanju matična ploča na kojoj imaju samo Pata priključci, ja sam to kod sebe uradio dobio sam Sata HD od 250 GB i kupio adapter koji sa jedne strane ima Pata ulaz i ulaz za napajanje, a na drugoj strani Sata ulaz koji sam spojio na HD. Ostavio sam i stari HD. Ako se odlučiš da to uradiš dajem ti jedan savijet iz ličnog iskustva prilikom postavljanja Sata HD ili DVD uređaja nemoj da ti budu spojeni na isti Pata kabal na kojem se nalazi HD sa pata ulazom nego ga postavi na drugi kabal kakao bi se izbjeglo kočenje sistema koje se zna dogoditi u toku rada računara. Ovaj način rada kod mene je već 9 mjeseci i zadovoljan sam.
 
Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag
Top