{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
413
sa win Rar-desni klik na ono sto hoces da kompresujes pa Add to Archive pa pod karticom General podesi velicinu Rar arhive a pod metod podesi Fastes pa OK .Inace Win Zip 7 ima veci stepen kompresije a neprikosnoveni program za kompresovanje (sabijanje)datoteke je KGB Arhiver.Vodi racuna da sto je veci stepen kompresije moze doci do ostecenja samog fajla

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
413
prva solucija ti je da to narezes na disk DVD 9 ali ti ocigledno to nije interesantno.Druga mogucnost da rezes na dva diska imas ovde, pa malo prostudiraj
Kod:
[/CODEhttp://fileforums.com/showthread.php?t=74084]

Član
Učlanjen(a)
19.06.2009
Poruka
405
po tvojoj tvrdnji znaci namjestim kompatibilnost za xp i vistu i onda sto ce mi sedmica mogao sam to sve raditi i na xp ili visti da se puno nepeglam. a citao sam po forumima da ljudi imaju puno problema sa daemonom na sedmici.

Tocno to sedmica je ubiti vista sa rijesenim bugovima, tvoja je odluka zasto zelis w7 ja sam na visti i nisam imo problema i jedini problemi sa igrama se desavaju kada na novom sustavu igrate dosta stariju igricu.

Napisao je dejan89 da je imo problem sa serius sam 1 to je zato sto je stara igrica i za pokretanje treba stavit kompatibilnost na xp (u ovom slucaju sa ovom igrom).

Sto se tice deamon govorim iz vlastitog iskustva nisam naiso na nikakav problem koristio sam i na beti i na full verziji deamon tool lite 4.30 verziju i radila je savršeno tako da ako netko ima problem sa deamonom neka skine tu verziju sa sluzbene stranice jer je besplatna

Član
Učlanjen(a)
19.06.2009
Poruka
405
kompresirat mozes kao sto je napisano najbolje sa kgb arhiverom ali moras imat dobru konfiguraciju da bi ti brzo kompresiro inace bi moglo potrajati pa cak ako se radi i o 5mb i ako stavis na max kompresiranje

Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
1.124
Kao što je rime rekao često ne rade jer nisu od istog proizvođača i meni je isto bilo tako jer imam kingston a kupio sam take MS i nije i radilo a kad sam kupio kingstonovu sve 5

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
413
molim da mi neko peporuci koju AGP plocu da kupim
Ati Radeon 9250,Ati Radeon 9600,MSI RX9250,Ati Radeon 5200,Ati Radeon 9200,Ati Radeon 9660.Ploca mi prvenstveno treba za kreiranje 3D efekata,aero stil na windows 7(inace igrice nisu bitne) i da ima video izlaz za gledanje na TV.Ako neko ima neki drugi predlog za AGP 128MB neka mi da sugestiju.Svaka pomoc je dobrodosla

Član
Učlanjen(a)
05.10.2009
Poruka
39
Miro je besplatan HD video player.Moze da reproduktuje skoro svaki video faj i nudi preko
6,000 besplatnih internet TV emisija.

Miro je jednostavan,interfejs je namjenjen za HD video.Miro je najbolji nacin da gledate
video koji zelite.Ugradjeni vodic vas povezuje sa hiljadama besplatnih video zapisa viskoe
rezolucije.

Kada je rijec o video podacima Miro prevazilazi iTunes.Dozvoljava vam da se pretplatite na
BitTorent i RSS,na jedan od najbrzih skidaca podataka u svijetu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag